• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yeni modası: Bencilsin

Çok geçmiş olsun...uysal yapılı iyi niyetli birisiniz sanırım. Bu hastalık bir kırılma noktasıdır. ..içsel bir kırılma yaşayarak önüne geçebilirsiniz. ..icinizden deyin ki bu kadar da iyi olmak zorunda değilim! Yapmıyorum!
Herkes beni sevmek zorunda değil! ..beni sevmeleri için fedakarlık yapmak zorunda değilim!

Dişini göstermelisin maalesef esinin egitime ihtiyaci var..madem.çalışıyorsun temizlikci tut
Asla.onun yaptigindan.daha fazlasini yapma sonuçta sende.çalışıyorsun....kendinden cok verme sonra pişman olursun, önce ben demeyi öğren böyleleri bunu hakediyor
hakediyor

[
Çooook geçmiş olsun İnşallah olumsuz bir durumla karşılaşmazsınız.
Maşallah sizi çok iyi niyetli gördüm ben. Burda neler okuyoruz. 2 saatlik misafirliğe gitmeye, 2 gün eşinin herhangi bir akrabasına tahammül edemeyen insanlar var. Eşiniz kıymetinizi bilmeli. Bilecektir de. Ama biraz sabretmeniz gerekecek diye düşünüyorum.
Hepimiz bu yollardan geçtik. Bende hemen hemen ayni şeyleri yaşadım. Şimdi eşim iyiki sabretmişsin Allah razı olsun senden diyor. İnan bugünler geçecek
burada ki 2 gün sabredemeyen insanlar gibi mi olmak gerekir mutlu olmak için..inşaallah geçer tez zamanda yoksa benim dayanacak gücüm kalmadı..

Ben 6 da işten geliyorum 7 de eşim işe gidiyor o bir saatte yemek yapıp yedirip işe yolluyorum. Normal zamanda övgüler yağdırır Allah razı olsun şip şak hazır ettin yemeğimi der. Ama bir kavga etsek neyin eksik desem "önüme yalandan bi kap yemek koyuyorsun " der. Böyleler işte. Nankörler
yani yapmamak mı gerekli onlara hiç bişey..

valla cok sabırlısın dediğim gibi.. zaten calışıyorsun düşünmeleri gerek gelip kalmalarını anlayamadım yani o_O
çocuklar sıkılmış gitmek istiyor, kayıvalidem kalsınlar kalsınlar diyor. işte hiç kimse kendi annem gibi olmuyor. benim annemler yakın 2,5 saat uzakta ilçedeler annem' yolla çocuklara ben bakayım diyor hasta hasta uğraşma' diyor.

Merhaba arkadaşlar... İçim o kadar dolu ki anlatacak hiç kimsem yok. O yüzden buraya yazmak beni rahatlatıyor. Eşimle yaşadığımız son sıkıntıları anlatacağım sadece.Bu arada 10 aylık evliyiz ama bende kırk yıllık evliliğin yorgunluğu var..3 haftadır iki kaynım bende (biri yeni lise mezunu, biri ortaokul).bende 8-5 çalışıyorum arkadaşlar ama çocukları çok sıkıntı etmiyorum sağolsunlar yormuyorlar beni. ne türlü problemim olursa olsun çocuklara gidince güler yüzümden başka bişey göstermiyorum.
Pazartesi günü gögsümden biyopsi oldum, kist vardı. iyi huylu olarak düşünmüştü doktorlar ama büyüme olunca tedirgin oldular ve biyopsiye karar verdiler. Karar verdikleri gün eşim hastanedeyken aramıştı bende durum böyle böyle dedim. sonra eve hemen gitmedim, dolaştım biraz içsel olarakta eşimin işten çıkmasını bekliyorum güya bir yerlerde oturalım diyecektim. malum evde çocuklar var rahat konuşamayız diye. bu arada 1,5 saat felan geçti, beşe yaklaştı saat eşimi aradım nerdesin diye -evdeyim dedi. benim kafamdan aşağı kaynar sular boşaldı. eve gitmiş benim olmadığımı görmüş ve galiba aklına bile gelmemiş bu kız kötüydü bişey mi oldu acaba diye. neyse ben eve gittim, girdiğim an eşim hemen toparlandı -canım hoşgeldin dedi, bende tam dışarı çıkıyordum çocuklara bilgisayara oyun attıracağım dedi. Öyle kötü oldum ki yalnızca güle güle dedim. tabi gidemedi de o güle güleden sonra. dün akşamda ağrılarım olmasına rağmen bugunde kursum var bişeyler hazırlayayım çocuklara hemde makinayı felan çalıştırayım dedim mutfaktayım eşim geldi yorgunsan yapma dedi. Bende mecburum nasıl yapmayayım dedim. Bana kaldırıp çok bencilsin dedi. ben burada ne gibi bir bencillik yaptım ki?? Gerçek evliliğin bu olmadığını biliyorum. Gitmek istiyorum ama gelin olacağım zaman babam galiba en kolay şeyde vazgeçmemem için halk dilinde olan bir söz vardır ya 'gelinliğinle çıktın, kefen ile gelebilirsin' diye bu tarz bişey söylemişti. Onlardan da çekiniyorum, her ne kadar maddi imkanım olsada. Cesaretim yok aileme söylemeye çünkü kabuletmeyebilirler. Ne yapacağım ben arkadaşlar. Kafayı yemek üzereyim.

