Eşimle aramdaki tek sorun Kayınvalide

Kavga etme seviyesine asla gelmedik cunku ben icime atip,cevap vermeyen bir insanim ama bundan sonra kendimi savunacagim.Sabretmekle olmuyor,biraz kendilerine gelirler belki.Kavga olsa esim beni bosar buyuk ihtimalle,oyle aileci bir insan
Ama icine atarsan ruh hastasi olursun canm.bak artk ben sinirli biri olmustum canm deseler kiziyordum bende hep icime atardm saygimdan sonra bi patladim kimse umrumda olmadi ne olacaksa olsun dedim isterse ayrilayim hic sorun degl dedim dayanamadm.esimde alisti artk kusluge hic konus bile demiyo korktugun gbi olmuyo merak etme helede cocuk varsa

Evet canim ben de vara yoğa sinirlenen bir insan oldum.Insan nasil bu kadar duyarsiz olabilir esine karsi anlamiyorum.Erkekler anlamadigi icin surekli gorsun diye tekrar etmek durumunda kaldigin zamanda dirdirci oluyorsun.Hos ben de dakika basi konusmadim yanlis anlasilmasin.Yeri geldiginde konustum.Onda bile esim katlanamiyordu.Cevap vermiyor ki susayim diye.Haliyle ben kendi kendime konusuyor gibi oluyorum.

Aynen oyle kesinlikle insallah sizinde esiniz durumun farkina varir

Amaç tedavi değil ki. Çünkü sorun sende değil annesin de evet.

Ama erkeklerin parası pek kiymetlidir annesi her moralini bozdugunda kosa kosa ic dökmeye psikoloğa gitsen cebinden her defasinda en az 300 tl çıksa...

Mesela ayda en az 1500 psikoloğa para verse bence bu canını yakabilir. Ve cozum uretebilir. Ama cebinden çıkan para canini yakacak bir meblağ olmalı.

Hah iste aynisi bende konusuyordum derdimi anlatiyordum basit goruyordu anlamiyodu buyuttugumu saniyordu.ben konusuyordum cvp vermiyordu abarttgmi saniyodu .sanki duvara anlatiyordum iyi ki kavga etmisim dermi insan iyi ki kavga cikti vallahi allahin zoruna gitmesin ama her serde bi hayir var

Rica ederim, umarım bugun daha iyisinizdir ve kafanızda oturmuştur bazı seyler (biraz daha rahat olup, net olmak gbi)

Hahahahahha amin cümlemizi güldürsün Allah aglatmasin :)
He heeeee benim esim asosyal ve bilgisayar ve tv bağımlısı bir insan mesela. O kadar asosyal ve yabani ki nisanliyken odasina girmistim siyah perdeleri vardı
Magarasindan çıkınca,ya da magarisina günes girince alerji oluyor yabanilesiyor sanirim...
Suan evi de magaraya çevirdi ..
Evde hem kopek besliyorum,ablasi 7 yasinda ellerinden öper.. Hem de ayı:)
Bizi beklemisler sanki valla evlenince anacim anacim hayırdır canısı yaaa evlenmeden odandan yani magarandan cikmiyordun eve misafir gelince benim yanıma kaçıyordun ..

Rica ederim, umarım bugun daha iyisinizdir ve kafanızda oturmuştur bazı seyler (biraz daha rahat olup, net olmak gbi)
Cok sukur aynen kesinlikle bu mevzularin beni yipratmasina daha fazla izin vermeyecegim.Kendime yapacagima dogru adimlari atacagim insallah

Bence fazla kafaya takıyorsunuz. Mesafeli olun sorun kalmaz. Sürekli eşinize şikayette bulunmayın. Ciddiyetsiz konular adam da bıkmıştır.

Kv sorunsa malesef cozumu cok zor oluyor. En guzeli belli etmeden mesafe koyun ama esiniz bunu farketmesin. Siz hicbirzmaan onlari agziniza alip esinize bu yonde bi sikayetle gitmeyin asla istedginizi vermez size. Daha da kiymete binerler. Kv asla laf dalasina girmeyin ama gulerek laflari sokun o anlayacaktir. Keske telde duydugunu hic belli etmeseydiniz, bilip yutmak daha kotu oluyor.

