• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yeni modası: Bencilsin

---
merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 9 aylık evliyim ama mutsuzum.eşimle 3 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik ama şimdi çok pişmanım. ben onun için çok fedakarlık yaptım ama değmedi. maddi özgürlüğüm var ama boşanmak istemiyorum. 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. ben napacağım çok kötüyüm dayanamıyorum artık??

bu eski konununuz sizi evdende kovmuş bide 2 görümceniz var 2 kaynınızın dışında değişik şeyler
sorunlarımız çok fazla evet buda patlama noktam oldu artık

tatil yapıyolar bizde..
Sizin ev tatil köyü mü? 3 hafta tatil mi olur. Valla görümcem kocasıyla gelmek istedi 15 günlüğüne. Eşim kızdı ben çalışıyorum tek başına benim karım onlara hizmet mi edecek 15 gün dedi. Yok öyle bi dünya yani. Kocamla bizim de çok kavgamız olur anlaşamayız ama bana bir gün işe giderken kahvaltı hazırlatmadı gider poğaça alır yer. Kardeşleri artık misafirlik dönemini atlatmış bence. Ya gitsinler ya başlarının çaresine baksınlar hastasın ötesi var mu

eşinin kardeşleri sürekli sizde, siz çalışıyorsunuz, herşeye yetişmeye çalışıyorsunuz, eşinizin umrunda değilsiniz ve bencil olan siz oluyorsunuz !!!
iletişimsizlik en büyük sorun gibi ama sizde dik durmuyorsunuz.
babanızın ettiği bir laftan dolayı böyle eziklik yaşıyorsunuz.
maddi imkanınız var neden çekiyorsunuzki.
ben sizin yerinizde olsam ayrı ev tutar imkanım ölçüsünde eşyamı alır çıkarım ayrı eve.
aileniz sorarsa da size ettikleri lafı söylersiniz.

• Beğen
Reactions: anu
Sizin ev tatil köyü mü? 3 hafta tatil mi olur. Valla görümcem kocasıyla gelmek istedi 15 günlüğüne. Eşim kızdı ben çalışıyorum tek başına benim karım onlara hizmet mi edecek 15 gün dedi. Yok öyle bi dünya yani. Kocamla bizim de çok kavgamız olur anlaşamayız ama bana bir gün işe giderken kahvaltı hazırlatmadı gider poğaça alır yer. Kardeşleri artık misafirlik dönemini atlatmış bence. Ya gitsinler ya başlarının çaresine baksınlar hastasın ötesi var mu
evet bizim evde deniz var.. gerçekten böyle eşler var mı. çok şaşırıyorum. ben öyle bişey desem demeyi geç hissettirsem eşim beni kaç kez kovar burası onların evi sen kim oluyorsun ki diye..

valla kardeşimin bebişi oldu çok seviyorum bebeği de ama biz kalabalık aileyiz birimiz geliyor birimiz gidiyoruz kardeşimin yanına. haliyle 500 km yol gidiliyo gidince en az 3, 4 gün kalınıyor.
kız da sıkılıyo heralde açıkça söylüyor yani kırılan kırılıyo darılan darılıyor. ama biz hiç bir haftadan fazla kalmayız ne kadar uzak olsa da.
tabi bu kadar da açık sözlü olunmasa da uygun bi dille filan söylenmeli sıkıntılar.

evet bizim evde deniz var.. gerçekten böyle eşler var mı. çok şaşırıyorum. ben öyle bişey desem demeyi geç hissettirsem eşim beni kaç kez kovar burası onların evi sen kim oluyorsun ki diye..

canım orası senin evin eşinin ailesinin evi değil.
önce bu bi kabul edin.