10 aylık evli gelinin evinde neden 3 hafta misafir iki erkek çocuk? sen kendine ne kadar değer verirsen eşin de sana o kadar değer verir. hem çalışıyormuşsunuz da, ailenizi boşverin yarın birgün hepimiz toprak olup gideceğiz, kim size yardım edecek? ama hemen de ayrılmayın, eşinizi karşınıza alıp açıkca konuşun ve bunun bencillik olmadığını eşler arasında dayanışma olması gerektiğini anlatın.

çocuklar sıkılmış gitmek istiyor, kayıvalidem kalsınlar kalsınlar diyor. işte hiç kimse kendi annem gibi olmuyor. benim annemler yakın 2,5 saat uzakta ilçedeler annem' yolla çocuklara ben bakayım diyor hasta hasta uğraşma' diyor.

Tabiki olmaz anne gibi.. kayinvaliden kafa dinliyordur şimdi. Keşke sen desen ben kendimle ilgilenemiyorumm diye haberi yok mu kayinvalidenin bu durumdan ? Varsa gercekten eşin ve ailesi cok bencil. Bu arada geçmiş olsun canim ins hersey bi an önce yoluna girer önemli bisey cikmaz

Çok geçmiş olsun...uysal yapılı iyi niyetli birisiniz sanırım. Bu hastalık bir kırılma noktasıdır. ..içsel bir kırılma yaşayarak önüne geçebilirsiniz. ..icinizden deyin ki bu kadar da iyi olmak zorunda değilim! Yapmıyorum!
Herkes beni sevmek zorunda değil! ..beni sevmeleri için fedakarlık yapmak zorunda değilim!
ya ben hep eşimin hatrına sustum öyle oluncada ezdiler.. eşim benim ailemi hep el üstünde tutar, bende buna minnetimden dolayı herkese sustum. zaten minnet duymasam bile hiç kimsenin karşılığını v
valla cok sabırlısın dediğim gibi.. zaten calışıyorsun düşünmeleri gerek gelip kalmalarını anlayamadım yani o_O
tatil yapıyolar bizde..

yuh ona
benim canim benim karimin boyle bir rahatsizligi olacak isterse agrisiz olsun kist denince en zararsizi olsa bile insan korkuyor ya onun umrunda bile degilmis gibi
ben olsam bende cok kirilirdim ve agzima geleni sayardim kaynim degilse kaynanam olsun istersen kimin yaninda olursa olsun
yazik olsun sana diyemedin mi canim
evlenirken iyi gunde kotu gunde denmiyor mu Allah askina bu erkekler neden bkadar okuz
umrunda değilim ki zaten.. onun umrunda kendisi ailesi ve arkadaşları vardır sadece...
ben kendi açımdan düşünüyorum genç bir insanın böyle birşey bekliyor olması bile mahvederdi beni..
çocukların yanında susuyorum onlar gidince kıyamet kopacak..

yahu sizin eski konu çok kötü hala o adamla aynı evde nasıl yaşıyorsunuz
bu kadarmı acizsiniz hiç kimseniz yokmu
çok mu değersiz görüyorsunuz kendinizi

Tabiki olmaz anne gibi.. kayinvaliden kafa dinliyordur şimdi. Keşke sen desen ben kendimle ilgilenemiyorumm diye haberi yok mu kayinvalidenin bu durumdan ? Varsa gercekten eşin ve ailesi cok bencil. Bu arada geçmiş olsun canim ins hersey bi an önce yoluna girer önemli bisey cikmaz
amin inşaallah teşekkür ederim.

yahu sizin eski konu çok kötü hala o adamla aynı evde nasıl yaşıyorsunuz
bu kadarmı acizsiniz hiç kimseniz yokmu
çok mu değersiz görüyorsunuz kendinizi
gel diyen kimsem yok, zaten bu kadarını kimseye anlatamıyorum bile..
ben çok değersizim ki zaten.

10 aylık evli gelinin evinde neden 3 hafta misafir iki erkek çocuk? sen kendine ne kadar değer verirsen eşin de sana o kadar değer verir. hem çalışıyormuşsunuz da, ailenizi boşverin yarın birgün hepimiz toprak olup gideceğiz, kim size yardım edecek? ama hemen de ayrılmayın, eşinizi karşınıza alıp açıkca konuşun ve bunun bencillik olmadığını eşler arasında dayanışma olması gerektiğini anlatın.
bilmiyorum ki bizim evimizde deniz felan var herkes bize tatile geliyor..

Back
X