eşimin yeni modası: Bencilsin

Çok geçmiş olsun...uysal yapılı iyi niyetli birisiniz sanırım. Bu hastalık bir kırılma noktasıdır. ..içsel bir kırılma yaşayarak önüne geçebilirsiniz. ..icinizden deyin ki bu kadar da iyi olmak zorunda değilim! Yapmıyorum!
Herkes beni sevmek zorunda değil! ..beni sevmeleri için fedakarlık yapmak zorunda değilim!

Dişini göstermelisin maalesef esinin egitime ihtiyaci var..madem.çalışıyorsun temizlikci tut
Asla.onun yaptigindan.daha fazlasini yapma sonuçta sende.çalışıyorsun....kendinden cok verme sonra pişman olursun, önce ben demeyi öğren böyleleri bunu hakediyor
hakediyor

[
burada ki 2 gün sabredemeyen insanlar gibi mi olmak gerekir mutlu olmak için..inşaallah geçer tez zamanda yoksa benim dayanacak gücüm kalmadı..

yani yapmamak mı gerekli onlara hiç bişey..

valla cok sabırlısın dediğim gibi.. zaten calışıyorsun düşünmeleri gerek gelip kalmalarını anlayamadım yani
çocuklar sıkılmış gitmek istiyor, kayıvalidem kalsınlar kalsınlar diyor. işte hiç kimse kendi annem gibi olmuyor. benim annemler yakın 2,5 saat uzakta ilçedeler annem' yolla çocuklara ben bakayım diyor hasta hasta uğraşma' diyor.

10 aylık evli gelinin evinde neden 3 hafta misafir iki erkek çocuk? sen kendine ne kadar değer verirsen eşin de sana o kadar değer verir. hem çalışıyormuşsunuz da, ailenizi boşverin yarın birgün hepimiz toprak olup gideceğiz, kim size yardım edecek? ama hemen de ayrılmayın, eşinizi karşınıza alıp açıkca konuşun ve bunun bencillik olmadığını eşler arasında dayanışma olması gerektiğini anlatın.

Tabiki olmaz anne gibi.. kayinvaliden kafa dinliyordur şimdi. Keşke sen desen ben kendimle ilgilenemiyorumm diye haberi yok mu kayinvalidenin bu durumdan ? Varsa gercekten eşin ve ailesi cok bencil. Bu arada geçmiş olsun canim ins hersey bi an önce yoluna girer önemli bisey cikmaz

ya ben hep eşimin hatrına sustum öyle oluncada ezdiler.. eşim benim ailemi hep el üstünde tutar, bende buna minnetimden dolayı herkese sustum. zaten minnet duymasam bile hiç kimsenin karşılığını v
valla cok sabırlısın dediğim gibi.. zaten calışıyorsun düşünmeleri gerek gelip kalmalarını anlayamadım yani
tatil yapıyolar bizde..

umrunda değilim ki zaten.. onun umrunda kendisi ailesi ve arkadaşları vardır sadece...
ben kendi açımdan düşünüyorum genç bir insanın böyle birşey bekliyor olması bile mahvederdi beni..
çocukların yanında susuyorum onlar gidince kıyamet kopacak..

yahu sizin eski konu çok kötü hala o adamla aynı evde nasıl yaşıyorsunuz
bu kadarmı acizsiniz hiç kimseniz yokmu
çok mu değersiz görüyorsunuz kendinizi

amin inşaallah teşekkür ederim.

yahu sizin eski konu çok kötü hala o adamla aynı evde nasıl yaşıyorsunuz
bu kadarmı acizsiniz hiç kimseniz yokmu
çok mu değersiz görüyorsunuz kendinizi
gel diyen kimsem yok, zaten bu kadarını kimseye anlatamıyorum bile..
ben çok değersizim ki zaten.

bilmiyorum ki bizim evimizde deniz felan var herkes bize tatile geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…