• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle akşamımızı mahvettik :(

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Şu an çok üzgünüm, çok kırgınım...
Eşimin kızkardeşi 5 gündür şehir dışındaydı bugün geldi. Eşimin dışarda işi vardı akşam yemeğinden sonra çıktı. Kayınvalidemler bize çok yakın oturuyor. Kızkardeşini görmeye gitmiş 10 dk. Ben de dedim ki beni niye götürmedin falan vesaire. Sinir oldum açıkçası. Mesele görüşmek beş on dk oturmak bunlar değil. İstediği zaman gitsin görsün.
Ben şuna sinir oldum o kardeşini gördü hepberaber görüştüler. Peki ya ben??? Ben aileden değil miyim :(( Evde tek oturuyordum belki beraber gidip görürüz diyordum. Seninle vakit geçirmek için gittim diyor beraber gitseydik 10 dk da çıkamazdık diyor. Ben de ne alakası var işimiz var diyip çıkabilirdik dedim. Neden ayıp olsun ki.

Bir de limonciceginin evde işi var gelemedi demiş. Sinirim iyice bozuldu. Epeyce tartıştık. Sizce haksız mıyım? Fikrimi bile sormadı tek başına gitmiş.

Bence haklısınız. İlişkilerde bir tarafın yaptığı şeylerde gittiği yerlerde diğer tarafı bunun dışında tutması büyük sorun. Hem dışlamak niye sizden gizli saklı bişey mi varda sizi götürmüyor? Eşimin ailesine de kendi aileme de hep birlikte gideriz. Yani gidersek birlikte gitmezsek hiç gitmeyiz.

Sizinle vakit gecirmek ivin yaptıysa haksizsiniz.
Sizinle gitse 10 dakikada kalkamazsi ama yalniz kalmak icin gitmis 10 dakikada halletmis aradan cikarmis.
Yaaa benimle zaman gecirmek istedin falan diye sirnasip simarsaydiniz daha guzel olurdu.sizde yarin bi 5 dak ugraradiniz

Sanki çok abartmışsınız, yarında birlikte gidersiniz ne olacak. Hem sizinle daha cok vakit gecirmek icin 10 dk ugrayip gelmis. Gerçekten gecenizi berbat etmişsiniz.
Şuna sinir oluyorum neden gidip birazcık oturup çıkamıyoruz?? İlla bütün akşamımızı orda mı geçireceğiz? Bu mantığa kızıyorum galiba

Sanki çok abartmışsınız, yarında birlikte gidersiniz ne olacak. Hem sizinle daha cok vakit gecirmek icin 10 dk ugrayip gelmis. Gerçekten gecenizi berbat etmişsiniz.
Şuna sinir oluyorum neden gidip birazcık oturup çıkamıyoruz?? İlla bütün akşamımızı orda mı geçireceğiz? Bu mantığa kızıyorum galiba

Ama yanlis zamanda ve yanlış şekilde patlamışsın. Bence esinle aranı düzeltmeden uyuma ve kendini, duygularını sakin bir zamanında anlat ona. Art niyetli degil sonucta. Ama bu gece bu kuslugu kesinlikle bitirmelisin bence.

Sizinle vakit gecirmek ivin yaptıysa haksizsiniz.
Sizinle gitse 10 dakikada kalkamazsi ama yalniz kalmak icin gitmis 10 dakikada halletmis aradan cikarmis.
Yaaa benimle zaman gecirmek istedin falan diye sirnasip simarsaydiniz daha guzel olurdu.sizde yarin bi 5 dak ugraradiniz
+1

Cünkü beraber gitseydiniz ailecek ziyaret etmis olursunuz ve evet mecburen 10 dakikadan fazla kalmak zorunda kalirdiniz yoksa ayip olurdu. Ki velev ki bu kural olmasaydi, yine yaptiginiz sey yalnis.

Artik ergen degilsiniz, yapisik ikiz hic degilsiniz. Birbirinize biraz özgürlük verin, nefes alin.

Insan sadece ailesi vakit gecirmekte ister. Ben mesela bazen sadece ablam ile annem ile vakit gecirmek istiyorum. Esim benim kuyrugum degil ki benimle her yere gelsin.

Yani esinize özür dilemeniz lazim bence.

Cünkü beraber gitseydiniz ailecek ziyaret etmis olursunuz ve evet mecburen 10 dakikadan fazla kalmak zorunda kalirdiniz yoksa ayip olurdu. Ki velev ki bu kural olmasaydi, yine yaptiginiz sey yalnis.

Artik ergen degilsiniz, yapisik ikiz hic degilsiniz. Birbirinize biraz özgürlük verin, nefes alin.

Insan sadece ailesi vakit gecirmekte ister. Ben mesela bazen sadece ablam ile annem ile vakit gecirmek istiyorum. Esim benim kuyrugum degil ki benimle her yere gelsin.

Yani esinize özür dilemeniz lazim bence.

Eşimi bunaltan biri değilim asla inanın bana lütfen... bu akşam alındım sadece. Ne yani o kardeşini gördü bu kadar mı? Ben de görmek istiyordum. Aile dışından biriymişim gibi hissettim.

Back