ayyyy dayanamadım yazıcam artık. güzelim bunun bi sıralaması yok, önce öpsün hayatım desin vs. sen hala pohpohlanmak istiyorsun. şımarık bi kız çocuğu gibisin, kendine gel. kız da değilsin çocukta değilsin KADINSIN. nazlana nazlana bi hal olmuşsun, biri bana bu kadar naz yapsa bayan halimle çoktan terk etmiştim. seks bir ihtiyaçtır hem kadın için hem erkek için ve yapmadıkça soğursun uzaklaşırsın! sevişmek için bu kadar naz yaparsan adam kendi elini kullanır yine seni kullanmaz. ayrıca benim kocam yapmaz deme salaklığına da lütfen düşme! sen adamın ne duygusunu ne cinselliğini karşılıyorsun.aç bırakılmış bi erkek herşeyi yapabilir bunu da unutma! sana küçük bi örnek vereyim eşim bana yanaşıp canı istediğinde ben en ufak bi mırın kırın etsem, beni istemiyorsun deyip basar gider ve huzursuz,sinirli davranır. sen bi adamın gerginliğini al ondan sonra beni sevmiyo dersin. ayrıca allah aşkına artık bebeğim var yoruluyorum diyip durma! bi tek senin çocuğun yok bu dünyada!!!!! eski insanlar tarlada çalışır çocuk bakar ev işi yemek yapar sonrada yatakta karılık yaparmış. ne nazlıymışsın arkadaş! şimdiki kadınlar hem çalışıp hem çocuk yapıp hem ev yemek uğraşıp hemde kocalarını ve KENDİLERİNİ(sen sadece onu mutlu edeceğini düşündüğün için istemiyorsun,sana ödün vermek gibi geliyor ama bu işten zevk almayı ve zevk vermeyi öğrenmen lazım. artık bahane üretmeyi bırak kendine) mutlu ediyorlar.
nazlı minik bi kız değil, KADIN OL!
kocana sahip çık, seninki gibi bi adamı kaparlar ağzın açık bakarsın arkasından!