Eşimle ailem arasında kalmaktan bıktım !

Gülüm sen kocana sahip çık varsın azıcık kırıcı konuşma hakkı olsun ,yalnız kocanda az rahat bence ben olsan kayınvalidemle aynı evde kalmazdım ...yanlış anlama annenden rahatsız değilse sizin tuttuğunuz eve annenizi alırdım anlatabildim mi...abin de konamazdı bu düzene...bir an önce kendi evinize çıkın anneniz gelecekse öyle gelsin...yoksa kocanın da sabrı bi yere kadar...Allah korusun bu durum devam ederse adam huzur aramaya başlar ...lütfen doğru olanı yap..eşinden de olma abinede yüz verme fazla şımarık.:KK14:

Çok haklısınız, eşim şu an gőnlűmű almaya çalışıyo, ama ben bu davranışımın sebebini biliyorum, bi keresinde bi olay daha olmuştu bende eşime hak vermiştim, annemde dediki; git gide halana benziyorsun oda kocasini tutardi hep, senin bi abin var demişti, ama napalim yani bi noktadan sonra herkez ayrılmak zorunda..

Evet evet hepimiz bi arada.. artık ev bakıcam en mantıklısı bu

Eşine fazla yüklenme canım.Kolay değil sonuçta.Adam karısıyla rahat etmek ister, yanlız kalmak ister.Hemen alınganlık yapma onun tepkilerine.Bunalmıştır belki.Biraz alttan almaya bak.Onu pofpofla.Ve ayrı eve çıkma fikrini mutlaka dile getir :)

Eşin şimdiye kadar iyi bile susmuş bence baya sabırlıymış. Abine tepkini gösterememişsin eşinden niye bekliyorsun? Olan sana değil size oluyor.
Biz niye masraf yapalım diye düşünme çünkü karşı taraf bunu düşünecek kapasitede değil. Eşinle huzurun bozulur ki başlamış bile.
Üç aile bir evde olur mu?

Haklısınız doğru sőze ne denirki ..

Çok haklısınız, eşim şu an gőnlűmű almaya çalışıyo, ama ben bu davranışımın sebebini biliyorum, bi keresinde bi olay daha olmuştu bende eşime hak vermiştim, annemde dediki; git gide halana benziyorsun oda kocasini tutardi hep, senin bi abin var demişti, ama napalim yani bi noktadan sonra herkez ayrılmak zorunda..

ee halan kocasını tutmuşta nolmuş..annen ne demek istedi anlamadım..ben sana daha açık konuşayım , bugün eşin gönlünü almaya çalışır çalışırda gün gelir bunalırsa huzuru başka kapılarda arar:KK19: sonra buraya konu açmak zorunda kalırsın, biz bir olmayı öğrenemedik yalnız kalamadık canım cicim olamadık ,eşim başkasıyla bir oldu ben şimdi ne yapacam diye Allah korusun:18:eek: yüzden diyorum kocana sahip çık kendi yuvanız olsun...Sizin özel anlarınız olmuyor mu be kuzum başkalarının yaşadığı evde nasıl birliktelik kurabiliyorsunuz bende onu anlamıyorum...insan cilveleşmek ister uzanarak tv izlemek ister sarılmak öpüşmek koklaşmak ister bunlar sadece kapandığın bi odada olmaz ki tahminim yaşlı bir çift değilsiniz gençsinizdir diye düşünüyorum.:KK31:

Eşine fazla yüklenme canım.Kolay değil sonuçta.Adam karısıyla rahat etmek ister, yanlız kalmak ister.Hemen alınganlık yapma onun tepkilerine.Bunalmıştır belki.Biraz alttan almaya bak.Onu pofpofla.Ve ayrı eve çıkma fikrini mutlaka dile getir :)

Çok tşk ederim duymak istediklerimi yazdınız resmen okadar kafam karışmıştı ki hepiniz saolunn :KK5:

Çok tşk ederim duymak istediklerimi yazdınız resmen okadar kafam karışmıştı ki hepiniz saolunn :KK5:

Ahh canım ya kıyamam.Sen bayağı bunalmışsın bu kargaşanın içinde.Hele ki evde sevmediğin bir insanda varsa.O ev tahammül edilmez oluyor.Bende yaşadım bilirim :) En doğru kararı eşinle sen vereceksiniz.Allah huzur versin yuvanıza.

kusura bakma ama sende hiç masum görünmüyosun sanki olayları hep kendi pencerenden anlatıyosun gibi geldi bana yanlışım varsa affola düşüncelerimi yazmak istiyorum amaç kırmak değil. yengeniz okadar kötü ve ahlaksız insansa ağbiniz nasıl evlendi acaba ailesine bukadar çirkin iftiralar atan biriyle bu 1. sorum ve kafama takılan şey. bunlar durup dururken olmaz canım sen sadece yengenin hakkındaki olumsuzlukları yazmışsın bence siz karşılıklı bişeyler yaşamışsınız yengeniz tek başına kötülük yapmış maraza çıkarmış değil kimse evlenmek istediği adamın ailesine kötü algılanmak istemez ben böyle düşünüyorum. ben en çok bu konuya takıldım ve çok üzüldüm inşallah yanılıyorumdur :KK16:

Son düzenleme:
kocana müstehak.. ne işi var kaynanasının evinde? koskoca adam ev kuramayacaksa evlenmeseymiş. trip atmaya hakkı yok..

bana göre siz biraz yanlış yapmışsınız, abinizi arkanıza alıp gittiğinizde eşiniz çok kırılmış olmalı, kendini yalnız hissetmiştrir aile dayanışması yapıyorlar demiştir. keşke tek başınıza ayrılsaydınız oradan.

