İşi gereği ise 3 gün gidebilir bence. Sizin hamilelik durumunuz riskli değilse, ücra bir yerde yaşamıyorsanız gitmesine engel değil. Tek kalmak istemiyorsanız siz de onunla birlikte gidin.Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım şeim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
Yok siz biraz da çekindiğinizden istemiyorsunuz. Eski konularınız görünüyor. Adamı habire darlıyorsunuz belli.Çekindiğimden değil... Sadece o esna da annemlerde olmayacak umreye gidecekler. Kayınvalidem de kendi keyfinde yalnız kalmak istemediğimden
Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz
Mecbur gidecek iş bu.Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
Tam gitmek için yola çıkarken odanın ortasına bayılırdımSiz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
7 aylık hamileyim eşim az once arkadasının yanına şehir dışına 2-3 günlüğüne gezmeye gitti. ben de istemiyorum gitmesini gitme desem gitmeyecekti ama gitme demedim. güvenle ilgili şoyle düşünüyorum içinde varsa yapacaktır zaten her türlü.sırf gitti diye yapmaz içinde oldugu için yapar.Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
Neden ? Siz cocuk musunuz ki 3 gun yanliz kalamiyorsunuz..Çekindiğimden değil... Sadece o esna da annemlerde olmayacak umreye gidecekler. Kayınvalidem de kendi keyfinde yalnız kalmak istemediğimden
Bence 2/3 günlük seyahatlerdense devamlı bulunan yer daha sıkıntılı. Sizi aldatacağından korkuyorsanız yaşadığınız yerde birini bulma ve uzun süre ilişki devam ettirme ihtimali daha yüksek. Sabah işe diye çıkar nerede ne yapıyor bilemezsiniz. Ama 2/3 günlük gittiği yerde hemen nasıl aldatacak birini bulsun en fazla eskort bulur. Bazı erkeklerinde çizgisi var asla eskorts gitmem diye ay ne bileyim bence çokta şey etmeyin ya. Aldatırsa aldatır zaten kokusu burnunuza gelir. Size zarar yani böyle yaşamak zor.Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor.
aldatılmaktan mı korkuyorsunuz yoksa yalnız kalmaktan mı korkuyorsunuz karar verinÇekindiğimden değil... Sadece o esna da annemlerde olmayacak umreye gidecekler. Kayınvalidem de kendi keyfinde yalnız kalmak istemediğimden