- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
Bencede tamamen eşlerinin bencilligii. Cok sukur oyle birsey yasamadik. Ben bile lohusalik depresyonuna girmemeye cabalayip basariyosam erkege ne oluyormus.Oldu valla doğurmadıkları çocuğun lohusalık sendromu da babaların olsun, amma meraklıyız kadınlar olarak erkeklerin odunluklarına bahane bulmaya. Aşırı sinirleniyorum böyle şeyleri okuyunca ya, geçen gün kadının biri doğum yapmış, eşiyle araları soğukmuş, başka bir kadın diyor ki, acaba bakımsız mı kaldınız çok mu kilo aldınız belki ondandır, vallai kürekle geliyorum kürekle. Biz ne yapalım? Çocuk doğuran biz, hayatı tamamen değişen biz, hormonları değişen biz, iş-ev kadını-eş vasıflarına bir de annelik eklenen biz ama aman kadın bakımlı olsun, aman erkekler lohusalık sendromuna giriyo, yemin ederim hepsini ben sokucam tek tek depresyona. Kendinize değer verin hanımlar, erkeklerin bu saçma psikolojik oyunlarına gelmeyin. Siz de kendinizi gerçekten yormayın, ben de 2 senelik evliyim ama eşim bana bebekli halimle bunları yapsa çocuk mocuk dinlemem yani. Ayyy nefret ettim erkek milletinden ya
Aynen öyle çocuk konusunda çok ısrarcı oldu Zaten bıraz daha oturtalım önümüzü görelım dedım ikna olmadı hamılelıgım okadae guzeldıkı tmm artık çok güçlü bağlandık dedım ama şuan kopmak uzereyızevliliği belirlyen en temel ana faktör ;çoçuk olduktan sonraki adımlardır(bana göre) ve bir anneyim
haklısınız soğumakta ,unutamamakta kimin sevgisi kaldırır ağır hakareti,,konuşmaları...
Cocuk olmadan once boylemiydi?Sızın gıbı düşünüyorum 3 ayda tüm Doğum kılomu verdım zaten bakımla ilgılı de bı problemım yok Zaten bakımımdan sıkayetcı kıskançlık hala devam çocuk olsa bile akşama kadar ev işlerı çocuk akşam eşim gelmeden duşa girer hazırlanırım hergun çocuğumu yıkar gıydırırım uzun flört sonucu evlendık ama bu hareketlerı çok yobaz itici korkunc sonrada evden cekıp gıdıyor ben kalıyorum gece gelıyor o stresını sınırını atıyor tabı
Çok güzel pozıtıf onerılerınız var dedıgınızi içim aldığı kadarıyla denicem gurursuzluk yapmak istemıyorum bugunki kavgada okadar haksızkı yazık onada emeklerımızede böyle bırı ıcınmıymış dıyorumGecen bir arkadasa da yazdim psikolojide hamburger yontemi diye birsey vardir ve ben esim dahil insanlarla olan iliskilerimde hep bunu kullanirim cok da faydasini gorurum. Bu da su bir olumsuzlugu iki olumlu arasinda soyle ki savunma mekanizmasi devreye girmesin. Esinle konusurken dedigim gibi bastan uyarini yap sesini yukseltsr dahi sen sak8n ol ve askim tartismiyorum sohbet edoyoruz sesini yukseltmene gerek yok de. Bak ben seni cok seviyorum hele su su huylarna bayiliyorum ama su yaptiklarn da beni cok uzuyor benim de su hatalarim oluyor haklisin duzeltmek icin cabalayacagim ama lutfen sen de duzelt ve askimizi yasayalim cocugumuzu huzurla buyutelim de
Ah çok üzücü Allah herkesin derdıne derman olsunSuan benin esimin yiyenidnen telefon geldi kocasi dovmüs diye bu kanuya buakdrmi uyar, adam cocouk olduktan sonra dovmeye baslamis durup dururken yapiyormus biirde diyormus cocoukta var nasil birkacksin demis cok uzuldum kiza daha 20 yasinda, anlamiuorum mutlu olmak varken bu erkekler ne cok seviyior kavga proplemi .simdi esim yiyenini almaya gitti aileside turkiyede yazik duysalar nekadr uzulurler ortalik kariscak oda ayri mesele polisi cagirmis kacmis nalet halbuki iki hafta once yemege gittiydik onlara oglan iyi duruyirdu ama istee demeki sakladiklari yonlerini gosteiryorlar bir sure sonra birsey uokmus oglan durup durup sacini cekiyirmmus tokat atiyormus kendi evladima olmus gibi cok uzukdum yabende cok yasadim o anlari suan sukur iyi oldu ama her uylar degismiyor malesef allahin darda olan herkesi aydinliga cikarsin.umarim sizinde durumlar duzelir allah isla etsin
Hayır degıldı tmm kavga edıyorduk ama bukadar ufak seyde bırbırımıze nefret duymuyorduk büyümüyordu guluyorduk iki dk sonra bırbırımıze hıc tahammülümüz kalmadı sanırımCocuk olmadan once boylemiydi?
sen şimdi bebeğine odaklan, büyüt biraz ...Aynen öyle çocuk konusunda çok ısrarcı oldu Zaten bıraz daha oturtalım önümüzü görelım dedım ikna olmadı hamılelıgım okadae guzeldıkı tmm artık çok güçlü bağlandık dedım ama şuan kopmak uzereyız
Hayır Yok çok şükür hiç bişeyde gözümüz kalmıyor Zaten bıde bana onu demeye başladı sen haketmıyosun her dedıgını alıyorum yapıyorum diyorBu aralar ne kadar ust uste geldi bu kavga ve hakaret konulari uzuluyorum okudukca. Isiyle ilgili problemleri falan mi var acaba esinizin?? Oturup konusun bence tekrarlamasin geri donusu olmuyor bazi durumlarin.. insallah biran once duzelir..
