• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yeni modası: Bencilsin

Bencil dediği andan beri yatıyorum zaten... bugün mesela saat 7 gibi evde olacağım ama sormadım bile ne yersiniz felan filen artık umrumda da değil.. saat 10,30 iyi geceler ben yatıyorum diyorum.. bu kadınların başına ne geldiyse hep güçlü kadın rolleri yapmalarından dolayı geldi zaten..
Çok iyi yapmışsın. Boşver başlarının çaresine baksınlar.

insanları kırmamak istememek
onlardan bir farkım olsun demek
yani kısacası insan olabilmek, olmaya çalışmak
insanlara beni ezme hakkını mı veriyor??
ben onlar gibi değilim, insan onuru benim için kutsaldır
bundanmıdır? hep kırılma sebebim..

sen narin yapılı bir insansın anlıyorum seni.
benim de aynı huylara sahip yakın bir arkadaşım var.
ses çıkarmasa da eşi onu anlasın istiyo ama erkekler öyle halden anlıycak varlıklar değil ne yazık ki.
arkadaşın kv, kp her geldiğinde canı sıkılıyor ev işlerine yemeğe yetişemiyor onlar var diye kocası da elini işe sürmüyor.
konuş diyorum daha önce konuştum çözüm olmadı diyor.
onu gördükçe ben bunalıyorum valla.

siz okurken bu hale geliyorsunuz ya ben yaşarken.. mezarda gibiyim cehennemdeyim..

Neden inat edip kaliyorsunuz? Sizi bey tutuyor? Cok ciddi bi soru ... Bir insan bu kadar eziyeti neden yapar kendine? Üc günlük dünyada neden mutlu olmaniza bakmiyorsunuz ...
Cok üzüldüm sizin adiniza

Bencil kelimesi ordami kullanilir? Hayir.
Esinizin turkcesi zayifmi ya.
Eksik bisyler var yada bencil ne demek bilinmiyor. Bencil felan deglsin. Olsa olsa inat kelimesi olur belki orya.

Diger konu; nerden cikti birden ailene donme dusuncesi ya?

Ben bisylermi kacirdim. Konuyu yazarken sildinmi yanlislikla bazi cumleleri.

Hic bisy anlamadim.

Bencil kelimesi ordami kullanilir? Hayir.
Esinizin turkcesi zayifmi ya.
Eksik bisyler var yada bencil ne demek bilinmiyor. Bencil felan deglsin. Olsa olsa inat kelimesi olur belki orya.

Diger konu; nerden cikti birden ailene donme dusuncesi ya?

Ben bisylermi kacirdim. Konuyu yazarken sildinmi yanlislikla bazi cumleleri.

Hic bisy anlamadim.
eşimin anadili kürtçe, bazen türkçe kullandığı kelimelerin farklı anlamlar taşıdığını bilmiyor bana yaptığı açıklama sadece senin anladığın, kötü manada bencil demek istemedim dedi ama bencil'in ne anlama geldiğini bilmeyecek kadarda aptal değil diye düşünüyorum.
aileye dönme düşüncesi zaten aslında sancılı, problemli bir evliliğimizin olması oradan dolayı.

Neden inat edip kaliyorsunuz? Sizi bey tutuyor? Cok ciddi bi soru ... Bir insan bu kadar eziyeti neden yapar kendine? Üc günlük dünyada neden mutlu olmaniza bakmiyorsunuz ...
Cok üzüldüm sizin adiniza
kendisini çok sevmiştim gerçi bu duyguların yerini şimdi daha kötüleri aldı ama ya diyorum gidincede pişman olursam. her boşanma kararı almış kadın korkusu diyelim bunaa.

Kirilmakta cok haklisiniz ama bence esiniz durumun ciddiyetine varamadigi icin boyle yapmis. Biyopsi sonucunun ne cikacagi belli degil. (Insallah kotu bir sey cikmaz tabi) oturun isin ciddiyetini anlatin esinize biyopsi bu ciddi bir durum.

Kirilmakta cok haklisiniz ama bence esiniz durumun ciddiyetine varamadigi icin boyle yapmis. Biyopsi sonucunun ne cikacagi belli degil. (Insallah kotu bir sey cikmaz tabi) oturun isin ciddiyetini anlatin esinize biyopsi bu ciddi bir durum.
eşim durumun ciddiyetine varamadığı için değil, ciddiye almadığı için böyle davranıyor.

eşim durumun ciddiyetine varamadığı için değil, ciddiye almadığı için böyle davranıyor.

Peki anlattiniz mi hic? Doktorun neden biyopsi istedigini Allah korusun biyopsinin sonucunun farkli cikabilecegini? (Insallah sonucunuz cok iyi cikar)

Biyopsiniz ne zaman? Olmadiniz heralde daha.

Biyopsiye tek basiniza gitmeyin esiniz olmasa bile aileden birileri gelsin yaninizda.