Bence fazla kafaya takıyorsunuz. Mesafeli olun sorun kalmaz. Sürekli eşinize şikayette bulunmayın. Ciddiyetsiz konular adam da bıkmıştır.
Valla istedigi kadar biksin.Ben agzimi acmiyorsam,insanlar da dikkat etsin bir zahmet.Eee herseye kariscaklar,patavatsizlik yapicaklar,buna ragmen iyi niyetli olacaklar,benim psikolojimi bozacaklar,ben de dengeyi kur deyince esim bikacak...Yani sizin soyleminize istinaden ifade ediyorum.Erkeklere bu kadar prim vermeye karsiyim.Kimse durup dururken ne sikayet eder,ne psikolojisi bozulur.Etki var ki tepki var.Bedelse herkes oder bu kadar basit.

Sizin zaten düşük olaylarından psikolojiniz bozulmuştur. Tedavi olun. Çok takıntılısınız. Adamın bıkması dert değil diyorsunuz ama sizi saymıyor farkında mısınız? Her şeyi büyüttüğünüz için ciddiyetsiz geliyorsunuz. Adam bir kendi erkekliğine laf yiyince ayağa kalkmış.

Evet çok sayida olumsuz gebelik yasadim.Elbette en cok yipratan doguma iki hafta kala kaybettigim oglumdu.Sonradan toparlandim.Dusukler de hayal kirikligi oldu.Hatta en sonuncusuna uzulmedim bile.O kadar cok olunca alisiyor insan.Aslinda esim takmiyor degil de sorun istemiyor.Haklisiniz ona gore ciddi olmayan konular bunlar.Artik olumsuz bir durumla karsi karsiya kalirsam dert etmek yerine kendimi savunmaya kararliyim:)Tesekkur ederim dusuncelerinizi belirttiginiz icin

Olabilir bunlar tabii ki. Çok şükür şimdi bebeğiniz varmış. Allah sağlık sıhhat versin.

Kendinizi savunmanız daha mantıklı. Sizi aşan konularda eşinize söyleyin yine. Ben dışarıdan bakınca sizi sakinleştirmek için iyi niyetliler diyen birini gördüm. Kim kabul eder ailesinin kötü olduğunu o da ayrı konu. Problem anında tepki gösterin hemen. İçinize atan biri misiniz normalde de? Öyle olunca insan daha bir sinirleniyor, tahammülsüzleşiyor. Umarım mutlu olursunuz artık. :))

Evet maalesef icime atan bir insanim.Kendi kendimi yerim.Aslinda mesele iyi insan,kotu insan olmakla ilgili degil cunku bu insanlarin cok iyiliklerini de gordum Allah icin inkar edersem gunaha girerim.Sadece kisisel alana haddinden fazla mudahale var.Bu da gelin_kv arasinda guc,iktidar savasina donusuyor.Yoksa gul gibi gecinir gideriz.Zaten soylemisti annesi kayinvalideyim ya karismam gerek diye:))Kayinvalide olmanin geregi sanirim,o da seve seve yerine getiriyor:))Amin cumlemiz hep mutlu oluruz insallah

Çok sinir oldum kusura bakma kv kişisine. Ne demek ya bu şekilde neden davranıyor bu hatunlar, dertleri ne acaba...
Ben politikadan çok anlamam düz insanım maalesef o yüzden tavsiyem de düz olacak
Ben senin yerinde olsam her zamanki gibi önce açık açık derdimi söylerim baktım anlamıyor aynı devam ediyor ya, o senin evinde neye karışıyorsa aynen sen de karışmaya yelten bakalım napıyor, eğer napıyorsun sen ne karışıyorsun derse annecim sende benimkine karışıyorsun sorun ne anlamadım de

Cig cahil dedikoducu artniyetli herbokolog kv vol48644776

Çok klasik geldi bana. Duymayın, görmeyin. Bildiğiniz gibi devam edin. Kayınvalidemde, annemde aşağı yukarı böyleler. E ikisinide seviyorum, ikisinede defalarca anlattığım şeyi tekrar anlatmak zorunda kalıyorum. Sonuç yine aynı.

Şöyle düşünün; torunlarını fazla sahiplendiklerinden oluyor bunlar. Çocuk sizin çocuğunuz, zaten alıp götüremezler. En azından çocuğunuz seviliyor, çok şanslı. Sevilmeyen, buz gibi ilişkiler içinde büyüyen çok çocuk var.

Kendi yuvanızda mutlu olmaya bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…