- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi askimkizim
-
canım ailem elbette arkamdaydı ama o kadar değişik geldi ki markalı hediyeler yemeğe çıkmak istemeler kızımla alakalı ilgili davranmalar aileme çok sevdiğini söylemeler benim bunlar karşısında hiç söz hakkım kalmamıştı istemiyorum dedikçe olay farklı taraflara çevrildi hayatımda başka birinin olabileceğini bile düşündü ailem malesef içimdekileri bir türlü aktaramadım kimseye birde kızım vardı herşeyden önce onun babasıyla mutluluğu beni çok etkiledi
canım açık yazmamı söylemişsin herkestenn özür dileyerek üstü kapalı söylemeye çalışacağım ilk evlilik yıllarımzda benden arkadan ilişki istemişti bende olmayacağını dinen günah ve sağlık açısından sakıncalı olduğunu ve canım çok yanabileceğini söylemiştim ama onun cevabı benim yüzüme bir tokat gibi çarpmıştı .. ''nereden biliyorsun canının acıyacağını benden önce başkalarıyla yaptında mı biliyorsun!!!'' bu ve buna benzer bir çok hakaretle geçti benim 3 senem belki de bunlr fazlasıyla soğuttu beni eşimden
dini nikahlari olmadigini saniyordum dini nikahi yoksa tabi ki cinsel isteklerini saklamali esiHem su durumda evlenebiliyosunuz diyosunuz hem de eşiniz böyle birşey isteyemez diyorsunuz :S
Isabet olur .aslına bakarsan hiç kötü niyetle sormamıştım ,hatta sana laf sokan üyeye de kızmıştım ama algılamada sorun oldu sanırım neyse cevap vermiyorum siliyorum böyle gereksiz çatışmalarla uğraşmıyorum ben forum içinde.ha bu hitap olayınada padişah değilsin sanırım burda herkesin kendine biçtiği bir üslup var sana kızz diye hitap ettiysem samimi üsluptan kaynaklanır bu ..yeteri kadar protokolün içindeyim zaten..hiç hitap etmem olur biter.
Orada savunmus olabilir tesekkur ederim okudum da ama alttakini okuyunca da alaya alindigimi fark ettim disaridan oyle algilaniyoArkadaş bir alttaki yorumda sizi savundu. Keşke bu kadar celallenmeden bir anlayıp dinleseydiniz.
Madem goz ardi ettiniz benim hakkomda yorum yapmayin soyledikleriniz bana cevap hakki doguruyo cunkuben arkadaşı göz ardı ettim artık onla ilgili hiçbir mesajı görmüyorum çünkü gerçekten saçmaladı,kişi kendinden bilir işi diyorum..kk da üslubum hep böyle idi,rahatsız olan karşılık dahi vermez asaleti varsa bu sebeple muhattap olmayarak hem kendime saygımı koruyorum hemde arkadaşı memnun etmiş oluyorum..
canım ailem elbette arkamdaydı ama o kadar değişik geldi ki markalı hediyeler yemeğe çıkmak istemeler kızımla alakalı ilgili davranmalar aileme çok sevdiğini söylemeler benim bunlar karşısında hiç söz hakkım kalmamıştı istemiyorum dedikçe olay farklı taraflara çevrildi hayatımda başka birinin olabileceğini bile düşündü ailem malesef içimdekileri bir türlü aktaramadım kimseye birde kızım vardı herşeyden önce onun babasıyla mutluluğu beni çok etkiledi
1) dini nikah nedir? ne için yapılır? resmi nikah varken dini nikaha gerek var mıdır?Resmi olarak ayrildiginiza gore dini nikahinizda dusmus
O halde zaten eski esinin boyle bi istekte bulynmasi yanlis siz atrik kari koca degilsiniz
Biz de aytilip geri bariatik bizimde ilkine gore Allah a sukur iyi gidiyo ve tekrar evlenmek icin dinen bazi durumlarka karsilastik talak konusunu iyi arastirin derim yani bildigime gore 3 talak olunca tekrar evlenemezsiniz eski esinizle
Ancak su durumda evlenebiliyosunuz :
Sen baskasiyka evlenip ayrilip oyle eski esinle evlenebiliyosun ama tabi bunu da bilerek yapamazsiniz hileyke yani " evlenmemiz icin hadi sen git biriyke evlen bosan geri evlenelim " diyemez boyle kisileri Peygamberimiz lanetlemis
Ben pek guzel anlatamadim tekrar dini nikahi bi arastirin ve eger tekrar evlenecekseniz hukuken bi sure var ( sayisini hatirlayamadim ) o sureyi gecmeniz gerekiyo
Sorununuza gelince sizinki aliskanlik mi sevgi mi ? Onu seviyormuyum onsuz olabiliyormuyum bu sorulari kendine sor istersen
sorunun cinsellikse cinsellik basligi var oraya yazarsan daha iyi yardimci olurlar belki
evet canım o istediği zamanlar zaten kapanmıştı bu konu ama şu son 3 5 aydır tekrar ısrarlı bir isteği var malesef hep oyalamaya çalışıyorum ama ne kadar bilmiyorum haziranda tatile gittik bodruma bodrum hatırası olsun dedi bütün tati boyunca hep fırsat kolladı ve o tatil bana zehir oldu malesef..ooo tehlikeli istekler
maalesef bazı erkeklerde böyle abuk subukluklar var sakın kabul etme canım
ee tekrar barışınca da yineledi mi bu isteklerini?
