Eşimle aramız çok bozuk yenı fıkırlere ıhtıyacım var

Be1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
330
132
33
ıkı yıllık evlıyız bır bebegım var kavgalarımız oluyordu ama bebekten sonra daha sıklaştı lohusalıktır yenı Bebektendır dıye düşündüm ama gelmıyor ıkı gün ıyıyız ıkı gün kavga ve ufak sebeplerden bısuru ağır kufurler duyuyorum esımden çocuk etkılenmesın dıye çok büyük tepkıler veremıyorum halıyle ama bu şekılde devam etmek istemıyorum ya düzelecek yA ayrılıcam dıyorum hep ıkı gün sonra hıc bısey olmamış gıbı yanıma gelıyor sarılıyor sınırle oldu dıyor hep aynı tekrarlanıyor ne yapmalıyım hıc bılmıyorum

Oldu valla doğurmadıkları çocuğun lohusalık sendromu da babaların olsun, amma meraklıyız kadınlar olarak erkeklerin odunluklarına bahane bulmaya. Aşırı sinirleniyorum böyle şeyleri okuyunca ya, geçen gün kadının biri doğum yapmış, eşiyle araları soğukmuş, başka bir kadın diyor ki, acaba bakımsız mı kaldınız çok mu kilo aldınız belki ondandır, vallai kürekle geliyorum kürekle. Biz ne yapalım? Çocuk doğuran biz, hayatı tamamen değişen biz, hormonları değişen biz, iş-ev kadını-eş vasıflarına bir de annelik eklenen biz ama aman kadın bakımlı olsun, aman erkekler lohusalık sendromuna giriyo, yemin ederim hepsini ben sokucam tek tek depresyona. Kendinize değer verin hanımlar, erkeklerin bu saçma psikolojik oyunlarına gelmeyin. Siz de kendinizi gerçekten yormayın, ben de 2 senelik evliyim ama eşim bana bebekli halimle bunları yapsa çocuk mocuk dinlemem yani. Ayyy nefret ettim erkek milletinden ya

Erkeklerde lohusalik sendromu kadınlara oranla daha fazla oluyormuş...
Bir arkadaşım, kendisi lohusa olduğunu unutup 1 yıl eşiyle uğraştı...
Yoksa ayrılmak kacinilmazdi...
Bu tarz birşey olmasın?
Bilmiyorum bebegımız beş aylık inşallah dedıgınız gıbıdır çok mutsuzum boyle eşimden de gıdersek soğuyorum uzaklaşıyorum o barıssada ben unutamıyorum bana karşı çok ilgısız yanı benı sadece Bebek bakıcısı gıbı görüyor galıba bilemıyorum çok ağır laflar edıyor kaldıramıyorum lohusa sendromunun arkasına sığınmamalı kımse

Ama bu sendrom ispatlanmis bir rahatsizlik..
TiptA kabul görüyor...
Eşinizle konuşun...
Beni kendinden uzaklaştırmak hoşuna mi gidiyor bak ufacık bebeğimiz var deyin..
Sizi anlıyorum..
Şu an en mutlu olmanız gereken dönem..
Insanın içi içine sığmaz...
Bebeği ile oynamak ,ailecek kaliteli zaman geçirmek varken ne gerek var böyle aksiyonlara ..
Umarım geçer.

Sızın gıbı düşünüyorum 3 ayda tüm Doğum kılomu verdım zaten bakımla ilgılı de bı problemım yok Zaten bakımımdan sıkayetcı kıskançlık hala devam çocuk olsa bile akşama kadar ev işlerı çocuk akşam eşim gelmeden duşa girer hazırlanırım hergun çocuğumu yıkar gıydırırım uzun flört sonucu evlendık ama bu hareketlerı çok yobaz itici korkunc sonrada evden cekıp gıdıyor ben kalıyorum gece gelıyor o stresını sınırını atıyor tabı

Tesekkur ederım evet duymuştum erkeklerdede olduğunu ama bukadar gencım olunmaz tek yaptığı işe gıdıp gelmek gelınce bı saat Bebek sevmek evle tek ilgısı bu Zaten onu ne yorabılır inş düzelir cıddı cıddı ayrılmak istendiğini soyledım ama bebegımın yüzüne bakınca kıyamıyorum o kadar zor Muş kı sımdı anladım

haklısın ama sendrom doktorlar tarafından kabul görüyor...
Ama şu bakımlı olma konusu bir kadına çok büyük bir hakaret ..

