kusura bakma ama sende hiç masum görünmüyosun sanki olayları hep kendi pencerenden anlatıyosun gibi geldi bana yanlışım varsa affola düşüncelerimi yazmak istiyorum amaç kırmak değil. yengeniz okadar kötü ve ahlaksız insansa ağbiniz nasıl evlendi acaba ailesine bukadar çirkin iftiralar atan biriyle bu 1. sorum ve kafama takılan şey. bunlar durup dururken olmaz canım sen sadece yengenin hakkındaki olumsuzlukları yazmışsın bence siz karşılıklı bişeyler yaşamışsınız yengeniz tek başına kötülük yapmış maraza çıkarmış değil kimse evlenmek istediği adamın ailesine kötü algılanmak istemez ben böyle düşünüyorum. ben en çok bu konuya takıldım ve çok üzüldüm inşallah yanılıyorumdur
Inan dűşűndűğűnűz gibi deil, abimin haberi bile yok bu iftiralardan sőylemedim ortalık karışmasın diye, hep icimde beni kemirdi,
Abimin gőzűnű boyamıştı bi şekilde bizde sağdan soldan duyuyoduk uzak dursun o kızın yemediği haltlar kalmadi neler neler duyduk, ama gıkımızı bile cıkarmadık, abim herşeye bilerek kabul etti, tanistiklarinda kiz hamileydi
karnındakinin abimden oldugunu soyledi ilk zamanlarda ondan evliliğe adim attilar sonra ortaya cikti ki cocuk abimden değilmiş..
Sonuçta evlenecek olan abim ben deyilim karışmadık,
Ama sonradan ben erkek arkadaşı edindikten sonra bi kıskanmalar,
Facebookuma profil foto koyardim,
Bak kardeşinin resmini gordunmu demeler?
Sen ne imaa etleye calisiyosun derdin ne senin ya otur efendi efendi,
Resmen kaşınıyo,
bukadar entrikayi yalanı dolanı uydurdugumu duşunmuyosunuz deilmi..
Ya ben kendi dűğűn gűnűmde ayrılmış bi insanim (tekrar barıştıkta), sen olsan gőrűmceni teselli etmezmisin?
Bana dediği ilk şey birlikte olmuşmuydunuz?
Bu zihniyet bi insanla ben birak samimi olmayi kőtűlűk bile yapmam,
Kendinin fesatligi yetiyoda artiyo..
Abimin hatrı için herşeye sustum ama gel gőrki onların evliliği benim evliliğimi etkiliyo,
Sen kocandan habersiz gőrumcenin evlenecegi olan adami facebooktan ekleyip bunca laflari sarfedebilirmisiniz?
Off sinirlerim zipladi ya