Hamileliğimin son aylarında eşim geçmişte yaşanan bir olaya takılıp aileme kinlenmeye başladı. Doğuma gidip geldik hala sezeryan dikişlerim düşmedi eşim kavga çıkarmaya başladı. 3 yıl öncesinin olaylarını öne sürmeye başladı. Şöyle ki eşimin ailesi beni hiç istemedi o yüzden de sorunlar oldu. Eşim şehir dışındaydı görev gereği Ankaraya geldi o sırada da babam anjiyo olmuştu bize gidelim geçmiş olsun oradan sizinkilere gideriz demiştim ama küplere binmişti gelmemişti kavga etmiştik ben tek başıma gitmiştim. Babamlada telefonda konuşurlarken babam annesine küfür etmiş ama ben duymadım babamda etmediğini söylüyor ama eşim etti diyor bu olay 3 yıl önce yaşandı tabi. Bu zamana kadar böyle bir sorun yoktu geliyordu gidiyordu. Ne oksuysa doğumdan sınra oldu. Çok üstüme geldi o halde bir de hastalığım çıktı. Annemlerde hayırdı bir sorun mu var oğlum diye konuşmaya gelmişlerdi eşim dolu olduğu için ters cevap verdi yaygara koptu birbirlerine girdiler. Babam sinirli bir adam o anda çok sinirlenip bıçak aldı eşimde babamın yakasına yapıştı. O günden sonra konuşmadılar. Ama bu düşmanlık beni sürekli huzursuz ve mutsuz ediyor. En azından bayramda ya da çocuğumun doğum gününde bir araya gelseler…ne yapacağımı şaşırdım