Esi simdiye kadar iyi susmus cunku isine gelmis kaynanasinin evine icguveysi gelmis adam. Esinin abisi o eve geliyosa ona cikmak duser. Cikamiyosa susucak zaten.. bosu bosuna o kadar uzun anlatmissin. Herkes bir arada yasarsa tabi boyle olur.

ee halan kocasını tutmuşta nolmuş..annen ne demek istedi anlamadım..ben sana daha açık konuşayım , bugün eşin gönlünü almaya çalışır çalışırda gün gelir bunalırsa huzuru başka kapılarda arar:KK19: sonra buraya konu açmak zorunda kalırsın, biz bir olmayı öğrenemedik yalnız kalamadık canım cicim olamadık ,eşim başkasıyla bir oldu ben şimdi ne yapacam diye Allah korusun:18:eek: yüzden diyorum kocana sahip çık kendi yuvanız olsun...Sizin özel anlarınız olmuyor mu be kuzum başkalarının yaşadığı evde nasıl birliktelik kurabiliyorsunuz bende onu anlamıyorum...insan cilveleşmek ister uzanarak tv izlemek ister sarılmak öpüşmek koklaşmak ister bunlar sadece kapandığın bi odada olmaz ki tahminim yaşlı bir çift değilsiniz gençsinizdir diye düşünüyorum.:KK31:

Annemin demek istedigi yani el oğlu herzaman bulunur ama aile bulunmaz gibisinden,
Evet 23 yaşındayim eşimde 25,
Zaten bu durumun biraz çekilir tarafi olmasının sebebi biz eşimle işe sabah birlikte cıkıyoz akşam yatmadan yatmaya geliyoduk evdekileri dogru dűzgűn gőrmezdim yani ama artık bu bőyle devam etmicek..

kusura bakma ama sende hiç masum görünmüyosun sanki olayları hep kendi pencerenden anlatıyosun gibi geldi bana yanlışım varsa affola düşüncelerimi yazmak istiyorum amaç kırmak değil. yengeniz okadar kötü ve ahlaksız insansa ağbiniz nasıl evlendi acaba ailesine bukadar çirkin iftiralar atan biriyle bu 1. sorum ve kafama takılan şey. bunlar durup dururken olmaz canım sen sadece yengenin hakkındaki olumsuzlukları yazmışsın bence siz karşılıklı bişeyler yaşamışsınız yengeniz tek başına kötülük yapmış maraza çıkarmış değil kimse evlenmek istediği adamın ailesine kötü algılanmak istemez ben böyle düşünüyorum. ben en çok bu konuya takıldım ve çok üzüldüm inşallah yanılıyorumdur :KK16:

Inan dűşűndűğűnűz gibi deil, abimin haberi bile yok bu iftiralardan sőylemedim ortalık karışmasın diye, hep icimde beni kemirdi,
Abimin gőzűnű boyamıştı bi şekilde bizde sağdan soldan duyuyoduk uzak dursun o kızın yemediği haltlar kalmadi neler neler duyduk, ama gıkımızı bile cıkarmadık, abim herşeye bilerek kabul etti, tanistiklarinda kiz hamileydi
karnındakinin abimden oldugunu soyledi ilk zamanlarda ondan evliliğe adim attilar sonra ortaya cikti ki cocuk abimden değilmiş..
Sonuçta evlenecek olan abim ben deyilim karışmadık,
Ama sonradan ben erkek arkadaşı edindikten sonra bi kıskanmalar,
Facebookuma profil foto koyardim,
Bak kardeşinin resmini gordunmu demeler?
Sen ne imaa etleye calisiyosun derdin ne senin ya otur efendi efendi,
Resmen kaşınıyo,
bukadar entrikayi yalanı dolanı uydurdugumu duşunmuyosunuz deilmi..
Ya ben kendi dűğűn gűnűmde ayrılmış bi insanim (tekrar barıştıkta), sen olsan gőrűmceni teselli etmezmisin?
Bana dediği ilk şey birlikte olmuşmuydunuz?
Bu zihniyet bi insanla ben birak samimi olmayi kőtűlűk bile yapmam,
Kendinin fesatligi yetiyoda artiyo..
Abimin hatrı için herşeye sustum ama gel gőrki onların evliliği benim evliliğimi etkiliyo,
Sen kocandan habersiz gőrumcenin evlenecegi olan adami facebooktan ekleyip bunca laflari sarfedebilirmisiniz?
Off sinirlerim zipladi ya

Son düzenleme:
bana göre siz biraz yanlış yapmışsınız, abinizi arkanıza alıp gittiğinizde eşiniz çok kırılmış olmalı, kendini yalnız hissetmiştrir aile dayanışması yapıyorlar demiştir. keşke tek başınıza ayrılsaydınız oradan.

Evetttt oda aynısını dedi zaten bende kırıldıģımı dile getirdim..
Of ne biçim karmaşanın içindeyim..

Bi yandan haklısınız bizde az biriktirip cıkalım diyoduk, onlarin kira masrafı yoktu, hem bizi kacıran, dűşűncesiz olan onlar hemde masrafa girecek olan biz bende bunu yediremiyorum işte..

​Bana göre eşin haklı sen istermiydin aynı evin içinde kayınpederin,kaynanan,kayınların,görümcelerin ve eltilerinde bir arada oturmak kendini biraz eşinin yerine koy ve gerçek kararını ver o evden ayrılmak istiyormusun istemiyor musun?

Ev ustunde ev olmuyor. Biz kayinvalidemlerle otururken bile ben dayanamazdim 3 aile bi arada cok zor olsa gerek..Bence ayri bir eve cikin derim

X