eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

canım bazen karşılık olmadan
yanaşmalısın konuşmalısın
şunu kesinlikle unutma sen iyisen karşındaki de iyidir
sen kötüsen karşındakide kötüdür
bu hayatın kuralı bu
sende haklısın
ama adamın üstüne bunaldığın için çok gidiyorsun
yalnız ilk zaman 6 defa ne demek canım
birazda bu soğutur ama

Ben sinirli birisiyim.oda cok sakin birisi.surekli dikimde gakaret vardi eskiden ufacik biseye kiziyordum.cunku kinliydim onun ailesine hincimi ondan cikardim erkekligine adamligina laf ettim onu hice sayip kayinvakidemle kavga ettim.ve ona gore duzelmek yerine daha kotuye gittim.ama ben duzelmeye calisiyorum.ama gelin gorun ki yakinlasamiyoruz kocamka ve artik bu beni tedirgin ediuor.27 yasindayim herkesin begendigi guzel bir kadinim dogumdan sonra vucudu bozulmayan o sanslilardanim

Ayyy ne olumlu birisin sen oyle:) keske bende senin gibi olabilsem...yatagi ayirmasaydim oglumda bende cok uykusuz jalicaktik ameliyat oldu burnundan sirf horlamamak icin ama gecmedi.ben emziriyorum daha.oglan gece emmeye kalktiginda uykulu oluyo ama babasinin horultusuna uyaniodu.o yuzden ayirdim.birde hic bi sekilde birburimizi opmuyoz artik.gecenlerde ona hefiye bi gomlek aldim beni optu karsilik veremedim unutmusum yeni gelin gibi durdum:) alisik degilim dedim.

açıkçası çok ama çook ama çok zor bir kadınsınız.
karakterden mi yoksa bahsettiğiniz saç yolma olayının paralelinde gelişen bir şey mi bilmem ancak bakış açınız, tavrınız, beklentileriniz normal olmaktan uzak (size anormal birisiniz demiyorum. olmaması gereken şeyler yapmışsınız demek istiyorum).
bence tedavi almanız lazım. 15 yaşından beri devam eden bu rahatsızlık aile yaşamınızda da parçalanmaya sebep olmuş sanki.
bu tarz şeyler öpünce, yatağına girince vs iyileşmez. evliliğiniz ancak siz kendinizi düzeltirseniz düzelir.

Arkadaslar ben sewiyorum kocami ama icumden gelmiyor bir seyler yapmak.sahte de davranamiyorum.hepiniz amma asikmissiniz kocalariniza umarim sizin degerinuzi biliorlardir.kadin ne kadar verici olyrsa adam okadar tepesine biniyor benim gordugum.yada ben hep oyle gordum.annem babam ayriydi babam annemi doverdi hep annem affederdi o daha cok doverdi.bende annemin tam tersi erkekleri hic sewmeyen bos yaratiklar olarak goruyorum.psikolojik bisey biluyorum.tek sewdigim erkek dedemdi.bir de esim di.di diyorum cunku siz hep onu sawundunuz hic mi olamaz mi yani benim kirginlikkarim benim psikolojim benim karakterim musait degil .ben gercekten sicak kanliyim ama insanlarla bile dokunmayi opusmeyi sewmem.kocamla baslarda gunde 6 defa yaoardik o isi.bicak kesilur gibi oldu.beden benim en zir zananlarimda tasti baba.buraz daha bekleseydi hamileligim lihusaligim gecseydi sobra savunsatdi annesini kendini.bilmiyorum cok kirginim coooook
Bak sen zaten kendi davranışlarının altında yatan çok ciddi psikolojik sebepleri şak diye ortaya koyuverdin. Sen erkeklere karşı önyargılı hatta düşmanca duygularla büyümüşsün. Ne yazık olmuş annene de sana da. Eşin babanın annene yaptıkları ile mukayase bile edilemeyecek hatalar yapınca sen eşini babanın yerine koymuşsun (eminim psikolojide bir adı vardır- transference mı acaba?) ve babana olan tüm nefretini eşine yöneltmişsin. Anneni babanı sürekli affettiği için küçük görüyorsun ya o yüzden kendini küçültüp onun gibi affedemiyorsun da. Hatta babanla eşini bilinçaltında böylesine özdeşleştirmen eşinle cinsellik yaşamana engel oluyor olabilir. Cinsellik birden kesildiyse eşinin bir yaptığı sende travmaya sebep oldu ve sen olayı gidip baba nefretine bağladın demek ki.