Icim aldigi kadar diye dusunme. Sen de sakinles. Illaki seviyorsundur kocani once kendini onunolumlu yonlerine inandir. Ve bu konusmayi.mutlaka yuzyuzr yapin. Hatta mumkunse cocugu birakip disarda sakin bir yerde konusun.Çok güzel pozıtıf onerılerınız var dedıgınızi içim aldığı kadarıyla denicem gurursuzluk yapmak istemıyorum bugunki kavgada okadar haksızkı yazık onada emeklerımızede böyle bırı ıcınmıymış dıyorum
Isiyle ilgili problem derken kafasina takilan onu strese sokan biseyler mi var anlaminda sordum?? Suclamadan konusarak halledilebilcek bir konu sanki. Belkide bebeginizle ilgilenmenizi kiskaniyordur cok gordum etrafimda bu gibi durumlar..Hayır Yok çok şükür hiç bişeyde gözümüz kalmıyor Zaten bıde bana onu demeye başladı sen haketmıyosun her dedıgını alıyorum yapıyorum diyor
Aynen onuda deneyım bakalım ne olcak ama mutsuz olmaktan bıktım gözümü karartıp ayrılayım dıyorum onu denedıgımdede cınsel yonden yanaşmaya çalışıyor uzaklaşmama ızın vermıyor hayırlısı olsun çok mutsuzumsen şimdi bebeğine odaklan, büyüt biraz ...
eşini kendine bırak ve davranışları gözlemle
zamanı gelince,kendini hazır hissedince durumu değerlendirirsin
Evet anladım demek istedıgınızı ama yok Zaten ilk zamanlar dıyordu eskıden bebegı sevdıgın gıbı benı severdin sımdı sevmıyorsun benı evet ilgısız bıraktım onu ama kendı acılarım bebegım vardı bı yandan ev duzenım bozulmuştu sonra toparladım kendımıIsiyle ilgili problem derken kafasina takilan onu strese sokan biseyler mi var anlaminda sordum?? Suclamadan konusarak halledilebilcek bir konu sanki. Belkide bebeginizle ilgilenmenizi kiskaniyordur cok gordum etrafimda bu gibi durumlar..
Erkekler bencil biliyorsunuz. Sizi cok iyi anliyorum ama onlar bizim gibi hissetmiyorlar iste hep ilgi bekliyorlar. Durumunuzu anlatip yardimci olmasini isteyin ve basbasa zaman gecirebilceginiz ortamlar yaratin en azindan biraz sakinlesir.Evet anladım demek istedıgınızı ama yok Zaten ilk zamanlar dıyordu eskıden bebegı sevdıgın gıbı benı severdin sımdı sevmıyorsun benı evet ilgısız bıraktım onu ama kendı acılarım bebegım vardı bı yandan ev duzenım bozulmuştu sonra toparladım kendımı
Ayy daha ne olsun ya hsreketleri çok korkunç Allah yardımcın olsun canim :S bazılarınada rahat batıyo boyleSızın gıbı düşünüyorum 3 ayda tüm Doğum kılomu verdım zaten bakımla ilgılı de bı problemım yok Zaten bakımımdan sıkayetcı kıskançlık hala devam çocuk olsa bile akşama kadar ev işlerı çocuk akşam eşim gelmeden duşa girer hazırlanırım hergun çocuğumu yıkar gıydırırım uzun flört sonucu evlendık ama bu hareketlerı çok yobaz itici korkunc sonrada evden cekıp gıdıyor ben kalıyorum gece gelıyor o stresını sınırını atıyor tabı
İnşallah becerebılırim ettıgı kufurler aklımdan cıkarsaIcim aldigi kadar diye dusunme. Sen de sakinles. Illaki seviyorsundur kocani once kendini onunolumlu yonlerine inandir. Ve bu konusmayi.mutlaka yuzyuzr yapin. Hatta mumkunse cocugu birakip disarda sakin bir yerde konusun.
Ben tum ipler kopmadigi surece askta evlilikte gurur olmaz dusuncesindeyim. Onemli olan mutlu olmaksa ve sonunda huzura erip kocanizla aranizdaki sorunlar cozulecekse nr onemi var siz adim atmisiniz o adim atmis.
Aynen aptal çok ofkelıyım onaAyy daha ne olsun ya hsreketleri çok korkunç Allah yardımcın olsun canim :S bazılarınada rahat batıyo boyle
Hem de ne bencıl benım öncelıgım hep çocukken onun oncelıgı lafta çocuk gıbı gelıyor bana şuan okadar sınırlıyım kı güçlü kalamıyorum pozıtıf dusunemıyorumErkekler bencil biliyorsunuz. Sizi cok iyi anliyorum ama onlar bizim gibi hissetmiyorlar iste hep ilgi bekliyorlar. Durumunuzu anlatip yardimci olmasini isteyin ve basbasa zaman gecirebilceginiz ortamlar yaratin en azindan biraz sakinlesir.
Aaaah kımse yasamasa KESK'eSende kendimi gördü