bide söylediği söz çok ağır olmuş o zaman
ama şöyle düşün artık onla barışmışsınız geçmiş o günler
tekrar hatırlama madem birleştiniz boşver
önemli olan şimdi...
Canım eşinin but tür ters istekleri olduğunu ailen biliyor mu? Dinimizde zaten böyle bir istek boşanma nedeni diye biliyorum.. Şu anki hukukumuz da da Derhal boşanılıyor.. Ailen nasıl olurda arkanda durmadılar.. Anlamıyorum.. Canım hala bu istekleri devam ediyorsa bence fazla uzatma..
yuhhhhh diyorum eşine. senden böyle bişi talep etmeye nasıl cürret eder. etti diyelim nasıl ısrar eder. bir arkadaın dediği gibi sınırlarını koy asla izin verme. olmadı çek git nikah yok bişi yok. bu ne yaaa
evet canım o istediği zamanlar zaten kapanmıştı bu konu ama şu son 3 5 aydır tekrar ısrarlı bir isteği var malesef hep oyalamaya çalışıyorum ama ne kadar bilmiyorum haziranda tatile gittik bodruma bodrum hatırası olsun dedi bütün tati boyunca hep fırsat kolladı ve o tatil bana zehir oldu malesef..
Peygamberimizin kimleri lanetledigini ac oku benim yeterince bilgim var1) dini nikah nedir? ne için yapılır? resmi nikah varken dini nikaha gerek var mıdır?
iyiiiice bir araştırın bence.
2) insanları yanlış yönlendirmeyin. sapıkça şeyleri dinimize mal etmeyin. peygamberimiz nerede lanetlemiş insanları bir araştırın bakalım?
talak kuranda üç kez boşanmaktan sonra bahsediliyor. boşandın barıştın boşandın barıştın boşandın tekrar barıştın.... sonra..
eşinde İslam inancı var mı,varsa gerçi bu talepte bulunmaz da ..yoksa bu düşüncesinden caydıramayacaksın anlaşıldı fakat sende şunu sorabilirsin..bunu ısrarla istemenin sebebi ne daha önce olduda hoşuna mı gitti ...hani o sana terbiyesizlik yapmış ya reddetme açıklamanı yaptığında aynen onun gibi..belki gözü korkar ne dersin.evet canım o istediği zamanlar zaten kapanmıştı bu konu ama şu son 3 5 aydır tekrar ısrarlı bir isteği var malesef hep oyalamaya çalışıyorum ama ne kadar bilmiyorum haziranda tatile gittik bodruma bodrum hatırası olsun dedi bütün tati boyunca hep fırsat kolladı ve o tatil bana zehir oldu malesef..
canım aileme üstü kapalı anlatmaya çalışıyorum ama annemin evliliği malesefbu istek yüzünden bitmiş annem bana hamileymiş ve düşük tehlikesi olduğu için doktor ilişkiyi yasaklamış babamda bir başkasıyla bu ters ilişkiyi yaşayarak annemi aldatmış ve sonrası annneme neler neler çektirmiş ben anneme bunu anlatmak istemiyorum üzülmesini istemiyorum çünkü kadın zaten diyalize bağlanıyor hastalık birde ben mi üzeyim onu tek kız evladıyım ..
işte o kadar kolay olmuyor çekip gitmek 1 kere ayrılığı yaşadım zorluklarını gördüm bende babasız büyüdüm kızıma buna yaşatmaya hakkım olmadığını düşünüyorum bu tip olaylar beni hem kendinden hemde cinsellikten çok fazla soğuttu..
sizi ve özel hayatınızı merak ettiğim yok zaten, komik olmayın.Peygamberimizin kimleri lanetledigini ac oku benim yeterince bilgim var
Sapikca mi
Muftuden diyaneten imamlardan gerekli bilgiyi aldim.ben siz merak etmeyin ...
Konu ben degilim merak da etmeyin zatwnsizi ve özel hayatınızı merak ettiğim yok zaten, komik olmayın.
insanları yanlış bilgilendirmeyin kafi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?