Yaşadığın yer müsait değilmiş ama senin mutlaka tedavi olman gerekiyor. Herkes sana kızıyor ama bazı şeyler senin elinde değil demek ki. Bir de insanlara dokunamayan, öpüşemeyen biri nasıl gerçekten sıcakkanlı olabiliyor? Sen kendine birazcık objektif bakabilsen keşke.

içinde bulunduğun hayatı sevmiyorsun, eşini de sevmiyorsun, yaşadığın yeri türbanını belki çocuğunu bile benimsememissin

bahsettiğin sıkıntılar herkesin yaşadığı şeyler, ben babamı kaybettim 1 ay sonra oğlum doğdu kalbim ortadan ikiye çatlıyordu ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum falan berbat günlerdi, hamilelik arti sonrasında 4 ay yani toplamda 13 ay bende eşimle birlikte olmadım, hamile iken ikimizinde bu yönde bi isteği olmadı korktuk galiba, sonraki 4 ay ise yas tuttum hala tutuyorum. ..

o süreçte eşim bana bir kez bile imada bulunmadı kendisi de çok severdi babamı, ama bana doğru gelmedi ben evliyim kocamı seviyorum ne zamana kadar sürecek bu dedim, ve adım attım

senin adım atmaya niyetin yok bu yüzden mazeretin çok eşini sevsen bu kadar olmazdı

ne diyecegimi bilmiyorum 25 sayfayi okudum birsürü güzel tavsiyelerde bulunmus arkadaslar fakat yanasmiyorsunuz.

Evliliğinizi ve boşansanız dahi gelecekteki ilişkilerinizi düşünerek psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Tavırlarınız ilişki yürütmek isteyen birinin tavırlarına benzemiyor. Eğer kocanızı sevmiyorsanız boşanın. Seviyorsanız tedavi olun.

Okudum her sayfayi.gercekten bende her yazilandan ders alıyorum.kendimce.tv de bi program izlemiştim evliliğin % 80 i yatak odasından geçer demişti bi uzman ve bu söz benim kulağıma küpe dir.ben istemese m bile eşim için evet derim.araya soğukluk girmesin. Konu Sahibi ark.kendince haklı olabilir bence tamamen psikolojik.

ben hic biriniza haksizsiniz demiyorum hepiniz haklisiniz ..iyi ki diyorum kimseye icimi dokemedigimden buraya uye olmusum.bana ayna oldunuz.ben bebegimi aewmezmiyim hic bu soz konusu olamaz esimi de cok sewiyorum.ama kizginim.kizginlik nasil unutulur bilmiyorum.allah affetsin ama kin tutuyorum sanirim.hem duzelsin istiyorum hem de adim atmiyorum.ergen tripleri atiyorum yeni gelin gibi suzuluyorum.hep kenfime kiziyorum.ama bi turlu de gi se mi yo rum!!! Kaynanam buyu yapmis olabilirmiki en son bu geldi aklima.bulundugum ilcede psikolog psikiyatr yok ki ewlendigimiz zaman taki paralarinin biraziyla seansi 400 tl lik bi dekana gitmistim 7 seans.cozulmedi sac koparma durumum bende birakmisyim.e bise bursa bize bibucuk saat uzaklikta.olmamisti.umidimi yitirdim o konudada.dekan paragoz cijti.bu adam beni oyle sewdi aldi.kim sewer ister benim gibi kadini.simdi sewmemesi oyle koyuyor ku anlatamam.cigerim yanio.ama adim atamiyom.icimden gelmio.

