Eşimin Yalanları için Ne Yapmalıyım

sen çalışıyormusun , eşinin aylık gelirir kaç . bunlar çok önemli . 30 bin gelirir varsa yapar yardım normal. 6000 varsa sıkıntı
30 bin değil tabii ki. İkimiz birlikte bize bile eksiye düşerek yetiyoruz şuanda. Makul bir miktar ben yardımı kabul ettim zaten ama fazlasını yapıp beni kandırmasından ve kardeşine yeğenine Bile hiçbir zaman hiçbir koşulda harcama yapmaktan kaçınmaması beni rahatsız ediyor.

Konu sahibi mackalı61 ismini bdv forum aratma butonundan ara konularını oku, gelecekteki halin buna çok yakın olabilir, hazırlıklı ol
Tamam müsait bir zamanda mutlaka okuyacağım. Valla elimden geleni yapacam gerekirse tüm aileye rezil ederim evden kovarım yine de iddiaya para harcatmam. Bi süre sonra da biz böyle ayrı cüzdanla devam edip sen bu iddiayı bırakmazsan evli kalmamızın anlamı yok derim ne bilim yapacağım bir şeyler...

siz eksiye geçiyorsanız yardım yapılmamalı . eşin çekirdek aile olamamış .
Sormaa... hala anne baba kardeş yeğen olarak bütün aile olarak bakıyor öyle hissediyor öyle davranıyor. Şu ana kadar ettiğimiz kavgalardan azalttım.

Kayinvalide ile badi doldurma konisunda yuzleşip gorüşmeyi kesebilirsiniz diyelim ama esiniz daha büyük priblem. Aileye parada asiriya kacmasi sizi arka plana atmasi iddia oynamasi pek degişecek şeyler değil
Ay deme öyle annem de değişmez çok zor diyor babamdan bildiği için. Valla şimdiye kadar en azından daha da fazlasını yapmasına engel oldum ve kesinlikle kendi paramı sakınıyorum. Bebek olunca ailesinin diğer üyelerinin sorumluluğunun yavaş yavaş kendi sorumluluğu olmadığına alışır belki.

Benim babam senin kocanın beş beteriydi.
Benim annemde çalışırdı babam ailesine sağlam paralar harcadı.
30 sene böyle devam etti sonra ne mi oldu?
Şuan o bayıldığı yeğenleri yüzüne bakmıyor.
Benim babam da aynı. Uzun seneler hiç değişmemiş şimdi ne evi var ne binek arabası ne birikimi. Babam babasıyla ortakmış hiç kendini düşünmemiş sonra da istediklerinde hep veriyodu hiç kendinin ve çocukların geleceğini maddi anlamda düşünmeyi becerememiş.

Benim babam senin kocanın beş beteriydi.
Benim annemde çalışırdı babam ailesine sağlam paralar harcadı.
30 sene böyle devam etti sonra ne mi oldu?
Şuan o bayıldığı yeğenleri yüzüne bakmıyor.
Ve aynı senin baban gibi şimdi yeğenleri de kardeşleri de yüzüne gerekmedikçe bakmıyor. Annem de eşim için ilerde o yeğenleri yüzüne bakmayacak ama çok geç olacak yorumu yapıyor tabi tecrübesiyle.

Kv nin hastalığına tedavisine yorum yapamam , ama eşiniz kurnaz ve güya uyanık geçiniyor, eşim ailesine sorunsuzca harcasa asla kabul etmem ki etmedim de zamnında, size tavsiyem açıkça eşinizle konuşun, ve eşinize bol para birakmayin, ya borçlandırın ya da kendiniz gizli birikim yapın..

“Benim babam bile”derken?
Üstünü kapattığınız, açıklamadığınız şeyler aslında net görünüyor ve ben sizi haklı bulamadım

Konuştum hiç susmadım. Kavgasını da çok yaptık. Dediğiniz gibi hem ihtiyaçları az borcu rahatlar rahatlamaz aldırdım hem de hesabına karışmak için maaşları ortak yapıp ortak birikim yapacaktım hatta birkaç aydır ufak bi miktar koyduk kenara diyebilirim ama şu iddia ve kredi olayından sonra kendi maaşımı asla karıştırmayacağım.

Siz maaşınızı güzel bir yatırımla değerlendirin bırakın o da evi geçindirsin, eşiniz karşı çıkarsa geleceğe yatırım yaptığınızı bu yüzden de maaşınızı paylasamayacaginizi kendisinin savurgan olduğunu belirtin

“Benim babam bile”derken?
Üstünü kapattığınız, açıklamadığınız şeyler aslında net görünüyor ve ben sizi haklı bulamadım
Benim babam bile derken hani kendi ailesi için sürekli kavga çıkıyor mesele çıkıyor ya dara düşünce madden elinden tutmuyorlar kavgasını etmediğim benim ailem elinden tutuyor bunu bile göremiyor anlamında? Üstünü kapattığım bişey yok yazdıkça strese girmekten kaçındım ama zaten baya yazdım o mesajdan bu mesaja kadar ve üstünü kapattığım bişey kalmadı.

Hepsini okumadim ama genel olarak nesinden memnun oldugunuzu anlamadim. Okudugum yere kadar hic de memnun olunacak biri gibi durmuyor esiniz.
Tamamen kötü her konuda güvensiz çok mutsuzum anlamı çıkmasın diye memnun olduğum yönleri var demek istedim. Hayatı bana zehir etmiyor en azından. Bu konuları da çözdük mü valla ideal aile bile olabiliriz kaba saba ağzını gözünü bilmeyen şiddet eğilimli değil ne bilim genel acımasız kocalardan sayılmaz

Ama evliligin temeli olan en önemli sey yok. Güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…