Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşinize güveniniz mı yok neden 3 gün gitmesini istemiyorsunuz?Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
yalnız kalsanız en olacak 3 gün?Çekindiğimden değil... Sadece o esna da annemlerde olmayacak umreye gidecekler. Kayınvalidem de kendi keyfinde yalnız kalmak istemediğimden
Oturur kendime vakit ayırırdım ben de ne yapayım, aldatılmaktan mı korkuyorsunuz anlamadım.Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
3 gün çok uzun bir zaman değil, siz daha çok güven problemi yaşıyorsunuz.. bu çok üzücü hamileliğin verdiği endişe galiba adama gitme desen gider bu benim işim gelirimi ordan sağlıyorum dese ne diyeceksin?Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
Adama gıtme deseniz gıtmeyecekmı yaniÇekindiğimden değil... Sadece o esna da annemlerde olmayacak umreye gidecekler. Kayınvalidem de kendi keyfinde yalnız kalmak istemediğimden
Hamileligimin son 3 ayında her hafta 4 gün tek başıma, 3 gün eşimle kaldım..Eşimin tayini çıkmadığı için.En yakın aile üyesi de 1 saat uzaktaydi.Herhangi bir durumda hastaneye ulasabilirliginizi ayarlayın sorun olmaz benceArkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
Bu kadar güvenmediğim adamla evlenmemArkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
Siz de gidin o sempozyumdayken gezersiniz akşam beraber vakit geçirirsinizArkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
İş için gitsin.Arkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?
Hamile olduğunuz için her an yanınızda birileri olmalı diye düşünüyorum zira ben aniden erken doğuma alındım 31 haftada yani yaklaşık 7 aylık hamileykenArkadaşlar eşim ekim ayında işi gereği yok dahil 3 gün bir sempozyum katılacağını söyledi. Ve bende o zaman 7 aylık hamile oluyorum. Bosna hersekte bir sempozyuma katılması gerektiğini söyledi. Bir yanım eşim aksi birşey yapmaz iş gereği gitsin diyor diğer yanımda gitmesin istiyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız ve düşünürsünüz?