• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yeni modası: Bencilsin

bugün geç gideceğim çok şükür...
ya kendisi için değil zaten ben çocukları seviyorum o yüzden kıyamadığımdan hazırlıyorum...
bu kadar kötü, üzgün olduğum zamanlar asla hiç bişey yapmam yemek ütü felan filan..o zamanda bana diyor ki 'annem, bacılarım benim bu halimi görse çok üzülürler ağlarlar' diyo bende dedim ki benimde bir ailem var ve onlarda benim bu üzgün halimi görseler üzülürler dedim. ne kadarda kıymetsiz zannediyor bu adam benii yahuu

canim daha önce böyle degil miydi? nisanlilik döneminde falan?

bugün geç gideceğim çok şükür...
ya kendisi için değil zaten ben çocukları seviyorum o yüzden kıyamadığımdan hazırlıyorum...
bu kadar kötü, üzgün olduğum zamanlar asla hiç bişey yapmam yemek ütü felan filan..o zamanda bana diyor ki 'annem, bacılarım benim bu halimi görse çok üzülürler ağlarlar' diyo bende dedim ki benimde bir ailem var ve onlarda benim bu üzgün halimi görseler üzülürler dedim. ne kadarda kıymetsiz zannediyor bu adam benii yahuu
O kadar üzüleceklerine sana yemek yapmayı, kendi pisliğini temizlemeyi öğretselerdi bir işe yaramış olurlardı derdim ben olsam. :KK12: İyi sabrediyorsun, elimi tek işe sürmezdim bu tavra karşılık.
Kendini düşün, bırak ne yiyorlarsa yesinler o kadar kıymetli madem kardeşleri kendi yapsın ya da dışarıdan söylesin. Hastasın var mı ötesi? Hiç canını sıkma. Sen sağlığına kavuş sonrasını düşünürsün.

Oncelikle gecmis olsun . Ama korkmayin. Doktorlar tedbiri elden birakmamak icin biyopsiye basvurabiliyor. Ins temiz cikar.
Diger konunuza gelirsek de onca guleryuz ve hizmetinize ragmen esiniz bencilsin dediyse bencil kelimesinin manasini bilmedgini dusunuyorum. Yoksa nasil boyle diyebilir ki? Ev islerinde destek olmamasinin yani sira siz hastaliktan korkmussunuz ve esiniz yaninizda olmamis baslica sorununuz bu saniyorum ki. Ama hemen bosanmayi dusunmenize gerek yok. Misafirleriniz ne zaman gidiyor bi ugurlayin ondan sonra karsilikli oturur konusursunuz hallolur ins merak etmeyin.

bu kadınların çilesinin hiç bir zaman biteceğini düşünmüyorum.. annelerimiz okumamıştı maddi imkanları yok diye çekiyorlardı..
bizi okuttular, maddi özgürlüğünüz olsun çile çekmeyin diye.. üniversite okuduk, hoca olduk. eşlerimizden yüksek maaşlar aldık ve yine ezilen biz olduk...
maalesef canim...herkesin var bir sinavi iste..bencede yanliz kalip kavga etmeye ihtiyaciniz var sizin..inan bir arada ne kadar iyide olsa kayinlarin ya da baskasiyla cok zor..ozel diye birsey yok..yahu kari koca otururken bile basit birseyden ortam olusabilir, yakinlasma olabilir filan...ama bu durumda mumkun degil..inanki cinsel anlamdada geriye gidersiniz..ve bu evlilik icin hic saglikli birsey degil...

inşallah açık açık konuşacak yer ve zamanımız olursa...
tabi bide konuştuğumda anlarsa...
Aslında konuşmalarımız sonunda kendisine çeki düzen vermeye çalışan bir insan ama düzelene kadar ben bin kez kırılıyorum ve on binkezde konuşuyorum.
İnşallah düzelir. .

