Eşimle aramdaki tek sorun Kayınvalide

Pes cok tanıdık geldi cunku benzerlerini bende yaşadım halen herşey e karışır herşey e bi fikri vardır

Merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim benim de sorunum kayınvalidemin laf sokmaları eşim çok iyi bir insan çok anlayışlı merhametli birbirimizi de çok severek evlendik ama kayınvalidemin laf sokmaları yüzünden sürekli tartışıyorum onunla.Eşim 3 kardeş kendisinden küçük evli kız kardeşi ve bekar erkek kardeşi var, kayınpederimin kendi üzerine aldığı ayrı evde oturuyoruz kayınvalidem ile ne zaman bir araya gelsek ev alın kendinize diye laf sokuyor bende geriliyorum büyüğüm diye birşey diyemiyorum normalde gergin bir yapıya sahibim.6 yıldır çalıştığım iş yerinden de 3 ay önce çıkarıldım maddi olarak da çok iyi durumda değilim eşimin maaşıyla geçiniyoruz. Evlendiğimizde çocuk sahibi olmak istedik eşimdeki problemden dolayı olmadı aşılama ve tüp bebek tedavisi gördük tutmadı maddi manevi zarar gördüğüm yetmiyor gibi birde bu kayınvalidemin ikide birde ev alın diye laf sokmaları çok canımı sıkıyor bunca yıldır evli Birgün bile çalışmamış birde akıl veriyor normalde sakin biri ama evlenmeden önce tanıyamamışım demek ki sanki ben onların evine meraklıyım evlerine konmaya çalışıyorum gibi param olsa zaten tapusunun bana ait olmadığı evde oturmak istemem mobilya ve beyaz eşyaları eşimle çalışıp biriktirdiğimiz parayla aldık sanki ben onların malına çökmeye çalışan aç gözlü biriyim gibi hissettiriyor evlerine gitmek bile istemiyorum gerekmedikçe de bir araya gelmemeye özen gösteriyorum eşim de laf söylemiyor omlara sen yanlış anlamışsın diyor sürekli yapılan muhabbeti yanlış anlayacak kadar kıt beyinli değilim ya sizce ne yapayım bu konuda ailemi devreye mi sokayım alıp karşıma konuşayım mı anlayacak olsa zaten sürekli aynı muhabbeti yapmaz ama neyse, böyle evlilik yürüyecek gibi değil 9 ayda bezdirdi beni sanki başka konuşacak konusu yok gibi bazen de ev alan kişileri örnek veriyor kadının bütün muhabbet kurgusu ev alma üzerine

Bence sen birşey söyleme eşine söyle o konuşsun bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylesin yazık günah ya üzüldüm sizin adınıza herkes kayın valide den çekiyor ne acımasız insanlar var

Bence sen birşey söyleme eşine söyle o konuşsun bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylesin yazık günah ya üzüldüm sizin adınıza herkes kayın valide den çekiyor ne acımasız insanlar var
Hiç sorma çektiğimi kayınvalideden Eşim de söyleyecek biri değil kıyamıyor kimseye yanlış anlamışsın diyor sürekli aynı muhabbet neyi yanlış anladım diyorum bende arada olan ona oluyor geçen gün konuyu anneme ve ablama açtım içinden geçeni söyle dediler annem ben bir araya geleyim lafımı esirgemem dedi çocuk sahibi olma konusunda zaten sorun yaşıyoruz maddi destek olmadıkları gibi birde utanmadan ev muhabbeti ne kıymetli evi varmış sanki yedik

