• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yeni modası: Bencilsin

Sizin durumunuz için hiç mi endişelenmiyor kendisini peki? Normal zamanı bırak birde Allah korusun hastalık olsa bu kadar mı değeri size ? Bunlara cevabı nedir? Ailesi değil ki sıkıntı size değer vermemesi ! Kardeşlerinin olması demek sizinle irtibat ini koparmak demek değil ki ...bilakis size özenli davransa ekstra zaten o çocukları sorun etmezsiniz ki ....es olmak bu değil herseyi paylasmaktir burdan varsınız belki kendini sorguya çeker çekip düzeltirdi .....Esas sorun bence sizi fazlasıyla yanlız bırakması bekar gibi davranması sorunu doğru bulup ona odaklanmalisiniz

öle diyorsa adam olmaz bi dediğini diyor demekki kesinlikle siz ne anlatırsanız anlatın düşüncesi değişmez
değişse bile değişmez olayı yokuşa sürmek için aile meselesine dönüştürür
işine gelmz anlamak
cok zor
ne yapmayı düşünüyorusnuz
yoo değişeceğini zannetmiyorum zaten..
o yüzden kendi ailemi yavaştan bu sona hazırlıyorum.
olmuyorsa olmuyordur..

Sizin durumunuz için hiç mi endişelenmiyor kendisini peki? Normal zamanı bırak birde Allah korusun hastalık olsa bu kadar mı değeri size ? Bunlara cevabı nedir? Ailesi değil ki sıkıntı size değer vermemesi ! Kardeşlerinin olması demek sizinle irtibat ini koparmak demek değil ki ...bilakis size özenli davransa ekstra zaten o çocukları sorun etmezsiniz ki ....es olmak bu değil herseyi paylasmaktir burdan varsınız belki kendini sorguya çeker çekip düzeltirdi .....Esas sorun bence sizi fazlasıyla yanlız bırakması bekar gibi davranması sorunu doğru bulup ona odaklanmalisiniz
yaa şimdi kardeşleri gitti yaa bir ilgi bir alaka. nasılsın diye sormayan adam biyopsiden sonra kaç gün geçti bir kez bile ağrın var mı diye sormayan adam şimdi öyle yakın ki.. insan nasıl bu kadar iki yüzlü olabilir.tahammül edemiyorum bu tavırlarına diyorum yalnız kaldın ya mecbur benle muhattap oluyorsun. benim kardeşleri ile herhangi bir problemim yok zaten beni zorlayan bir başkasının yanında beni ne olursa olsun silip atması. artık kendinize acımayı bırak dedim kimsenin sizi ezmeye niyeti yok dedim.

ha tabiki erkek kardeşleri ile problemim yok görümcelerimle anlaşamıyoruz zaten... beni kayınvalidem, eşim, görümcem kırıyor kimse bir kez olsun gönül yapmazsa ben nasıl ve ne için evimde hizmet edeyim ki. görümcelerim geliyor burası onlarında evi, kayınvalidem geliyor burası onların evide, kayınlarım geliyor burası onların evide diyor ama bir türlü o ev benim olmuyor ama herkesin evi.

En nefret ettiğim insan tipi ! Yanlız ken sizi farkeder birileri varsa umurün da olmazsın :(ilişkiniz ne zaman bu hale geldi ? Yani ailesini sevsin tabi ama siz ona emanetsi niz bunu hiç mi görmüyor ? Sizi yeterince sevdiğini dusunuyormusun uz? Ne kadarlık evli siniz? peki sorun net olarak biliniyor mu bu tavrını ele alsaydınız 15 günden fazla kimseyi istemiyorum dan ziyade.... bu ev de benim hakkım yokmu dış kapının mandalimiyim benim olsa bu ev ve benim kiler sürekli bize ait olduğunu hissettirecek şeyler söylese kendini nasıl hissedersiniz diye serzeniste bulusan ...olmadı o evden taşının belliki rahat edemeyeceksiniz...Benim bir arkadaşın bu yüzde 2 çocuğu varken ayrıldı onun ki farklı ama adam evi daha önceden aldı diye başına kakiyor mus yani kadının sahiplenmesini istemiyormus çok tuhaf bu eşini sahiplenememektir .Iliskinizi düzeltme yoluna gidin inş. Hallolur. Iyi iletişim çok önemli erkeklerin kendiliginden anlaşmasını beklemek boşuna dir açıkça söylemek gerek yinede olmuyor yipraniyorsun o zaman yapıcak bişey yok herkes bir kere geliyor dünyaya. ..Bu arada çok geçmiş olsun inş. Sonuçlar iyi cikar