Zaten hepimiz kendimiz isteyerek evleniyoruz di mi?
Yaşadığın şiddete göz yumacaklarsa polise git, elbet yol gösterirler.
ben eşim için ısrarcı olmuştum. onlara söyleyememin sebebi ne biliyor musun? bir gün babam bana gel der diye bu ümitle yaşıyorum. ya söylediğimde yok derseler ben neye tutunur nasıl yaşarım.

eşinin kardeşleri sürekli sizde, siz çalışıyorsunuz, herşeye yetişmeye çalışıyorsunuz, eşinizin umrunda değilsiniz ve bencil olan siz oluyorsunuz !!!
iletişimsizlik en büyük sorun gibi ama sizde dik durmuyorsunuz.
babanızın ettiği bir laftan dolayı böyle eziklik yaşıyorsunuz.
maddi imkanınız var neden çekiyorsunuzki.
ben sizin yerinizde olsam ayrı ev tutar imkanım ölçüsünde eşyamı alır çıkarım ayrı eve.
aileniz sorarsa da size ettikleri lafı söylersiniz.
Evet, ailemin söylediği sözler yüzüden ezildikçe eziliyorum..
buraya konu açmamın sebebi de, acaba ben mi çok alınganım diye düşünüğümden dolayı objektif düşüncelereihtiyacım olduğu için..
bir kaç gündür sizin söylediğiniz fikir dolaşıyor kafamda tek ihtiyacım olan cesaret galiba..

valla kardeşimin bebişi oldu çok seviyorum bebeği de ama biz kalabalık aileyiz birimiz geliyor birimiz gidiyoruz kardeşimin yanına. haliyle 500 km yol gidiliyo gidince en az 3, 4 gün kalınıyor.
kız da sıkılıyo heralde açıkça söylüyor yani kırılan kırılıyo darılan darılıyor. ama biz hiç bir haftadan fazla kalmayız ne kadar uzak olsa da.
tabi bu kadar da açık sözlü olunmasa da uygun bi dille filan söylenmeli sıkıntılar.
yok ben 3,4 güne bişey diyecek bir insan değilim..
ama inanın ben kendi kardeşlerimi çağırmıyorum, bıkmışım, sıkılmışım..

bana o kadar söylenmiş ki, burası onunda evi, şunun da evi diye ben bile benim evim olduğunu hissedemiyorum

iş sende bitiyor.
sen kendini nasıl görürsen herkes de sana ona göre davranır.
kendine değer ver senin o insanlardan eksik bişeyin mi var.
dik durmak kararlı ve güçlü olmak bir çok şeyi çözer.
sen ezilmeyi kabul edersen tabiki ezerler.

ben eşim için ısrarcı olmuştum. onlara söyleyememin sebebi ne biliyor musun? bir gün babam bana gel der diye bu ümitle yaşıyorum. ya söylediğimde yok derseler ben neye tutunur nasıl yaşarım.

siz memur olarak atanmadınız mı? iznim yok bu sene yazmışsınız... neden ailene ihtiyacın var ki. boşanmak istersen çat diye boşanırsın...

buradaki yazdığın kadarıyla sen her konuda ezik görünüyorsun.

bir bak aynaya. yaşın gençtir. atanmış memursun... kendini bakabilecek ayın 15inde yatan maaşın var... ki okul da okumuşsun ki atanmışsın. 2 çocuğa bakma zorunluluğun da yok....

isteğin varsa açıkça söyle... "ben hastayım çok kötüyüm gel" de.. ben kaç kere eşimi- başka ilde çalışmasına rağmen- kendi çalıştığım ilçeye çağırdım... hastalıktan...korktum... öleceğim diye... her seferinde geldi. onun aynı şey başına gelseydi yanına giderdim.

siz karı kocasınız.

aynı şey başıma gelseydi ne çok sinirlenirdim.... zaten ilk evdeyim dediğinde kayardım ben...

ne güzel fevri değilsiniz. ama bu kadarda susulmaz.... "dağ dağa küsmüş, dağın haberi olmamış" hesabı

Eşim ailesine çok düşkün en güzel günlerimizde onların para istekleri yüzünden kavga ettik, en kötü kavgalarımızı onlar yüzünden ettik. Ne hakaretler, ne laflar, nankörlükler. Sinirliyken böyle.. Normal zamanda tam tersi ben iğne olurken ağlayan bi adam. Sen kendine acımazsan o hiç acımaz ki, nasıl olsa hasta da olsa yapıyor idare ediyor diye düşünür. Biraz yat kendini zayıf göster kaldıramadığını anlasın