Çooook geçmiş olsun İnşallah olumsuz bir durumla karşılaşmazsınız.
Maşallah sizi çok iyi niyetli gördüm ben. Burda neler okuyoruz. 2 saatlik misafirliğe gitmeye, 2 gün eşinin herhangi bir akrabasına tahammül edemeyen insanlar var. Eşiniz kıymetinizi bilmeli. Bilecektir de. Ama biraz sabretmeniz gerekecek diye düşünüyorum.
Hepimiz bu yollardan geçtik. Bende hemen hemen ayni şeyleri yaşadım. Şimdi eşim iyiki sabretmişsin Allah razı olsun senden diyor. İnan bugünler geçecek

İnsan zaten hassas oluyor hastayken bence acele karar verme. başka şeyler düzeldiğine göre bu da düzelebilir sorun çözülebilir

Canım yaa kaynınlar niye sizde hastasın ve senin yardıma ihtiyacın varken bi de onların ihtiyacını karşılıyorsun. Sade eşin olsa yumurta da kırıp yer ama şimdi üç boğaza bakıyorsun. Bi de üstüne bencil mi oluyorsun. Ama erkekler böyledir gerçekten tam anlamıyla memnun olmazlar düşünmeden konuşurlar. Boşver yorma kendini. Hastayım de yat eşin mecbur yapar o zaman. Bakarsın misafirler de gider

---
merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 9 aylık evliyim ama mutsuzum.eşimle 3 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik ama şimdi çok pişmanım. ben onun için çok fedakarlık yaptım ama değmedi. maddi özgürlüğüm var ama boşanmak istemiyorum. 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. ben napacağım çok kötüyüm dayanamıyorum artık??

bu eski konununuz sizi evdende kovmuş bide 2 görümceniz var 2 kaynınızın dışında değişik şeyler

noluo ya hemen gidecekmisin adamı karşına alıp rapatsızlıklarını bile anlatammışın ailene zaten hemen herşeyi anlatmaana gerek yok bi adamla konuş bakalım sıkıntını belli et bi sakin

---
merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 9 aylık evliyim ama mutsuzum.eşimle 3 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik ama şimdi çok pişmanım. ben onun için çok fedakarlık yaptım ama değmedi. maddi özgürlüğüm var ama boşanmak istemiyorum. 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. ben napacağım çok kötüyüm dayanamıyorum artık??

bu eski konununuz sizi evdende kovmuş bide 2 görümceniz var 2 kaynınızın dışında değişik şeyler
aa bunu yeni gördüm evden kovmalar kayınçolar görümçolar falan noluo :S

Amin. Teşekkür ederim. Evet o kadar çok yalnız kalmaya ihtiyacım var ki anlatamam.
Ya ona göre çok yardım ediyor. Ben herşeyi hazırladıktan sonra sadece sofrayı sermesi, ekmeği götürmesi. tamam tamamen hakkını yiyemem toplu temizlikte yardım eder iki odayı süpürür ve bazende ütüsünü yapar. Ama yetmiyor, yetmiyor..

Siz iki odayı süpürmesine, kendi ütüsünü yapmasına "yardım" mı diyorsunuz?

Siz bu evlilikte çok ezileceksiniz sesinizi çıkarmadıkça.

Bi arkadaş eski konunuzu paylaşmış. Üzüldüm gerçekten bu anlattığınz olaydaki sorun kadar basit değil anlaşılan evliliğiniz. Çok iyi düşün senin mutluluğun herşeyden önemli. Zaten hastasın tekrar diyorum şu çocukları yolla yani 3hafta az değil bayadır sizdelermiş...

geçmiş olsun canım. eşinin sen bulaşıkları yıkarken bırak ben sonra hallederim demesi gerek. ama malesef hep gerekenler söylenmiyor ve yapılmıyor. o zaman annemden öğrendiğim şey, talep edeceksin. ben kendimi iyi hissetmiyorum, döndüğünde bulaşıkları halleder misin, benim yatmam gerek diyeceksin.

yuh ona
benim canim benim karimin boyle bir rahatsizligi olacak isterse agrisiz olsun kist denince en zararsizi olsa bile insan korkuyor ya onun umrunda bile degilmis gibi
ben olsam bende cok kirilirdim ve agzima geleni sayardim kaynim degilse kaynanam olsun istersen kimin yaninda olursa olsun
yazik olsun sana diyemedin mi canim
evlenirken iyi gunde kotu gunde denmiyor mu Allah askina bu erkekler neden bkadar okuz

Back
X