- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bugün geç gideceğim çok şükür...
ya kendisi için değil zaten ben çocukları seviyorum o yüzden kıyamadığımdan hazırlıyorum...
bu kadar kötü, üzgün olduğum zamanlar asla hiç bişey yapmam yemek ütü felan filan..o zamanda bana diyor ki 'annem, bacılarım benim bu halimi görse çok üzülürler ağlarlar' diyo bende dedim ki benimde bir ailem var ve onlarda benim bu üzgün halimi görseler üzülürler dedim. ne kadarda kıymetsiz zannediyor bu adam benii yahuu
O kadar üzüleceklerine sana yemek yapmayı, kendi pisliğini temizlemeyi öğretselerdi bir işe yaramış olurlardı derdim ben olsam.bugün geç gideceğim çok şükür...
ya kendisi için değil zaten ben çocukları seviyorum o yüzden kıyamadığımdan hazırlıyorum...
bu kadar kötü, üzgün olduğum zamanlar asla hiç bişey yapmam yemek ütü felan filan..o zamanda bana diyor ki 'annem, bacılarım benim bu halimi görse çok üzülürler ağlarlar' diyo bende dedim ki benimde bir ailem var ve onlarda benim bu üzgün halimi görseler üzülürler dedim. ne kadarda kıymetsiz zannediyor bu adam benii yahuu
maalesef canim...herkesin var bir sinavi iste..bencede yanliz kalip kavga etmeye ihtiyaciniz var sizin..inan bir arada ne kadar iyide olsa kayinlarin ya da baskasiyla cok zor..ozel diye birsey yok..yahu kari koca otururken bile basit birseyden ortam olusabilir, yakinlasma olabilir filan...ama bu durumda mumkun degil..inanki cinsel anlamdada geriye gidersiniz..ve bu evlilik icin hic saglikli birsey degil...bu kadınların çilesinin hiç bir zaman biteceğini düşünmüyorum.. annelerimiz okumamıştı maddi imkanları yok diye çekiyorlardı..
bizi okuttular, maddi özgürlüğünüz olsun çile çekmeyin diye.. üniversite okuduk, hoca olduk. eşlerimizden yüksek maaşlar aldık ve yine ezilen biz olduk...
İnşallah düzelir. .inşallah açık açık konuşacak yer ve zamanımız olursa...
tabi bide konuştuğumda anlarsa...
Aslında konuşmalarımız sonunda kendisine çeki düzen vermeye çalışan bir insan ama düzelene kadar ben bin kez kırılıyorum ve on binkezde konuşuyorum.
aa bunu yeni gördüm evden kovmalar kayınçolar görümçolar falan noluo :S---
merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında 9 aylık evliyim ama mutsuzum.eşimle 3 yıllık beraberliğimizden sonra evlendik ama şimdi çok pişmanım. ben onun için çok fedakarlık yaptım ama değmedi. maddi özgürlüğüm var ama boşanmak istemiyorum. 9 aydır ilk haftadan beri 9 kez evden kovdu. en ufak tartışmada küfürle hakaretle evden kovuyor beni. evliliğimizin ilk ayında 2 görümcem bizi güya ziyarete geldi ama evliliğimizi sarstılar abilerine benim onları sürekli evden kovduğumu felan söylemişler. ben öyle bişey yapmama ragmen eşimi inandıramadım. eşim geçen gün yine tartışırken sinirlendi saçımdan tutup beni yere itti. ben napacağım çok kötüyüm dayanamıyorum artık??
bu eski konununuz sizi evdende kovmuş bide 2 görümceniz var 2 kaynınızın dışında değişik şeyler
ama bu onu anlayamıyor, hayatını beni eleştirmeye adamış. zaten bir tek bu dünyada onun ailesi ve kardeşleri var..
Amin. Teşekkür ederim. Evet o kadar çok yalnız kalmaya ihtiyacım var ki anlatamam.
Ya ona göre çok yardım ediyor. Ben herşeyi hazırladıktan sonra sadece sofrayı sermesi, ekmeği götürmesi. tamam tamamen hakkını yiyemem toplu temizlikte yardım eder iki odayı süpürür ve bazende ütüsünü yapar. Ama yetmiyor, yetmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?