Eşimin yaptıklarını öğrendim.Eşimle yüzleşmeli miyim yoksa beklemeli miyim? Ne yapmalıyım? Size göre bunlar boşanma nedeni mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
“Bu aldatma değil mi?” diye sorman çok yanlış. Aldatmayı bir kenara bırak, kocanın gözünde bir böcek kadar bile değerin yokmuş bunu görmüş oldun. Karşısındaki eskort bile sana kocandan daha çok değer vermiş saygı duymuş ki karın hakkında böyle konuşma demiş. Böyle bir adam seni aldatmamış olsa kaç yazar? Ben kocamın benim hakkımda boşayacağım onu sevmiyorum bu evlilik zaten çok sürdü diyip hakaretler etmesinden, ben çok eşliyim şöyleyim böyleyim hadi bana kadın bulun sen çok eşliliği kabul etsen çoktan almıştım seni diyip beni cinsellikten mahrum ederken deli gibi etrafta kadın arayan herifi, benden kıstığı sevgiyi cinselliği parayı bol keseden hastalıklı mıdır hiv midir virüslü müdür bilmediğim eskortlara dağıtmasındansa gidip biriyle yatıp gelip ben seni aldattım demesini tercih ederim. Kendine az bişey saygın sevgin varsa bu adamın suratına bile bakmaz gider boşarsın. Ben böyle aşağılık iğrenç bir insan görmedim. Seni sevmiyor olabilir gayet normal, ama gider edebiyle adabıyla boşanır senden ondan sonra ne halt yiyorsa yer. Çok eşliymiş de madem gitsin kapsın virüsleri hastalıkları. Kes ipini at. Cinselliği de yokmuş senle, şükret o adamdan kim bilir ne hastalıklar kapardın

sizden sıkılmış ve heyecan arıyor.

sizden sıkılmış ve heyecan arıyor.
Evet beni komple gözden çıkarmış sadece o son adımı atmıyor. Onu da ben atacağım. Akrabam avukat aldatilmayi öğrendikten sonra belli süre dava acmazsan olayı kabul ediyor olurmuşsun. O zamanda tazminat davası açamam.

Sanırım ben önce ekran görüntüsü alıp saklardim sonrada o telefonu onun .... Sokardim. Büyük bir kavga ile hesap sorar şimdi defol git çoklu kadınla evlen bakalım o fantezi dünyanı gerceklestirebilirsen der evden kovar boşanma davası açardım.

Karisina şeyi kalkmayan erkekler baska kadinlara karsi nasil aslan oluyor bende bunu anlamıyorum yaaa sen once karini yatakta bi mutlu et sonra coklu kadinin b...kunu ye daha birini mutlu edemiyorsun cokluyu napacan kıl kuyruk

Bunların hemen kopyalarını alır kendime depolar hiç birşey demeden hızla avukata giderdim...Evraklar gittiğinde mahkeme günü yüzleşirsiniz?

Daha ne desin bu adam? Neyi bekliyorsunuz ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…