- 4 Ağustos 2017
- 2.204
- 8.926
- 27
-
- Konu Sahibi cevizreceli
Sonra boşanma davasında suçlu duruma düşsün kadın. Ne kadar mantıklı…Öncelikle aynısı ona yaşatirdim .Sizde bir cinsel içerikli sayfaya üye olun ,onun yanında sürekli yazın .
Sonra bir erkek profiline "tam aradığım aslan gibi taş gibi adamsın " yazın .
Telefonun ekranını açık bırakarak WC ye gidin .
Kesin bakacaktır ,sorarsa senden öğrendim deyin.
En iyi ders aynısını yaşatmak yoksa anlamıyorlar
Beklemiyordum hemde hiç. Sadakat onun için çok önemliydi. Son zamanlarda uzaklaşmıştı ama sanalda da olsa başka kadınlarla konuşmasını hiç beklemiyordum orada kendini bekar tanıtmış ondan takip ettiler sanırım suçlu benim eşim. İnanamıyorumBence biraz sakin kalıp delil toplamaya bakın, ahlaksız herif. Böyle bi durum bekliyormuydunuz?
Fiziksel bir aldatma durumunda da aynisini mi yapsin? Hani dişe diş intikam intikam gibi mi?Öncelikle aynısı ona yaşatirdim .Sizde bir cinsel içerikli sayfaya üye olun ,onun yanında sürekli yazın .
Şuan için hiç yüzleşmeye gerek yok. Siz ekran görüntüleri alıp, gizlice takibe devam edin.Herkese Merhaba,
Size birşey danışmam gerek şu an sağlıklı düşünemiyorum. Eşimle 3 yıldır evliyiz ben 37 o 40 yaşında. Çocuğumuz yok.
Bir süredir eşimle cinsel muhabbetimiz yok yaklaşık 2 aydır. Bir de benden uzaklaştığını hissediyordum. Dün telefonunu salonda unutmuş. Şifresini biliyorum. Bir bakayım dedim tevafuk mu oldu bilmiyorum. Coğunlukla kadınların soru sorduğu bir siteye bu ay üye olmuş. 2 kişiye takip isteği göndermiş. İkisi de kabul etmiş. Biri 20 biri 31 yaşında kadın. 31 yaşındaki kadının fiziksel görünüşü ile ilgili foruma yazdığı bir sorusunun altına "taş gibisin" yazmış. Profiline girdim 2. şoku orada yaşadım. İlişki durumuna bekar yazmış. Biz 3 yıllık evliyiz. 5 yıldır beraberiz inanamadım.
Bununla bitmiyor. Bu iki kişiyle birebir yazışması daha yok herşeye baktım. Ama ben çok eşli evlilik yasal olsa öyle evlilik isterdim. Ben tek eşliliğe uygun değilim yazmış. Tek eşli evlilik bana uygun değil bir anda iki kadını sevebilirim vs yazmış. Çoklu kadınla evliliğe uygun bir yapısı varmış. Orada çoklu kadınla evlilik durumunda bu durumun avantajlarını(!) yazmış. Okudukça beynimden vurulmuşa döndüm.
Şu an hiç iyi değilim. Eşimin tüm hesap bilgilerini, nickini, şifresini aldım. Sorum şu, başka kadınlarla direkt ikili konuşmaları şu an yok. Ama başka kadına yazdığı "taş gibisin" yorumu beni bitirdi, hesabında ilişki durumunu bekar yapması üstüne tuz biber oldu. Hele çoklu kadınla evlilik isteği olmasına diyecek laf bulamıyorum. Akşamdan beri sinirden midem kasılıyor. Size sorum şu: Bunlar aldatma mı değil mi? Eşimi takipte kalıp sonra mı yüzleşeyim? Hemen mi yüzleşeyim? Ne yapayım? Siz olsanız ne yapardınız, sizin için bunlar boşanma nedeni olur muydu?
Şoktayım, düzgün tahlil yapamıyorum lütfen fikir istiyorum.
Tövbe tövbe,niye adamın seviyesine insin kadın?Bu nasıl akıl vermektir?Öncelikle aynısı ona yaşatirdim .Sizde bir cinsel içerikli sayfaya üye olun ,onun yanında sürekli yazın .
