Eşimle aramdaki tek sorun Kayınvalide

Gerçi bu konu geçmiş artık ama bu tarz özel mevzuları kesinlikle ve kesinlikle kimseye söylemeyin. Bunlar aile sırrıdır. Ben hamile kalsam bebek yerleşene tutunana kadar kimseye söylemem, düşük yapsam da söylemem. Ha tabi eşim bana göre biraz gevşek ağızlı ama tembih ede ede huyunu değiştirdim biraz. Mesela geçen görümcem hamile kalınca söylersin hemen di mi dedi. Dedim ben tutunmasını beklerim en az 3 ay geçmeden kimseye demem. Çünkü herkes pek meraklo ay düşük mü ay hamile mi. Kimsenin de düşüğümü ağzına lamba düdük yapmasını istemem. Eşiniz de ne zormuş sanırım siz şikayet ettikçe ailesine daha da tutunmuş.

Ne kadar zor ve kötü demek istemiyorum ama negatif diyeyim bari, bir aileye gelin gitmişsiniz. Sabır diliyorum. Çok sessiz kalmayın kendinizi ifade edin gerekirse sert çıkın .Belli ki eşinizden bu konuda size fayda gelmeyecek

Benim de aklim basima biraz gec geldi.Bundan 3 ay once 5.kez hamileydim ve esime eger hersey yolunda giderse 3 ay bitince soyleriz dedim.Tamam dedi.Eger duserse de soylemeye gerek yok dedim cunku biliyorum laf soz olacak iste yasi var tabii olmuyor artik vs.Hic gerek yok.Ben 33 yasimda evlendim zaten.Kayiplar vs derken de vakit kaybettim.4.gebeligim 37 yasindaydi 38 de anne oldum.Su an 39 bucuk yasindayim.Gecen haziran dogum gunumde annesi dedi ki kac oldun simdi dedim 39 sanki bilmiyor neyse boyle bir masalllahh dedi:)O masallah yasin epey olmus masallahi tabii.Arkasindan ekledi bir tane dahaa dogur bariiiii.Esim de anne iki de bir dogur dogur deyip durma,inadina yapmicak bu defa dedi:))evet kimse talep ediyor diye yapmam,yasim geciyor farkindayim,hamileliklerim de olimsuz sonuclaniyor ama siparis ustune olmaz.Ben de istiyorum Allah nasip ederse yaza.

Yuh artık Doğuma girmek nedir? O doğursaydı keşke çok biliyorsa. Hayret bir şey
:)Valla doguma girerken bile stresle ugurladi beni sagolsun.Sedyedeyim,asansor bekliyoruz,dogumhaneye goturuyorlar beni.Etrafimdakiler bile sasirdi.Ben geleyim diyor oglum gelmezse.Yok denince de niyeee ben babaanneyim:)Ya babaannesin tamam da ne isin var ya senin.Hayir bana destekse ben istemiyorum,kaldi ki yasak.Ilerde torununa ve ese dosta ovunme mevzu yapacakti herkalde.

tek ve en büyük yanlışınız eşinize herşeyi söylemek
politik olmayı öğenmelisiniz

bunlar büyük ihtimal eşinize de çekiştiriyorlardır sizi
sizde tam aksine annesini ablasını övün eşinize çok seviyormuş gibi
adam durur bir düşünür benim eşim sizin hakkınızda iyi konuşurken siz böyle yapıyorsunuz der
bu taktikleri kk dan öğrendim

Ne kadar saygı gösterirsen o kadar saygı duyulmaz sana onun için kim olursa olsun hak edene ettiği kadarını ver iç ne söylerse söylesin en iyi taktik umursamamak es geç sana iyi gelmeyenleri gör bak rahatlayacaksın

:)Ben de bu tarz taktikleri okumustum burada ise yariyor olabilir ama benim yapamayacagim seyler.Esim de kendisi bilir artik,bu davranislariyla beni soguttu ailesinden ve kendinden.Cabala cabala,goren yok,anlayan yok,ben de incindim haliyle.Mecburen gorusecegiz ama eskisi gibi sohbetlere falan katilmayacagim ki konusup canimi sikmasin.Resmi olacagim,zaten cok sicak degildim de demek ki bu bile yetmemis.

insallah artik cok yiprandigimi ve yoruldugumu hissediyorum.Mesafeli iliski en dogrusu olacak ve canimi sıkarlarsa uygun bir dille cevabimi verecegim.

Yarası olan da sen misin

Bakın sadece şunu diyeyim yaş mevzusunu da çocuk mevzusunu da takmayın. Tabi takma demek kolay ama herkes aynı yaşta evlenmiyor, evlenmek zorunda da değil, ki bu da kimseyi ilgilendirmez. Siz yuvanızı kurmuşsunuz yaşı boşverin çocuğunuzu da kucağınıza almışsınız. 2 . ne zaman isterseniz sağlık elverdikçe olur. Şunu hissettim acaba kayınvalidenizin sözlerini kendinize çok mu dert edip kendinizi üzüyorsunuz. Eğer öyleyse salın biraz, çünkü ne yaparsak yapalım bazı şeyler değişmiyor. Siz eşinizle iyi olun yuvanızı önemseyin. Diğer faktörler dışarda kalsın. Ben de bazı şeyleri çok takarım ama bundan zor olsa da uzaklaşmaya çalışıyorum. Rahatsız olduklarınızda da net olun.