Merhaba arkadaşlar... İçim o kadar dolu ki anlatacak hiç kimsem yok. O yüzden buraya yazmak beni rahatlatıyor. Eşimle yaşadığımız son sıkıntıları anlatacağım sadece.Bu arada 10 aylık evliyiz ama bende kırk yıllık evliliğin yorgunluğu var..3 haftadır iki kaynım bende (biri yeni lise mezunu, biri ortaokul).bende 8-5 çalışıyorum arkadaşlar ama çocukları çok sıkıntı etmiyorum sağolsunlar yormuyorlar beni. ne türlü problemim olursa olsun çocuklara gidince güler yüzümden başka bişey göstermiyorum.
Pazartesi günü gögsümden biyopsi oldum, kist vardı. iyi huylu olarak düşünmüştü doktorlar ama büyüme olunca tedirgin oldular ve biyopsiye karar verdiler. Karar verdikleri gün eşim hastanedeyken aramıştı bende durum böyle böyle dedim. sonra eve hemen gitmedim, dolaştım biraz içsel olarakta eşimin işten çıkmasını bekliyorum güya bir yerlerde oturalım diyecektim. malum evde çocuklar var rahat konuşamayız diye. bu arada 1,5 saat felan geçti, beşe yaklaştı saat eşimi aradım nerdesin diye -evdeyim dedi. benim kafamdan aşağı kaynar sular boşaldı. eve gitmiş benim olmadığımı görmüş ve galiba aklına bile gelmemiş bu kız kötüydü bişey mi oldu acaba diye. neyse ben eve gittim, girdiğim an eşim hemen toparlandı -canım hoşgeldin dedi, bende tam dışarı çıkıyordum çocuklara bilgisayara oyun attıracağım dedi. Öyle kötü oldum ki yalnızca güle güle dedim. tabi gidemedi de o güle güleden sonra. dün akşamda ağrılarım olmasına rağmen bugunde kursum var bişeyler hazırlayayım çocuklara hemde makinayı felan çalıştırayım dedim mutfaktayım eşim geldi yorgunsan yapma dedi. Bende mecburum nasıl yapmayayım dedim. Bana kaldırıp çok bencilsin dedi. ben burada ne gibi bir bencillik yaptım ki?? Gerçek evliliğin bu olmadığını biliyorum. Gitmek istiyorum ama gelin olacağım zaman babam galiba en kolay şeyde vazgeçmemem için halk dilinde olan bir söz vardır ya 'gelinliğinle çıktın, kefen ile gelebilirsin' diye bu tarz bişey söylemişti. Onlardan da çekiniyorum, her ne kadar maddi imkanım olsada. Cesaretim yok aileme söylemeye çünkü kabuletmeyebilirler. Ne yapacağım ben arkadaşlar. Kafayı yemek üzereyim.

Dur dur.hemen bosanma lafini etme.kirginligin zoruna giden seyler olabilir. Fakat bunlari daha konusmamissin ,dile dahi getirmemissin.eşşek lik etmişim diyedebilir eşin. Bencillik lafida, senin neye gucendigini dusunmedigi icindir.bi konus.emin ol rahatlayacaksin