Dişini göstermelisin maalesef esinin egitime ihtiyaci var..madem.çalışıyorsun temizlikci tut
Asla.onun yaptigindan.daha fazlasini yapma sonuçta sende.çalışıyorsun....kendinden cok verme sonra pişman olursun, önce ben demeyi öğren böyleleri bunu hakediyor
hakediyor
eşimin aile eğitimine, sevgi-saygı eğitimine ihtiyacı var.. fakat güzel bir çocukluk geçirmediği için bunlardan yoksun.. her defasında bana aman kardeşlerim şöyle acılar çekti biraz anlayışlı ol diyor en son bende dayanamadım ben mi yaptım ki o yaşadıklarınızı benden çıkarıyorsunuz dedim..
eşim tamamen ailesine odaklanmış ben istersem 24 saat çalışayım umrunda olmayacaktır..

siz memur olarak atanmadınız mı? iznim yok bu sene yazmışsınız... neden ailene ihtiyacın var ki. boşanmak istersen çat diye boşanırsın...

buradaki yazdığın kadarıyla sen her konuda ezik görünüyorsun.

bir bak aynaya. yaşın gençtir. atanmış memursun... kendini bakabilecek ayın 15inde yatan maaşın var... ki okul da okumuşsun ki atanmışsın. 2 çocuğa bakma zorunluluğun da yok....

isteğin varsa açıkça söyle... "ben hastayım çok kötüyüm gel" de.. ben kaç kere eşimi- başka ilde çalışmasına rağmen- kendi çalıştığım ilçeye çağırdım... hastalıktan...korktum... öleceğim diye... her seferinde geldi. onun aynı şey başına gelseydi yanına giderdim.

siz karı kocasınız.

aynı şey başıma gelseydi ne çok sinirlenirdim.... zaten ilk evdeyim dediğinde kayardım ben...

ne güzel fevri değilsiniz. ama bu kadarda susulmaz.... "dağ dağa küsmüş, dağın haberi olmamış" hesabı
ben böyle şeylere alışkın değildim nasıl tepki verilir nasıl cevap verilir bilemedim..
hep yetimlerdir ben susayım kırmayayım kalplerini dedikçe, paramparça oldum..
ben ailem olmazsa nefes alamam o yüzden aileme ihtiyaç duyuyorum.
onlarda olmazsa yaşayamam gibime geliyor..
ne kadar kariyer olarak iyi bir yerlerde olsamda, ben insan olarak ZAYIFIM..

Eşim ailesine çok düşkün en güzel günlerimizde onların para istekleri yüzünden kavga ettik, en kötü kavgalarımızı onlar yüzünden ettik. Ne hakaretler, ne laflar, nankörlükler. Sinirliyken böyle.. Normal zamanda tam tersi ben iğne olurken ağlayan bi adam. Sen kendine acımazsan o hiç acımaz ki, nasıl olsa hasta da olsa yapıyor idare ediyor diye düşünür. Biraz yat kendini zayıf göster kaldıramadığını anlasın
Bencil dediği andan beri yatıyorum zaten... bugün mesela saat 7 gibi evde olacağım ama sormadım bile ne yersiniz felan filen artık umrumda da değil.. saat 10,30 iyi geceler ben yatıyorum diyorum.. bu kadınların başına ne geldiyse hep güçlü kadın rolleri yapmalarından dolayı geldi zaten..

iş sende bitiyor.
sen kendini nasıl görürsen herkes de sana ona göre davranır.
kendine değer ver senin o insanlardan eksik bişeyin mi var.
dik durmak kararlı ve güçlü olmak bir çok şeyi çözer.
sen ezilmeyi kabul edersen tabiki ezerler.
insanları kırmamak istememek
onlardan bir farkım olsun demek
yani kısacası insan olabilmek, olmaya çalışmak
insanlara beni ezme hakkını mı veriyor??
ben onlar gibi değilim, insan onuru benim için kutsaldır
bundanmıdır? hep kırılma sebebim..

Back
X