eşimle aramda ki soğukluk :(

Bakın hayatımda kimse yokken bana ve aileme cidden uyan adaylar gösterdiler bana ama cık ben onlarla aynı yatağı paylaştığımı düşünemiyordum. Cinsellik evliliğin önemli bir kısmı. Hadi ondan geçtim içinizin almadığı bir adamla aynı evi,yatağı aileyi paylaşmak sizi yıpratmayacak mı?
Allah yardımcınız olsun. Belki birlikte bir terapiye giderseniz üzerinden gelinecek bir sorundur.

yuhhhhh diyorum eşine. senden böyle bişi talep etmeye nasıl cürret eder. etti diyelim nasıl ısrar eder. bir arkadaın dediği gibi sınırlarını koy asla izin verme. olmadı çek git nikah yok bişi yok. bu ne yaaa

Hem su durumda evlenebiliyosunuz diyosunuz hem de eşiniz böyle birşey isteyemez diyorsunuz :S
dini nikahlari olmadigini saniyordum dini nikahi yoksa tabi ki cinsel isteklerini saklamali esi
Dini nikahi varmis ama bilmiyordum
Resmi nikahi da bi an once yapmalilar
Allah in en sevmedigi sey bosanmak ve bosanmayi zorlastirmistir
Her onune gelen bosanmasin diye diyorum cunku ( konu sahibini kast etmiyorum ) eften puften sebeplerle bosanip pisman olup evlenmek istediklerinde zorluklar cikiyo
Konuyu artik dagitmayalim ben bilgi vermek istedim suclu oldum
Saka gibi ....
Dinen.bi bilgi verince de hemen yalanlamalar vs ....

Isabet olur .
yazdiginizi kim okusa alay edildigini kolayca anlar
bence de uzatmayalim ben de su an neyin icindeyim anlamadim iyilik yapim derken nedense sanki cok kotu bisey yapmisim gibi ustume gelinmesi zaten son derece rahataiz beni
Tartismamiz burada kalsin siz de gormemezden gelmeye devm edin

Arkadaş bir alttaki yorumda sizi savundu. Keşke bu kadar celallenmeden bir anlayıp dinleseydiniz.
Orada savunmus olabilir tesekkur ederim okudum da ama alttakini okuyunca da alaya alindigimi fark ettim disaridan oyle algilaniyo
Burada mimiklerimizi goremiyoruz haliyke yazarken dikkat etmek gerekiuo
Birden alay konusu olunca sinirlerim.bozuldu boyle onemli bi konuda dalga grcilmesi hic hos degil
Auroca ben " kiz " seklinde hitap edilmekten hic hoslanmam

ben arkadaşı göz ardı ettim artık onla ilgili hiçbir mesajı görmüyorum çünkü gerçekten saçmaladı,kişi kendinden bilir işi diyorum..kk da üslubum hep böyle idi,rahatsız olan karşılık dahi vermez asaleti varsa bu sebeple muhattap olmayarak hem kendime saygımı koruyorum hemde arkadaşı memnun etmiş oluyorum..

Madem goz ardi ettiniz benim hakkomda yorum yapmayin soyledikleriniz bana cevap hakki doguruyo cunku
...

Başka biriyle ilişki yaşadığını düşünen bir koca
Hayatında başka birinin olduğunu düşünen bir aile
Her haltın ardından hediyelerle, gülücüklerle herşeyi unutan insanlar güruhu
Yerinde olsam hepsini siler atardım
Eşini sevmeden affettiğin aşikar
Adamında değişmesini bekleme
Sınırlarını koy, kabul ederse amenna ki hiiiçç sanmıyorum
Ömür boyu taciz edecek seni, huylu huyundan maalesef ki vazgeçmiyor
Ona ısınamaman çok normal

Başka biriyle ilişki yaşadığını düşünen bir koca
Hayatında başka birinin olduğunu düşünen bir aile
Her haltın ardından hediyelerle, gülücüklerle herşeyi unutan insanlar güruhu
Yerinde olsam hepsini siler atardım
Eşini sevmeden affettiğin aşikar
Adamında değişmesini bekleme
Sınırlarını koy, kabul ederse amenna ki hiiiçç sanmıyorum
Ömür boyu taciz edecek seni, huylu huyundan maalesef ki vazgeçmiyor
Ona ısınamaman çok normal