Benim k valide de karışır. Ozellikle gecen gun ben bulasiklik kullanmayi sevmem k peder e diyor busiklik al diyor bn de ddim gerek yok .olsa zaten bn alirdim ddm . Baktim 2 hafta sonra esim almış . Bende takmadim. Suan haftada 4 gun bizde kaliyorlar. Gorseniz cok iyi sanırsınız ama yeri gelir iyi yeri gelir afedersiniz kopek kesilir.
Gecenlerde lavaboya bunlarin aldigi paspasi koymuştum .annemin aldigini da masanin alti fayansa denk geliyor usumeyelim diye oraya koydum. Annemin aldigi daha hosuma gidiyor hem.baktim bir gun ev temizleme bahanesi ile almis yer segistirmis6ben isteyken .bende gelir gelmez ilk is eski haline koymak oldu .
Bnm cocugum jhakkinda da yorum yapar bnde hic aldirmamm ..hatta kucuk görümcem in bakisi bile vardir.benim yaptigim k valide begemmiyor gibi bakisti annesine dogru.
Hatta bundan 3hafta once de bn calisma konusunda hayıflandım .hemen o esnada k peder e diyor.aden isi birakiyor aksam esi gelince konuscaz .bitti bugun cikis alip gelsin dedi .bende artik son radde herhalde sen mi karar veriyorsun buna dedim.ben işimi seviyorum .ama oglun da boyle boyle dedim.ama tık bile cikmadi.
Bazen de derim ogluma 2 yasinda annen ne derse o oglum beni dinle diye.o da der torunumla biz ayarlariz gibisinden ogluma.bende derim anne ne derse o oglum .annenin sozu gecer diye birsey diyemez .
Ben herseye susarim ama sadece hayatim ve ogluma karışırsa asla

Ben zaten karışmayanı görmedim benim de işten çıkarılmama kayınvalidem kayınpederim sinir oluyor hal ve tavırlarından anlıyorum sanki çalışmak zorundayım gibi kendisi 1 gün çalışmamış ama gelinine karışıyor benim şu an çocuğum yok olsa ona da karışırdı kafaya takarak da kendimizi üzüyoruz Allah bize sabır kayınvalidelere de biraz akıl versin

Bu kadar takmayın. Neden üzerinize alınıyorsun ki. Ev alınamıyorsa kendi oğlu alamıyor. Sizde topu eşinize atın.

Bu kadar takmayın. Neden üzerinize alınıyorsun ki. Ev alınamıyorsa kendi oğlu alamıyor. Sizde topu eşinize atın.
Doğru söylüyorsunuz fakat kendisi ev alırsınız diye siz diye lanse ettiği için ister istemez üzerime alınıyorum dert ediyorum eşimle birlikte batacağız batacaksak diye düşünüyorum kendimi germekten başka birşey olmuyor kayınvalidem sayesinde aslında ne gerek var bu laf sokmalarına herkes düşünür parası olunca ev almayı tüp bebek tedavisi gördüm negatif sonuçlandı annem bu gerginliğin iyi değil diyor tedavin açısından kayınvalide de düşünse keşke bunları

Arkadasım sana tavsiyem ne oyun oyna ne yediğin laflar kursağında kalsın, sana sütün mü yok diye bağırıyordu sende bende çok var sana da lazımmı deseydin, sana birşeyler diyormuş ardından tamammı diye soruyormuş sizde sessizce büzülüp susuyormuşsunuz ağzım açık okudum siz çok yüz vermişsiniz hala veriyorsunuz, eşiniz tam bir felaket biterse bitsin hasta olacaksınız vallahi.

Tamam da üzerinize alınacak bişey yok çünkü şuan çalışmıyormuşsunuz.
Acaba evden çıkmanızı mı istiyor?

Bende anlamadım evden çıksak evlendirecek biri de yok diğer oğlu daha okuyor kızı başka şehirde kendi oturacak desem o da değil zaten aile apartmanında kendilerine ait evde oturuyorlar kirada değiller.Çalışsam da niye ev almak gibi misyon edineyim CEO olarak çalışmayacağım için alacağım ücret belli ev fiyatları belli banka kredilerinin faiz oranları belli bence onun dünyadan haberi yok çalışmak nedir bilmediği için ev almayı pazardan domates almaya benzetiyor sanırım benim kendi annem babam işçi olarak çalışıp kimseden destek görmeden iki çocuk okutarak 20 senede ev sahibi olabildi yaşamadığı için bilmiyor tabi zorluğu

Amiiinnn.ona bunA karisan cocuga da karisir.bana sorarsan sakin suan cocuk düşünme .ise gir tekrar bol bol para kazan.hayatiniza da karistirmayin. Net olun.fazla alttan alirsan burnunu sokan cok oluyor.benim huyumu bilirler ben yokken yapmaya calisirlar.yeri geldimi kimse susuturamaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…