Konudan cok biyopsiye takilmamin sebebi bende biyopsi oldum. psikolojinizi anlayabiliyorum. Korkmayin Allah in izniyle iyi sonuclar alirsiniz insAllah.

Peki anlattiniz mi hic? Doktorun neden biyopsi istedigini Allah korusun biyopsinin sonucunun farkli cikabilecegini? (Insallah sonucunuz cok iyi cikar)

Biyopsiniz ne zaman? Olmadiniz heralde daha.

Biyopsiye tek basiniza gitmeyin esiniz olmasa bile aileden birileri gelsin yaninizda.
pazartesi günü oldum biyopsiyi, geldi yanımda eşim..tabikide söyledim neler olabileceğini sonuçta iyide çıkabilir, kötüde. %50 sansım var yani. bence bu bile ciddi bir psikolojik savaş sonuclar cıkana kadar.

pazartesi günü oldum biyopsiyi, geldi yanımda eşim..tabikide söyledim neler olabileceğini sonuçta iyide çıkabilir, kötüde. %50 sansım var yani. bence bu bile ciddi bir psikolojik savaş sonuclar cıkana kadar.

Sizi cok iyi anliyorum ayni psikolojik savaslari verdim. Insallah cok guzel sonuclar cikar. Biyopsiye sizinle geldiyse esiniz bundan sonra daha dikkatli davranacaktir. Rabbim yardimciniz olsun

ben böyle şeylere alışkın değildim nasıl tepki verilir nasıl cevap verilir bilemedim..
hep yetimlerdir ben susayım kırmayayım kalplerini dedikçe, paramparça oldum..
ben ailem olmazsa nefes alamam o yüzden aileme ihtiyaç duyuyorum.
onlarda olmazsa yaşayamam gibime geliyor..
ne kadar kariyer olarak iyi bir yerlerde olsamda, ben insan olarak ZAYIFIM..

zaten çocukların suçu değil bu... kocanın ve ailesinin... normalde kim bakıyor çocuklara...

bende ailemi çok seviyorum. onlarsız olamayacağım için diplerine taşındık resmen. ama eğer sahip çıkmayacak olsalardı da. kendi başımın çaresine bakardım... çok şükür maddi gücümüz var...

sen ilk önce bu psikolojiden kurtulmalısın. bunun için destek mi alırsın ne yaparsan bir an önce yap...

Allah şifa versin... yazmayı unutmuşum. inş. sonuç iyi gelir.

Sizi cok iyi anliyorum ayni psikolojik savaslari verdim. Insallah cok guzel sonuclar cikar. Biyopsiye sizinle geldiyse esiniz bundan sonra daha dikkatli davranacaktir. Rabbim yardimciniz olsun
sizede geçmiş olsun bu arada sizin sonuçalarınız nasıl çıkmıştı?

zaten çocukların suçu değil bu... kocanın ve ailesinin... normalde kim bakıyor çocuklara...

bende ailemi çok seviyorum. onlarsız olamayacağım için diplerine taşındık resmen. ama eğer sahip çıkmayacak olsalardı da. kendi başımın çaresine bakardım... çok şükür maddi gücümüz var...

sen ilk önce bu psikolojiden kurtulmalısın. bunun için destek mi alırsın ne yaparsan bir an önce yap...
bugüne kadar kayınvalidem hiç gelin demedi çocuklara hatta çocuklar sıkıldık gelelim diyor kayınvalidem yok kalın diyor. dün gelin demiş, yarın gidiyorlar inşaallah.
çok şükür benimde maddi gücüm var ama manevi gücü bulamıyorum kendimde..
cesaretim yok..

sizede geçmiş olsun bu arada sizin sonuçalarınız nasıl çıkmıştı?

Benimki biraz daha farkliydi gogus kafesinin icindeki lenf bezi dengesizce asiri derece buyumustu. Sonuc lenfoma cikti. lenf bezi tümörü yani. Kemoterapi radyoterapi gordum kitle kuculdu tekrardan. 3 yil oldu hicbir sorunum yok kontrollere gidiyorum her sey normal cok sukur. Eski sagligima kavustum diyebilirim.

ortada sıkıntı var gibi ama boşanmayı düşündürecek birşey değil en azından yorgunsan yapma demesi bile seni düşündnmesinden kaynaklı sanırım nasıl yapmıyayım mecburum sözünü kardeşlerinden dolayı alınmış olabilir ama eşinin önce seni düşünmesi lazım

Benimki biraz daha farkliydi gogus kafesinin icindeki lenf bezi dengesizce asiri derece buyumustu. Sonuc lenfoma cikti. lenf bezi tümörü yani. Kemoterapi radyoterapi gordum kitle kuculdu tekrardan. 3 yil oldu hicbir sorunum yok kontrollere gidiyorum her sey normal cok sukur. Eski sagligima kavustum diyebilirim.
çok geçmiş olsun. Rabbim yaşatmasın bir daha

Back