Taktigim dogrudur.Elimde olmadan cok yogunlastim bu konuya ama dediginiz gibi degisen birsey olmuyor bana zarardan baska.Insallah daha rahat olmayi ve kendimi savunmayi ogrenicem.Tsk ederim

Taktigim dogrudur.Elimde olmadan cok yogunlastim bu konuya ama dediginiz gibi degisen birsey olmuyor bana zarardan baska.Insallah daha rahat olmayi ve kendimi savunmayi ogrenicem.Tsk ederim
Yoğunlaşınca insanın gecesi konusu o mevzular oluyor. Ben takınca uyuyamıyorum. Rahatsız olduklarınızla karşılaşınca kıvranmadan söyleyin. Ben bunun çok faydasını gördüm kayınvalideme karşı. Kendisi de laflarıyla çok sinirimi bozuyor ama pat pat söylüyorum içimde asla tutmuyorum. Eğer tutursam kendimi yiyorum sonra. Rica ederim ne demek. Siz iyi olun dilerim.

Bir an kendimi dinliyorum sandim insanlar resmen senin psikolojik baskiya nekadar dayanikli oldugunu falan olcuyolar heralde esinin bu duruma acil uyanmasi lazim esinizin onlara tavir koymasi sart bende boyleydim esime birgun patladm aglama krizine girdim resmen iyi degilim ya git savun beni yada ben gidiyorum burdan dedim iki insan bosanacaksa ikisinin arasindaki sorunlar yuzunden olmali onun bunun yuzunden degil ama yeter artik ya gor artik fln diye baya patladm bin sukur ailesine karsi tavrini koydu 2 senedir bana bulasan yok ayrica evladini cidden bir aslan gibi koru yeri geldimi cirkefles evlat bu kimsenin karismasina musade etme

Simdi huzurunuzun yerinde olduguna sevindim.Evet aile sorunlari yuzunden bosanma asamasina gelmek hatta bosanmak cok aci olsa gerek.Cunku genel olarak iki insan anlasabiliyorken bu konuda iki taraftan birinin yanlis tutumu ki bu genelde erkekler oluyor birbirinden nefret etmeye kadar sebep oluyor.Insanlar insanlari rahat birakip kendi hayatlarina baksa sorun olmaz bence

Zaten torenleri bitmiyor demissiniz ya cok guldurdunuz beni,siz de hep gulun insallah:))Hakikaten erkek ailesinin torenleri,yemekleri bitmiyor.Surekli bir bahaneyle toplanmalar,yemek yapip davet etmeler.Ola ki iki hafta gidemedik kadin hasta oluyor uzuntuden bu neyse:))Bekarken de oglu eve koye sigmaz,odasindan cikmazmis.Bunlar evlenince kiymetli oluyor herhalde.Bizi beklemisler,ne hos:))

Keske olaylar bu seviyeye gelmese.Isin tuhafi az gorusmek istedigimi soylemistim esime onu da gerceklestirmeme imkan vermedi.Gorusmemek ne demek oyle sey mi olur,benim hatirim icin dedi.
Kavga olunca mecbur gorusulmuyo zaten suan kavga olayi olmadigi icin mecbur gidiceksinz

Annenden dolayı psikolojim bozuldu de uyuyamiyorum panik atak oldum, anksiyete oldum de, ağlama krizlerine bir sonra da seansı 300 tl olan bir psikolog bul her hafta git böyle, bak bakalım para gitmesin diye dengeyi nasıl kuruyor.

Kavga olunca mecbur gorusulmuyo zaten suan kavga olayi olmadigi icin mecbur gidiceksinz
Kavga etme seviyesine asla gelmedik cunku ben icime atip,cevap vermeyen bir insanim ama bundan sonra kendimi savunacagim.Sabretmekle olmuyor,biraz kendilerine gelirler belki.Kavga olsa esim beni bosar buyuk ihtimalle,oyle aileci bir insan

Annenden dolayı psikolojim bozuldu de uyuyamiyorum panik atak oldum, anksiyete oldum de, ağlama krizlerine bir sonra da seansı 300 tl olan bir psikolog bul her hafta git böyle, bak bakalım para gitmesin diye dengeyi nasıl kuruyor.
Esim bunu teklif etmisti,istersen tedavi icin gidelim diye.Ben de sinirlenmistim.Ailesine ceki duzen verse ben zaten iyilesirdim ki.Sen asil sorunu cozmedikten sonra beni istedigin kadar tedavi ettir demistim.Sacmaliga bak,sen anneni de gotureceksin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…