- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
Bencede tamamen eşlerinin bencilligii. Cok sukur oyle birsey yasamadik. Ben bile lohusalik depresyonuna girmemeye cabalayip basariyosam erkege ne oluyormus.Oldu valla doğurmadıkları çocuğun lohusalık sendromu da babaların olsun, amma meraklıyız kadınlar olarak erkeklerin odunluklarına bahane bulmaya. Aşırı sinirleniyorum böyle şeyleri okuyunca ya, geçen gün kadının biri doğum yapmış, eşiyle araları soğukmuş, başka bir kadın diyor ki, acaba bakımsız mı kaldınız çok mu kilo aldınız belki ondandır, vallai kürekle geliyorum kürekle. Biz ne yapalım? Çocuk doğuran biz, hayatı tamamen değişen biz, hormonları değişen biz, iş-ev kadını-eş vasıflarına bir de annelik eklenen biz ama aman kadın bakımlı olsun, aman erkekler lohusalık sendromuna giriyo, yemin ederim hepsini ben sokucam tek tek depresyona. Kendinize değer verin hanımlar, erkeklerin bu saçma psikolojik oyunlarına gelmeyin. Siz de kendinizi gerçekten yormayın, ben de 2 senelik evliyim ama eşim bana bebekli halimle bunları yapsa çocuk mocuk dinlemem yani. Ayyy nefret ettim erkek milletinden ya
Erkek mi tasidi,dogurdu,memelerinden sut gelsin diye cani yandi,dikis agrilari cekti, emzirirken yara olan memelerine agladi omuomuomuomuomu uzaaaaar gideeeeer.
Aallaah evlerdeeen uzak etsin benciller.