eşimle aramda ki soğukluk :(

işte benimkide beni sevdiğini söylüyor ilgili alakalı şevkatli ama aramızda cinsel olarak inanılmaz bir soğukluk var..cinsellik olmayınca da ondan soğuyorum maalesef..[/QUO onu seviyor musun ??

Bazı insanlara kuranı anlatmak çok zordur. Bir kere bile okumamışlardır, onlar için hoca ne derse doğrudur. Kuranda böyle bir şey yazmıyor dersin, ya da böyle böyle yazıyor dersin inandıramazsın.

ya eslerı bırbırıne baglayan cınsellık zaten bu de sızde yokmuş hakkınızda hayırlısı cnm bnm

Canım allah yar ve yardimcin olsun ..
Böyle bişey isteyen adamla ben 1 dakika bile geçiremezdim şahsen ama yine de sana bisey söylemek istemiyorum bence senin degil eşinin psikoloğa gitmesi lazım. ..

konu sahibi yniden nasıl evleniriz dememiş ki, ne alaka? resmi boşanmayla tek talak düşmüş olur(ekstradan 3 kez boşol demediyse tabi) ve 3 ay gectikten sonra yeniden evlenilip birleşilebilir.. de konuyla ilgisi yok, zaten evlenmişler yeniden

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım.. paranoyak mı deli mi? hem sapkınca bşy istiyo, hem de yasadın mı diye iftira atıyo.. sakın kabul etme istemedigin bişeyi..

Tekrar barıştığınıza göre hala seviyorsunuz,kızınız da varmış Allah bağışlasın. Bence biraz iç sesinizi dinleyinKarsiuğun nedenini yine siz biliyorsunuz,eşinizle de konuşun bence
Canim bahsettigin olayi anladim ama sunu unutma hickimse sana istemedigin birseyi zorla yaptiramaz. Soyle dusun iyi kotu bi evliligin var farzet ki bitirdin. Karsina daha iyisi mi cikcak cikan adam sana ayni taleplerle gelmiyecegine garantin mi var? Ki minik kizini olaya dahil etmiyorum.ona baba olabilecek mi? Simdi nerden cikardin bunu diyebilirsin.ama hayat boyle. Sen onunla mutlu olmaya calis beraber tatile cikin olumlu taraflarini dusun unutma be olursa olsun o senin esin cok asik oldugun sevgilin minik kizininda babasi. Sen soguk olursan adam buz olur unutma. Haklisin haklisin ama hayata bi sans daha ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…