En nefret ettiğim insan tipi ! Yanlız ken sizi farkeder birileri varsa umurün da olmazsın :KK43:ilişkiniz ne zaman bu hale geldi ? Yani ailesini sevsin tabi ama siz ona emanetsi niz bunu hiç mi görmüyor ? Sizi yeterince sevdiğini dusunuyormusun uz? Ne kadarlık evli siniz? peki sorun net olarak biliniyor mu bu tavrını ele alsaydınız 15 günden fazla kimseyi istemiyorum dan ziyade.... bu ev de benim hakkım yokmu dış kapının mandalimiyim benim olsa bu ev ve benim kiler sürekli bize ait olduğunu hissettirecek şeyler söylese kendini nasıl hissedersiniz diye serzeniste bulusan ...olmadı o evden taşının belliki rahat edemeyeceksiniz...Benim bir arkadaşın bu yüzde 2 çocuğu varken ayrıldı onun ki farklı ama adam evi daha önceden aldı diye başına kakiyor mus yani kadının sahiplenmesini istemiyormus çok tuhaf bu eşini sahiplenememektir .Iliskinizi düzeltme yoluna gidin inş. Hallolur. Iyi iletişim çok önemli erkeklerin kendiliginden anlaşmasını beklemek boşuna dir açıkça söylemek gerek yinede olmuyor yipraniyorsun o zaman yapıcak bişey yok herkes bir kere geliyor dünyaya. ..Bu arada çok geçmiş olsun inş. Sonuçlar iyi cikar
ilişkimiz evlenince bu hale geldi... 11 ay olacak evleneli. ben sorunumun onun ailesi olmadığını, kendisi olduğunu tekrar tekrar anlattım. senin bu tavrın yüzünden istemiyorum kimseyi diye. ben herşeyimle hiçe sayılayım ondan sonrada herşey tam mı olsun o zaman ben o evde hizmetçiyim, başka bir vasfım yok. ben zaten hiç kocam varmış gibi değilim ki kendi kendime yaşıyorum mutluluğumuda mutsuzluğumuda. tüm zorlukları kendim aşmaya çalışıyorum çünkü eşim çok bencil. ee o zaman ben neden evliyim?

Dur dur.hemen bosanma lafini etme.kirginligin zoruna giden seyler olabilir. Fakat bunlari daha konusmamissin ,dile dahi getirmemissin.eşşek lik etmişim diyedebilir eşin. Bencillik lafida, senin neye gucendigini dusunmedigi icindir.bi konus.emin ol rahatlayacaksin
sıkıntı yalnızca bunlar değil kii..

ilişkimiz evlenince bu hale geldi... 11 ay olacak evleneli. ben sorunumun onun ailesi olmadığını, kendisi olduğunu tekrar tekrar anlattım. senin bu tavrın yüzünden istemiyorum kimseyi diye. ben herşeyimle hiçe sayılayım ondan sonrada herşey tam mı olsun o zaman ben o evde hizmetçiyim, başka bir vasfım yok. ben zaten hiç kocam varmış gibi değilim ki kendi kendime yaşıyorum mutluluğumuda mutsuzluğumuda. tüm zorlukları kendim aşmaya çalışıyorum çünkü eşim çok bencil. ee o zaman ben neden evliyim?
Haklısın ne denir ki ....

bu yıl memuriyetimin ilk yılı olduğu için iznim yok malesef:KK43: keşke imkanım olsa..
Gogsunde kist var ve iyi huylumu kotumu belki degil.biyopsi yapilacak ve esin bu haberin arkasindan oyun dusunuyo.
Onun yaptigina bencillik bile denmez.sozlukte yeri bile yok.yuhhhh diyorum sadece.
Hicmi kiymetin yokmus buneyaaa.
Bunlari esinin yuzune cat cat soyle.
Ne disuncelisin ya sen de.
Bende arkamda kapi gibi esim var saniyodum yari yolda biraktin beni de.
Uyuz oldum yeminle.dayak atsan hakeder yani.
Cok uzuldum adiniza.kabullenemiyecegim bisey bu benm.
Cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin

Arkadaslar konu sahibinin derdi yalniz kalmak is guc degilki.
Esinin ilgisiz ve umursamaz davranmasi.
Beni dusunmedikten sonra hic ise elimi surdurmese ne fayda.
Ev nekadar kalabalik olursa olsun esinin derdini dinlemek destek olmak icin yatak odasina goturup yada( yalniz kalabilecekleri biyere banyo bile olur)sarilip iki teselli edenezmiydi.
Hicmi uzulmedi.