ben hic biriniza haksizsiniz demiyorum hepiniz haklisiniz ..iyi ki diyorum kimseye icimi dokemedigimden buraya uye olmusum.bana ayna oldunuz.ben bebegimi aewmezmiyim hic bu soz konusu olamaz esimi de cok sewiyorum.ama kizginim.kizginlik nasil unutulur bilmiyorum.allah affetsin ama kin tutuyorum sanirim.hem duzelsin istiyorum hem de adim atmiyorum.ergen tripleri atiyorum yeni gelin gibi suzuluyorum.hep kenfime kiziyorum.ama bi turlu de gi se mi yo rum!!! Kaynanam buyu yapmis olabilirmiki en son bu geldi aklima.bulundugum ilcede psikolog psikiyatr yok ki ewlendigimiz zaman taki paralarinin biraziyla seansi 400 tl lik bi dekana gitmistim 7 seans.cozulmedi sac koparma durumum bende birakmisyim.e bise bursa bize bibucuk saat uzaklikta.olmamisti.umidimi yitirdim o konudada.dekan paragoz cijti.bu adam beni oyle sewdi aldi.kim sewer ister benim gibi kadini.simdi sewmemesi oyle koyuyor ku anlatamam.cigerim yanio.ama adim atamiyom.icimden gelmio.
yenişehirde yoksa inegöl bursadan daha yakın. inegöle gidebilirsin. yenşehir merkeze çokmu uzak köydesiniz? bilecik tarafıysa bileciğe gidebilirsin. yenişehirin köyleri çokda mahrumiyet bölgesi değil.

bakın ablam da böyle ya. orda yapman gereken sen hep oğlunu öp değil. Beni de öpsem çok mutlu olurum. veya izin verirsen seni öpmeyi çok isterim deyin.
çok mu zor şu lanet olası gururu kenara bırakmak. evlilik gururu gerekince kenara koymak hatta rafa kaldırmakdır. hem evli hem gururlu olunmaz. olamaz. kopar ipler bir yerde

yok canım bekar olmana rağmen çok doğru düşünüyorsun. evlilik yükü hiç kolay değil, ilk sene hele alışmaya çalışmak tanımak vs zor geçiyor. ama dediğin gibi 'arzuladığımı, sevdiğimi, özlediğimi, takdir ettiğimi, hayran olduğumu göstermekten' utanmazsan, bunu bi yarışa çevirmezsen evlilik çok güzel şey:KK37:
aynen katılıyorum ikinize de

ayyyy dayanamadım yazıcam artık. güzelim bunun bi sıralaması yok, önce öpsün hayatım desin vs. sen hala pohpohlanmak istiyorsun. şımarık bi kız çocuğu gibisin, kendine gel. kız da değilsin çocukta değilsin KADINSIN. nazlana nazlana bi hal olmuşsun, biri bana bu kadar naz yapsa bayan halimle çoktan terk etmiştim. seks bir ihtiyaçtır hem kadın için hem erkek için ve yapmadıkça soğursun uzaklaşırsın! sevişmek için bu kadar naz yaparsan adam kendi elini kullanır yine seni kullanmaz. ayrıca benim kocam yapmaz deme salaklığına da lütfen düşme! sen adamın ne duygusunu ne cinselliğini karşılıyorsun.aç bırakılmış bi erkek herşeyi yapabilir bunu da unutma! sana küçük bi örnek vereyim eşim bana yanaşıp canı istediğinde ben en ufak bi mırın kırın etsem, beni istemiyorsun deyip basar gider ve huzursuz,sinirli davranır. sen bi adamın gerginliğini al ondan sonra beni sevmiyo dersin. ayrıca allah aşkına artık bebeğim var yoruluyorum diyip durma! bi tek senin çocuğun yok bu dünyada!!!!! eski insanlar tarlada çalışır çocuk bakar ev işi yemek yapar sonrada yatakta karılık yaparmış. ne nazlıymışsın arkadaş! şimdiki kadınlar hem çalışıp hem çocuk yapıp hem ev yemek uğraşıp hemde kocalarını ve KENDİLERİNİ(sen sadece onu mutlu edeceğini düşündüğün için istemiyorsun,sana ödün vermek gibi geliyor ama bu işten zevk almayı ve zevk vermeyi öğrenmen lazım. artık bahane üretmeyi bırak kendine) mutlu ediyorlar.

