- 6 Ağustos 2014
- 110
- 53
- 48
- 38
- Konu Sahibi askimkizim
Başka biriyle ilişki yaşadığını düşünen bir koca
Hayatında başka birinin olduğunu düşünen bir aile
Her haltın ardından hediyelerle, gülücüklerle herşeyi unutan insanlar güruhu
Yerinde olsam hepsini siler atardım
Eşini sevmeden affettiğin aşikar
Adamında değişmesini bekleme
Sınırlarını koy, kabul ederse amenna ki hiiiçç sanmıyorum
Ömür boyu taciz edecek seni, huylu huyundan maalesef ki vazgeçmiyor
Ona ısınamaman çok normal
işte az çok beni anlatabildin gerçekten saol ona ısınamıyorum bu yüzden daha bu yazdıklarımın yanında neler neler yaşadım ki bir allah bir ben bilirim eşim ağbimin yanında tabak kırdı kayınavlidemin yanında dövmeye kalktı hamileliğimde çocuk doğsun sen yoluna ben yoluma diye sürekli hakaret etti ayrılalım boşanalım lafı ağzına sakız olmuştu s..... git istemiyorum seni hayatımda mı demedi bunları yapmasını bir sebebi olmalı diyeceksiniz kavga ederken hiç konuşamazdım hep susardım surat asardım aslında susmamamk gerekirmiş oysa ki ..
ohaaa demek istiyorum izninle
bu ne yaaa hala istiyor mu
valla işin zor böyle yapma beni kendinden uzaklaştırma
falan gibi konuşsan mı acaba?
biliyorum hiç vazgeçmeyecek sanırım ama her yolu deneyeceğim artık konuşsamda beni ne kadar anlar orası da tam muamma

işte o kadar kolay olmuyor çekip gitmek 1 kere ayrılığı yaşadım zorluklarını gördüm bende babasız büyüdüm kızıma buna yaşatmaya hakkım olmadığını düşünüyorum bu tip olaylar beni hem kendinden hemde cinsellikten çok fazla soğuttu..
CNM EŞİN İSTEDİĞİNİ ALANA KADAR VAZGEÇMEYECEK BUNU BİLİYORSUN DEĞİLMİ?
PEKİ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN[/QUOTE]
canım elimden geldiğince oyalayarak onu bu fikirden vazgeçirmek ya da en kötü senaryo.. düşünmek bile istemiyorum

eşinde İslam inancı var mı,varsa gerçi bu talepte bulunmaz da ..yoksa bu düşüncesinden caydıramayacaksın anlaşıldı fakat sende şunu sorabilirsin..bunu ısrarla istemenin sebebi ne daha önce olduda hoşuna mı gitti ...hani o sana terbiyesizlik yapmış ya reddetme açıklamanı yaptığında aynen onun gibi..belki gözü korkar ne dersin.
ayrılmadan önce kısa bir süre namaza başladı bana karı koca ile ilgili dini bilgilerden bahsediyordu kocanın eşine dini yönden davranışlarını anlatıyordu kadının da eşine davranışalarını söylüyordu bayağı dönmüştü sohbetlere katılmıştı bir kaç kere şimdilerde ise namaz sohbet hak getire tövbe tövbe biraz dengesizlik var malesef