Eşimin yaptıklarını öğrendim.Eşimle yüzleşmeli miyim yoksa beklemeli miyim? Ne yapmalıyım? Size göre bunlar boşanma nedeni mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir süre takipte kalın kontrol etmeye devam edin ama belli etmeyin çünkü anlarsa bir şekilde gizler ve sizde yeteri kadar delil toplayamazsınız boşanmak için. Ayrıca kocanız sapık galiba üzgünüm.

Sonra boşanma davasında suçlu duruma düşsün kadın. Ne kadar mantıklı…

Bence biraz sakin kalıp delil toplamaya bakın, ahlaksız herif. Böyle bi durum bekliyormuydunuz?
Beklemiyordum hemde hiç. Sadakat onun için çok önemliydi. Son zamanlarda uzaklaşmıştı ama sanalda da olsa başka kadınlarla konuşmasını hiç beklemiyordum orada kendini bekar tanıtmış ondan takip ettiler sanırım suçlu benim eşim. İnanamıyorum

Fiziksel bir aldatma durumunda da aynisini mi yapsin? Hani dişe diş intikam intikam gibi mi?
Sizce bu öneriniz sağlıklı bir öneri mi!?
Ve cidden 40 yaşında mısınız?

Şuan için hiç yüzleşmeye gerek yok. Siz ekran görüntüleri alıp, gizlice takibe devam edin.

Av bekliyor üstüne atlamak için!!! Siz boşanma sebebi mi diyorsunuz!

Tövbe tövbe,niye adamın seviyesine insin kadın?Bu nasıl akıl vermektir?

Sakince önce oturup ne yapacağınızı düşünün. Zaten bir erkek karısından fiziki olarak yaklaşmiyorsa altında muhakkak bir sebep vardır. Zaten en büyük terbiyesizlik başka kadınlara taş gibisin ve bekarım yazması ,Karşı tarafa en büyük ahlâksızlik ve terbiyesizliktir.İnsan kafayı yer Allah yardımcınız olsun .Ama yanlış hareketlerde bulunmayın biraz bekleyin. Araştırdığınizi farketmesin yoksa delileri siler.İyi ki çocuğunuz yok sapik insanlardan herşey beklenir.önce insan olmak karşıya saygı göstermek lazım geçmiş olsun.

Bence henuz aldatmamis, ama niyeti var, ilk firsat buldugunda da yapacak. Rvet bence bu da bir boşanma sebebi. Ama biraz daha takipte kalip deliller toplayın bence. Baska haltlari da vardir bunun

Aldatma sayılır mı bilmiyorum ama bi girişim var ve bu boşanmayı istemek için yeterli bir sebep. Ben 2 aydır aranızda neden cinsellik yoktu onu merak ettim. Ondan kaynaklı mı sizden mi

Sakin ol hepsinin ekran görüntüsünü al.inkar edemesin.Hatta birazda çirkefleşmesini bekleye bilirsin delilin dahada sağlam olur.Sonrada bas tekmeyi.Bu adami aff etmeyi duşunme bile.

14 Kasım 2023 konunuzda boşanmadan döndüğünüzü yazmıştınız. Bu konuyu açtığınız dönemde eşinizle ayrılık kararı mı almıştınız ? O yüzden mi 2 aydır evlilik hayatınız sona erdi ?

Açılmış bir boşanma davanız var mı ?

Önceki konunuzda da size "ayrılın" tavsiyeleri verilmişti. Bu konunuzu da diğerine ekleyince; neden hâlâ bu adamla berabersiniz ?

Aldatma olup olmamasının bir önemi yok ki. Adamın zihniyetinden pislik akıyor.
Aldatma illa cinsel anlamda birşey yaşamak değildirki.Zaten zihninde olayı bitirmiş herkese yürüyor kendi çirkef fikirlerini başka kadınlarada söylüyor.Niyeti aynı anda bir çok kadınla beraber olmak.Düzenim bozulmasın evimde bir kadın olsun istedigim kadınlada beraber olayım yaptığım şerefsizliyede çok eşlilik gibi bir isim koyayım.Zaten 2 aydır cinsellikleri yok yiyor bir haltlar belli.Bana telefonu kafasına geçirmem ve ayrılmam için gayet yeterli sebep.Erken yakaladığı için sevinmeli bence.

Nasıl sakin kalıyorsunuz. İlk öğrendiğimde delirmiş, adama saldırmıştım... Tebrik etmem gerek. Çok fevriyim

Aldatma sayılır mı bilmiyorum ama bi girişim var ve bu boşanmayı istemek için yeterli bir sebep. Ben 2 aydır aranızda neden cinsellik yoktu onu merak ettim. Ondan kaynaklı mı sizden mi
Kendisinin morali bozuktu ondan istemiyordu. Bende saygı duydum, birkaç doktor randevusu vardı. Onlara yoğunlaşmıştı. Fakat bana bir iki aydır sarılmıyor bile. Hep ben sarılıp öpüyordum onu.

Adam zaten ayrılık sinyalleri veriyordu önceki konunuzda. Sizinle ortak yatırım vs hiç bir şey yapmak istemiyordu hatta evlilik sözleşmesi istemişti. Yani tüm bunlar yaptığı pisliği aklamaz tabi ama siz de bu kadar şok olmayın bence. Babasının evinde oturuyor, kendi birikimini de kendine saklamak istiyor, bu adam zaten artık kocanız değil. Avukata danışın, yüzleşmeyin hemen. Elinizdeki kozlardan olmayın bir de.

Bence biraz bekle, aynı platforma sen de üye ol başka isimle az az eşinin yazdıklarını beğen ya da yorum yap. Belki sana özelden yazar o zaman asıl yüzü çıkar ortaya

Bugün değilse yarın fiziksel olarak aldatır. Düşünce olarak aldatmaya başlamış zaten fizikselde yapar. elinizi güçlendirip donuna kadar alıp boşanın. sonra donsuz kendine harem mi kurar napar kendi bilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…