- Konu Sahibi Pink_Women
Sen bu haldeyken destek beklerken esinin kardeşlerine oyun yukletmesi hic bencilce degil nedense.. valla iyi sabrediyosun. Bencil olan eşin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama bu onu anlayamıyor, hayatını beni eleştirmeye adamış. zaten bir tek bu dünyada onun ailesi ve kardeşleri var..Sen bu haldeyken destek beklerken esinin kardeşlerine oyun yukletmesi hic bencilce degil nedense.. valla iyi sabrediyosun. Bencil olan eşin.
kardeşleri bilmiyorum ne zaman gidecek.. sormuyorum, zaten o eve herkes sığdıda bir ben fazla geldim. Eşim çok bencil bir insan hayatta benden daha öncelikleri var.. ailesi, kardeşleri, arkadaşları ondan sonra ben geliyorum.Başka yerde bencillik ediyor musun bilemem ama esin saçmalamiş. Ben şu konuda bencillik göremedim.
Tersine bencil ve düşüncesiz olan o.
Kardeşleri daha ne kadar sizinle kalacak?
teşekkür ederim Allah razı olsun..öncelikle gecmis olsun Allah sifa versin.
Esinden ilgi beklemen gayet normal onun yaptigi anormal. Normal bi koca regl sancisi bile olsa esinin etrafinda gezer.
Ama adamin belki kisiligi budur, yani hastaliklari kafaya takmayan tipler vardir ya belki oyledir?
Baska bir sorununuz var mi? Gelip bulasiklari birakmani istemesi seni dusundugunu gosterir bana gore, tabi sonra bencilsin demeseydi keske. Boyle bisey icin bosanmayi dusunme hemen bence.
Kayinlarin neden sende kaliyor daha kalacaklar mi? Sizin basbasa vakit gecirmeye ihtiyaniz var
öyle bir kisiligi varsa o zaman haklisin. Bulasiklari biraksaydin yikamayacakti yani? valla o zaman kusura bakmasin kendisi bencilmis.teşekkür ederim Allah razı olsun..
adam sadece benle ilgili konularda bu derece rahat kedinin başı ağrısa acaba kansermiyim diye oturup üzülen bir tip. kardeşi altına kaçırıyor diye seferberlik ilan etmiş birisi.
Gelip bulaşığı bırak demek yerine yardım etmesi daha doğru değil mi?? çünkü dün bıraksam bile bügun yine yıkayacak olan benim.
kayınlarım bize tatile geldi. daha da bizdeler.
Zaten gögsümde ki kist, ilk evlendiğimiz zamanlar kız kardeşleri geldiği zaman ortaya çıktı çok şiddetli bir ağrıyla..Asıl bencil olan kocan. .
İletişim probleminiz mi var bilmiyorum. .
Ama eşim rahatsız,daha anlayışlı olayım diyeceğine. .
Kardeşleri senden öndeyse,evliliği benimseyememiş..
Oturup konuşun. .
Rabbim şifa versin ..
tabiki de yıkamayacaktı. Ama kendisi bu bencilliğin hiç farkında değil..öyle bir kisiligi varsa o zaman haklisin. Bulasiklari biraksaydin yikamayacakti yani? valla o zaman kusura bakmasin kendisi bencilmis.
evlilik bu değilZaten gögsümde ki kist, ilk evlendiğimiz zamanlar kız kardeşleri geldiği zaman ortaya çıktı çok şiddetli bir ağrıyla..
ona göre bizim evimiz; annesinin, kardeşlerinin ama asla benim değil..
hep beni bastırdı susturdu. Şimdi hiç konuşmuyorum, heleki bir kaç gündür.. odama geçiyorum yatıyorum, uyuyorum, müzik dinliyorum.
onun için arkadaşları bile benden önde...
aminnn
bende öyle düşünüyorum. gerçek evliliğin bu olmadığını..evlilik bu değil
bende öyle düşünüyorum. gerçek evliliğin bu olmadığını..
inşallah açık açık konuşacak yer ve zamanımız olursa...Eşiniz kendi bencil. .
Herşeyi sizden bekliyor. .
Evlilik fedakarlık ister. .
Bence açık açık konuş. .
bugün geç gideceğim çok şükür...suan tek düsünmen gereken sey kendi sagligin. birak naparsa yapsin degerli kardesleriyle.
is cikisi git bi kafeye otur kitap oku kafa dinle.
eve gec git.
gittiginde de yemek falan yapma, madem bencilsin kendi yapsin yesinler
bu kadınların çilesinin hiç bir zaman biteceğini düşünmüyorum.. annelerimiz okumamıştı maddi imkanları yok diye çekiyorlardı..esin ayri bisey baban ayri bisey..kimin ne olacagi ne belli...gelinlik kefen ne demek ya? boyle kan ic kizilcik serbeti say demek.....onunde uzun bir yolculuk olabilir..umarim kist buyumez ve sagligina kavusursun canim..suan manevi destege ihtiyacin oldugun bir zamandasin...boyle bir durumda sana bencil diyen esindir asil bencil olan...ne zaman bitecek bu kadinlarin çilesi..
hep birikmişlikler olunca yalnızca 'bencil' lafı bile darmadağın etmeye yetti. konuşamıyoruz biz. ortamımız yok malesef..Öncelikle şu çocukları bi postalayın, evde sizde bi nefes alın:)) Aranızda çözülmücek problemler yok bana kalırsa ama başbaşa kalıp konuşmaya kendinizi ifade etmeye ihtiyacınız var. Ki daha fazla bişey üst üste binmeden bunu en kısa sürede gerçekleştirmelisiniz. Kırgınlıklarınızı anlatın. Bencil lafınada çok takılmayın bence, gerçekten bu kelimeyi inanarak kullandığınu düşünmüyorum.