Eşimle aramız çok bozuk yenı fıkırlere ıhtıyacım var

Bencede tamamen eşlerinin bencilligii. Cok sukur oyle birsey yasamadik. Ben bile lohusalik depresyonuna girmemeye cabalayip basariyosam erkege ne oluyormus.

Erkek mi tasidi,dogurdu,memelerinden sut gelsin diye cani yandi,dikis agrilari cekti, emzirirken yara olan memelerine agladi omuomuomuomuomu uzaaaaar gideeeeer.
Aallaah evlerdeeen uzak etsin benciller.

evliliği belirlyen en temel ana faktör ;çoçuk olduktan sonraki adımlardır(bana göre) ve bir anneyim

haklısınız soğumakta ,unutamamakta kimin sevgisi kaldırır ağır hakareti,,konuşmaları...
Aynen öyle çocuk konusunda çok ısrarcı oldu Zaten bıraz daha oturtalım önümüzü görelım dedım ikna olmadı hamılelıgım okadae guzeldıkı tmm artık çok güçlü bağlandık dedım ama şuan kopmak uzereyız

Cocuk olmadan once boylemiydi?

Sinirle biri vuruyor diğerini öldüyor paşam bak sen şu pişkinliğe

Reactions: Be1
Çok güzel pozıtıf onerılerınız var dedıgınızi içim aldığı kadarıyla denicem gurursuzluk yapmak istemıyorum bugunki kavgada okadar haksızkı yazık onada emeklerımızede böyle bırı ıcınmıymış dıyorum

Ah çok üzücü Allah herkesin derdıne derman olsun

Bu aralar ne kadar ust uste geldi bu kavga ve hakaret konulari uzuluyorum okudukca. Isiyle ilgili problemleri falan mi var acaba esinizin?? Oturup konusun bence tekrarlamasin geri donusu olmuyor bazi durumlarin.. insallah biran once duzelir..

sen şimdi bebeğine odaklan, büyüt biraz ...
eşini kendine bırak ve davranışları gözlemle
zamanı gelince,kendini hazır hissedince durumu değerlendirirsin

Bu aralar ne kadar ust uste geldi bu kavga ve hakaret konulari uzuluyorum okudukca. Isiyle ilgili problemleri falan mi var acaba esinizin?? Oturup konusun bence tekrarlamasin geri donusu olmuyor bazi durumlarin.. insallah biran once duzelir..
Hayır Yok çok şükür hiç bişeyde gözümüz kalmıyor Zaten bıde bana onu demeye başladı sen haketmıyosun her dedıgını alıyorum yapıyorum diyor

Icim aldigi kadar diye dusunme. Sen de sakinles. Illaki seviyorsundur kocani once kendini onunolumlu yonlerine inandir. Ve bu konusmayi.mutlaka yuzyuzr yapin. Hatta mumkunse cocugu birakip disarda sakin bir yerde konusun.
Ben tum ipler kopmadigi surece askta evlilikte gurur olmaz dusuncesindeyim. Onemli olan mutlu olmaksa ve sonunda huzura erip kocanizla aranizdaki sorunlar cozulecekse nr onemi var siz adim atmisiniz o adim atmis.

Reactions: Be1
Hayır Yok çok şükür hiç bişeyde gözümüz kalmıyor Zaten bıde bana onu demeye başladı sen haketmıyosun her dedıgını alıyorum yapıyorum diyor
Isiyle ilgili problem derken kafasina takilan onu strese sokan biseyler mi var anlaminda sordum?? Suclamadan konusarak halledilebilcek bir konu sanki. Belkide bebeginizle ilgilenmenizi kiskaniyordur cok gordum etrafimda bu gibi durumlar..

sen şimdi bebeğine odaklan, büyüt biraz ...
eşini kendine bırak ve davranışları gözlemle
zamanı gelince,kendini hazır hissedince durumu değerlendirirsin
Aynen onuda deneyım bakalım ne olcak ama mutsuz olmaktan bıktım gözümü karartıp ayrılayım dıyorum onu denedıgımdede cınsel yonden yanaşmaya çalışıyor uzaklaşmama ızın vermıyor hayırlısı olsun çok mutsuzum

Isiyle ilgili problem derken kafasina takilan onu strese sokan biseyler mi var anlaminda sordum?? Suclamadan konusarak halledilebilcek bir konu sanki. Belkide bebeginizle ilgilenmenizi kiskaniyordur cok gordum etrafimda bu gibi durumlar..
Evet anladım demek istedıgınızı ama yok Zaten ilk zamanlar dıyordu eskıden bebegı sevdıgın gıbı benı severdin sımdı sevmıyorsun benı evet ilgısız bıraktım onu ama kendı acılarım bebegım vardı bı yandan ev duzenım bozulmuştu sonra toparladım kendımı

Erkekler bencil biliyorsunuz. Sizi cok iyi anliyorum ama onlar bizim gibi hissetmiyorlar iste hep ilgi bekliyorlar. Durumunuzu anlatip yardimci olmasini isteyin ve basbasa zaman gecirebilceginiz ortamlar yaratin en azindan biraz sakinlesir.

Ayy daha ne olsun ya hsreketleri çok korkunç Allah yardımcın olsun canim :S bazılarınada rahat batıyo boyle

İnşallah becerebılırim ettıgı kufurler aklımdan cıkarsa

Erkekler bencil biliyorsunuz. Sizi cok iyi anliyorum ama onlar bizim gibi hissetmiyorlar iste hep ilgi bekliyorlar. Durumunuzu anlatip yardimci olmasini isteyin ve basbasa zaman gecirebilceginiz ortamlar yaratin en azindan biraz sakinlesir.
Hem de ne bencıl benım öncelıgım hep çocukken onun oncelıgı lafta çocuk gıbı gelıyor bana şuan okadar sınırlıyım kı güçlü kalamıyorum pozıtıf dusunemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…