Gogsunde kist var ve iyi huylumu kotumu belki degil.biyopsi yapilacak ve esin bu haberin arkasindan oyun dusunuyo.
Onun yaptigina bencillik bile denmez.sozlukte yeri bile yok.yuhhhh diyorum sadece.
Hicmi kiymetin yokmus buneyaaa.
Bunlari esinin yuzune cat cat soyle.
Ne disuncelisin ya sen de.
Bende arkamda kapi gibi esim var saniyodum yari yolda biraktin beni de.
Uyuz oldum yeminle.dayak atsan hakeder yani.
Cok uzuldum adiniza.kabullenemiyecegim bisey bu benm.
Cok cok gecmis olsun rabbim sifa versin
ama o kendinin çok mükemmel olduğunu düşünüyor
o ve ailesi bu dünyada tekler..
banyoyu geçin zaten işten çıkış saati, çocuklar bizimi takip ediyor bir yerde buluşup yarım saatte mi oturamazdı?
inanın artık çok sorguluyorum herkes mi böyle her erkek mi böyle diye?
dün kursa gittim saat yediyi geçe evdeydim. gittim yemek felan hiç birşey hazırlamadım kendimle ilgilendim kendisine tek bir kelime bile etmedim.çünkü bundan iki hafta öncede o evde benimle tek bir kelime edilmiyordu, şimdide öyle olsun istiyorum.
konuşsam bile herşeye haklısın diyor ve ben haklısın kelimesinden bile nefret eder oldum. haklılığım hiç birşeyi değiştirmedikten sonra haklı olsam ne olmasam ne..

ama o kendinin çok mükemmel olduğunu düşünüyor
o ve ailesi bu dünyada tekler..
banyoyu geçin zaten işten çıkış saati, çocuklar bizimi takip ediyor bir yerde buluşup yarım saatte mi oturamazdı?
inanın artık çok sorguluyorum herkes mi böyle her erkek mi böyle diye?
dün kursa gittim saat yediyi geçe evdeydim. gittim yemek felan hiç birşey hazırlamadım kendimle ilgilendim kendisine tek bir kelime bile etmedim.çünkü bundan iki hafta öncede o evde benimle tek bir kelime edilmiyordu, şimdide öyle olsun istiyorum.
konuşsam bile herşeye haklısın diyor ve ben haklısın kelimesinden bile nefret eder oldum. haklılığım hiç birşeyi değiştirmedikten sonra haklı olsam ne olmasam ne..
Vallahi allah sabir versin.uzuldum ben.
İnsanin kocasi kotu gununde destek olmayacaksa ne ise yarar.
Ama brnm esimden biliyorum kendi ailesinde biri olunca afedersin bi yerleri kalkiyo.
Sok oluyorum bende huy degistiriyo.
Haklisin falan biraksin bu isleri sen al karsina konus seni cok srviyorum ama destek goremiyorum de.
Susmak cozum olmaz.
Sen uzulecegine o uzulsun birazda

Ben 6 da işten geliyorum 7 de eşim işe gidiyor o bir saatte yemek yapıp yedirip işe yolluyorum. Normal zamanda övgüler yağdırır Allah razı olsun şip şak hazır ettin yemeğimi der. Ama bir kavga etsek neyin eksik desem "önüme yalandan bi kap yemek koyuyorsun " der. Böyleler işte. Nankörler
hemde ne nankorler...pisler :P

Vallahi allah sabir versin.uzuldum ben.
İnsanin kocasi kotu gununde destek olmayacaksa ne ise yarar.
Ama brnm esimden biliyorum kendi ailesinde biri olunca afedersin bi yerleri kalkiyo.
Sok oluyorum bende huy degistiriyo.
Haklisin falan biraksin bu isleri sen al karsina konus seni cok srviyorum ama destek goremiyorum de.
Susmak cozum olmaz.
Sen uzulecegine o uzulsun birazda
aynı şeyleri konuş konuş ne fayda eder ki..etmiyorda haklısın deyip duruyor cinnet geçiriyorum

Back
X