nazlı minik bi kız değil, KADIN OL!
kocana sahip çık, seninki gibi bi adamı kaparlar ağzın açık bakarsın arkasından!
yazdıkalrınıza katılıyorum ama arkadaşın psikolojik sorunları olabilir. yazılanları tam okumadım. çünkü çok yakından tanıdığım bir kadın var ve cinsel ilişkiyi eşine taviz vermek olarak algılıyor. psikolojik tedavi de görüyor ama hala cinsellik deyince kendini aşağılanmış hissediyor. yazılanlara bakacağım ama muhtemelen arkdaşın sorunu psikolojik. doğum sonrası çok sık olan bir problem bence bu

bugun sahur icin kalktim.biseuler hazirladim yedik.uzuun zaman oldu sana sarilmayali dedim.oda gel saril ozaman defi.bende gittim.optu beni o isi istedi.ben yine sasirdim ne yapicam bilemedim.ilk dusundugum sey coxuk var banyo fln uyanir aglar ztn saat basi kalkio gibi seyler dedim.kizlar gercekten zor 1bucuk yildir hic ysnasmamisiz birbirimize ben ywpamiyom.belki korkuom.belku eskisi gibi bakimli degilim herdakka guzel parfumler slkllip sik giyinemiyom bu yuzden belki.ama cok sasirfim istedi beni buda bi sey.( bu arada bu hafta hep iyidik hic tartidmadik guzel guzel ew arkadasi gibi konusuoduk ama ismimuxle hitap ediyor ve sarilip opmuyoduk) ben ilimliydim bu hafta bu iyi geldi herslde.sagolun hepiniz gelismeleri yazicam hep beni birakmayin.optum hepinizi:KK54::KK54:
aferin sana böyle devam et. o istemeden sarıl öp. o işe gelince eğer istemiyorsan eşine anlat. benm sorunum var bi tedaavi olsam geçecek ben de seni istiyoruma slında ama elimde değil. bu seni sevmediğim anlamına gelmez falan.
şöyle söyleyeyim genelde gebelik sonrası kadında isteksizlik olur ama bizde tam tersi oldu ve eşim hastasın toparlan vb gibi şeylerle erteledikçe erteledi. ve ben çıldırdımmmm. artık güzel değil miydim. şişman yorgun uykusuz huysuz bir kadın mıydım yoksa beni sevmiyor muydu...... derken her şeyi gözüme battı. bağırır çağırır olduk birbirimize taaaaa ki onu ikna edene kadar. ev arkadaşı ile karı koca arasındaki tek fark cinselliktir. hafife almayın. aksaklık varsa utanmayın tedavisini çözümünü bulun derim

Ben sirnasik bi kadin degilim.tapamiyirum napiyim...bole mutsuz mutsuz gittigi yere kadar.bende cok kirildim diyorum size ilk anneler gunumde hediye bile almadi bekarken anneler gununde bana hedihe alan adam.araya bu kadar sogilukluk girince kplay degil dediginiz seyleri yapmak .sagolun yinede hepiniz haklisiniz ama yapamiyorum.
bi şey merak ediyorum. gebelik öncesi böyle bir sorun var mıydı ?

bi şey merak ediyorum. gebelik öncesi böyle bir sorun var mıydı ?
Hayir yoktu hergun yapardik aksatmadan.ama hep o baslatirdi.daha hic ben vadlatmadim.gatta istesem bile hep nazlandim.ama hamile kalmadan son iki ay once biraz sertlesme problemi vardi.bundan cekinio olabilir mi oda.ama 2 aydir.sonrasi zaten malum...

yenişehirde yoksa inegöl bursadan daha yakın. inegöle gidebilirsin. yenşehir merkeze çokmu uzak köydesiniz? bilecik tarafıysa bileciğe gidebilirsin. yenişehirin köyleri çokda mahrumiyet bölgesi değil.
benim hastaligin adi bile varmis trikotilomani.travba lardan sonra olurmus.basit bi psikiyart cozemiyor bunu.ilac verip yolluyorlar.onlar iyi gelmio.hem emzirihorum ilac kullanamam.

X