Aynısını yazacaktımLaf lafı açın ve siz de laf arasında ona deyin ki “keşke çoklu evlilik olsaydı ben tek eşliliğe uygun değilim, bir anda 2 kişiyi sevebilirim” diye. Bakalım ne diyecek.
Sakin ol hepsinin ekran görüntüsünü al.inkar edemesin.Hatta birazda çirkefleşmesini bekleye bilirsin delilin dahada sağlam olur.Sonrada bas tekmeyi.Bu adami aff etmeyi duşunme bile.Herkese Merhaba,
Size birşey danışmam gerek şu an sağlıklı düşünemiyorum. Eşimle 3 yıldır evliyiz ben 37 o 40 yaşında. Çocuğumuz yok.
Bir süredir eşimle cinsel muhabbetimiz yok yaklaşık 2 aydır. Bir de benden uzaklaştığını hissediyordum. Dün telefonunu salonda unutmuş. Şifresini biliyorum. Bir bakayım dedim tevafuk mu oldu bilmiyorum. Coğunlukla kadınların soru sorduğu bir siteye bu ay üye olmuş. 2 kişiye takip isteği göndermiş. İkisi de kabul etmiş. Biri 20 biri 31 yaşında kadın. 31 yaşındaki kadının fiziksel görünüşü ile ilgili foruma yazdığı bir sorusunun altına "taş gibisin" yazmış. Profiline girdim 2. şoku orada yaşadım. İlişki durumuna bekar yazmış. Biz 3 yıllık evliyiz. 5 yıldır beraberiz inanamadım.
Bununla bitmiyor. Bu iki kişiyle birebir yazışması daha yok herşeye baktım. Ama ben çok eşli evlilik yasal olsa öyle evlilik isterdim. Ben tek eşliliğe uygun değilim yazmış. Tek eşli evlilik bana uygun değil bir anda iki kadını sevebilirim vs yazmış. Çoklu kadınla evliliğe uygun bir yapısı varmış. Orada çoklu kadınla evlilik durumunda bu durumun avantajlarını(!) yazmış. Okudukça beynimden vurulmuşa döndüm.
Şu an hiç iyi değilim. Eşimin tüm hesap bilgilerini, nickini, şifresini aldım. Sorum şu, başka kadınlarla direkt ikili konuşmaları şu an yok. Ama başka kadına yazdığı "taş gibisin" yorumu beni bitirdi, hesabında ilişki durumunu bekar yapması üstüne tuz biber oldu. Hele çoklu kadınla evlilik isteği olmasına diyecek laf bulamıyorum. Akşamdan beri sinirden midem kasılıyor. Size sorum şu: Bunlar aldatma mı değil mi? Eşimi takipte kalıp sonra mı yüzleşeyim? Hemen mi yüzleşeyim? Ne yapayım? Siz olsanız ne yapardınız, sizin için bunlar boşanma nedeni olur muydu?
Herkese Merhaba,
Aldatma illa cinsel anlamda birşey yaşamak değildirki.Zaten zihninde olayı bitirmiş herkese yürüyor kendi çirkef fikirlerini başka kadınlarada söylüyor.Niyeti aynı anda bir çok kadınla beraber olmak.Düzenim bozulmasın evimde bir kadın olsun istedigim kadınlada beraber olayım yaptığım şerefsizliyede çok eşlilik gibi bir isim koyayım.Zaten 2 aydır cinsellikleri yok yiyor bir haltlar belli.Bana telefonu kafasına geçirmem ve ayrılmam için gayet yeterli sebep.Erken yakaladığı için sevinmeli bence.Aldatma olup olmamasının bir önemi yok ki. Adamın zihniyetinden pislik akıyor.
Kendisinin morali bozuktu ondan istemiyordu. Bende saygı duydum, birkaç doktor randevusu vardı. Onlara yoğunlaşmıştı. Fakat bana bir iki aydır sarılmıyor bile. Hep ben sarılıp öpüyordum onu.Aldatma sayılır mı bilmiyorum ama bi girişim var ve bu boşanmayı istemek için yeterli bir sebep. Ben 2 aydır aranızda neden cinsellik yoktu onu merak ettim. Ondan kaynaklı mı sizden mi