Bencillik demek ıstedim

Ya canım kilo sorunun da olabilir, çocuk doğurmuşsun emziriyosun, valla kadınlara da günah ya gerçekten çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca. Ben olsam ona aynen onun bana davrandığı gibi davranırım,yeni doğum yapmış halimle alttan almam ama ben gözü karayım. Kendini sakın ezdirme,sana da günah.Allah bebişinle sana sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Sakin ve iyi oldugunuz bir zaman al karsina konus. Ama tartismadan yapici olarak. Bastan da onu uyar bi tartismak icin yapilacak bir konusma degil evliliğimizi biI kurtarmak adina konusacahiz de. Ikinizde hatalarinizi serin ortaya birlikte cozum arayin.

Evet tesekkur ederım amın bi çok yol denedım ayrı uyudum kötü davrandım ama bı sure işe yarıyor bıde eskı mutlu günüleri özlüyor insan neden böyle olalım kı dıyorum mutsuzLugum bebegıme yansır dıye korkuyorum eskıden evde bile sevgılı gibiydık çocuk olunca trıp bile atamıyor ınsan

Aynen onu yapıcam doğru söylüyorsun sınırlenınce başka bı ınsana dönüşüyor çocuk olmasa kesın vuracak dedı cennet gecırcem bigun benımle ıyı gecın bende bana ilk dokunmanda polıs koruması isterım esımsın dıye bana zarar verme hakkın yok falan bisuru yazıstık

evliliği belirlyen en temel ana faktör ;çoçuk olduktan sonraki adımlardır(bana göre) ve bir anneyim

haklısınız soğumakta ,unutamamakta kimin sevgisi kaldırır ağır hakareti,,konuşmaları...

Gecen bir arkadasa da yazdim psikolojide hamburger yontemi diye birsey vardir ve ben esim dahil insanlarla olan iliskilerimde hep bunu kullanirim cok da faydasini gorurum. Bu da su bir olumsuzlugu iki olumlu arasinda soyle ki savunma mekanizmasi devreye girmesin. Esinle konusurken dedigim gibi bastan uyarini yap sesini yukseltsr dahi sen sak8n ol ve askim tartismiyorum sohbet edoyoruz sesini yukseltmene gerek yok de. Bak ben seni cok seviyorum hele su su huylarna bayiliyorum ama su yaptiklarn da beni cok uzuyor benim de su hatalarim oluyor haklisin duzeltmek icin cabalayacagim ama lutfen sen de duzelt ve askimizi yasayalim cocugumuzu huzurla buyutelim de

Suan benin esimin yiyenidnen telefon geldi kocasi dovmüs diye bu kanuya buakdrmi uyar, adam cocouk olduktan sonra dovmeye baslamis durup dururken yapiyormus biirde diyormus cocoukta var nasil birkacksin demis cok uzuldum kiza daha 20 yasinda, anlamiuorum mutlu olmak varken bu erkekler ne cok seviyior kavga proplemi .simdi esim yiyenini almaya gitti aileside turkiyede yazik duysalar nekadr uzulurler ortalik kariscak oda ayri mesele polisi cagirmis kacmis nalet halbuki iki hafta once yemege gittiydik onlara oglan iyi duruyirdu ama istee demeki sakladiklari yonlerini gosteiryorlar bir sure sonra birsey uokmus oglan durup durup sacini cekiyirmmus tokat atiyormus kendi evladima olmus gibi cok uzukdum yabende cok yasadim o anlari suan sukur iyi oldu ama her uylar degismiyor malesef allahin darda olan herkesi aydinliga cikarsin.umarim sizinde durumlar duzelir allah isla etsin

Sende kendimi gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…