1) dini nikah nedir? ne için yapılır? resmi nikah varken dini nikaha gerek var mıdır?
iyiiiice bir araştırın bence.
2) insanları yanlış yönlendirmeyin. sapıkça şeyleri dinimize mal etmeyin. peygamberimiz nerede lanetlemiş insanları bir araştırın bakalım?
talak kuranda üç kez boşanmaktan sonra bahsediliyor. boşandın barıştın boşandın barıştın boşandın tekrar barıştın.... sonra..

evet canım o istediği zamanlar zaten kapanmıştı bu konu ama şu son 3 5 aydır tekrar ısrarlı bir isteği var malesef hep oyalamaya çalışıyorum ama ne kadar bilmiyorum haziranda tatile gittik bodruma bodrum hatırası olsun dedi bütün tati boyunca hep fırsat kolladı ve o tatil bana zehir oldu malesef..

canım aileme üstü kapalı anlatmaya çalışıyorum ama annemin evliliği malesefbu istek yüzünden bitmiş annem bana hamileymiş ve düşük tehlikesi olduğu için doktor ilişkiyi yasaklamış babamda bir başkasıyla bu ters ilişkiyi yaşayarak annemi aldatmış ve sonrası annneme neler neler çektirmiş ben anneme bunu anlatmak istemiyorum üzülmesini istemiyorum çünkü kadın zaten diyalize bağlanıyor hastalık birde ben mi üzeyim onu tek kız evladıyım ..

işte o kadar kolay olmuyor çekip gitmek 1 kere ayrılığı yaşadım zorluklarını gördüm bende babasız büyüdüm kızıma buna yaşatmaya hakkım olmadığını düşünüyorum bu tip olaylar beni hem kendinden hemde cinsellikten çok fazla soğuttu..

ohaaa demek istiyorum izninle
bu ne yaaa hala istiyor mu
valla işin zor böyle yapma beni kendinden uzaklaştırma
falan gibi konuşsan mı acaba?

işte o kadar kolay olmuyor çekip gitmek 1 kere ayrılığı yaşadım zorluklarını gördüm bende babasız büyüdüm kızıma buna yaşatmaya hakkım olmadığını düşünüyorum bu tip olaylar beni hem kendinden hemde cinsellikten çok fazla soğuttu..[/QUOTE]

CNM EŞİN İSTEDİĞİNİ ALANA KADAR VAZGEÇMEYECEK BUNU BİLİYORSUN DEĞİLMİ?
PEKİ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN

Peygamberimizin kimleri lanetledigini ac oku benim yeterince bilgim var
Sapikca mi :)
Muftuden diyaneten imamlardan gerekli bilgiyi aldim.ben siz merak etmeyin ...
Hülle uaptiran bir erkek Allah in lanetone ugramistir ....
Konu bu degil litfen uzatmayalim ben zorlugunu gordugum icin bilgi verdim vermez olaydim konu sahibo de zaten bilgiliymis bu konuda

Son düzenleme:
işte o kadar kolay olmuyor çekip gitmek 1 kere ayrılığı yaşadım zorluklarını gördüm bende babasız büyüdüm kızıma buna yaşatmaya hakkım olmadığını düşünüyorum bu tip olaylar beni hem kendinden hemde cinsellikten çok fazla soğuttu..[/QUOTE]

CNM EŞİN İSTEDİĞİNİ ALANA KADAR VAZGEÇMEYECEK BUNU BİLİYORSUN DEĞİLMİ?
PEKİ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUN

eşinde İslam inancı var mı,varsa gerçi bu talepte bulunmaz da ..yoksa bu düşüncesinden caydıramayacaksın anlaşıldı fakat sende şunu sorabilirsin..bunu ısrarla istemenin sebebi ne daha önce olduda hoşuna mı gitti ...hani o sana terbiyesizlik yapmış ya reddetme açıklamanı yaptığında aynen onun gibi..belki gözü korkar ne dersin.

sizi ve özel hayatınızı merak ettiğim yok zaten, komik olmayın.
insanları yanlış bilgilendirmeyin kafi.
Konu ben degilim merak da etmeyin zatwn
Hülle yaptiran bir erkek Allah in lanetine ugramiatir ... Ac oku bilgilen bilip bilmeden de yargilama
Konu da uzatmayalim artik bilgilerimden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…