Eşimin yalanı! kızlar yardım edin

vallahi ben de anlamadım konu sahibini.
20 tl sonuçta.ne yapılabilir ki.
adam harcamış belli ki.sonra da harcadım diyememiş.
ne alabilir 20 tl yle.iki kişi anca yrm ekmek köfte yer o kadar.
ee 20 tl bu kadar kıymetli iken o arabanın evde durması,o arabaya napılıp edilip benzin parası bulunuyor olması da bir garip.
hal böyle iken ,ekmek alacak para söz konusu iken benim fikrimce evden adım bile zor atılır,değil şehir dışına çıkmak.
konu sahibi arkadaş; senin yazdığın maddi tutarlar ve duyduğun büyük endişeler nedeni ile herkes arabanızın size ekstra yük olduğunu söyledi.
ee sen elindeki 5 tl yi bile eşine veriyorkena arabaya yapıaln masrafı neden gözardı ediyosun,tabiri caizzse toz kondurmuyosun.
anlamadık gitti:))

Eve ekmek zor aliniyor esin parayi car cur ediyor. Nasil bi sorumsuzluk bu. Bana kalırsa arkadaslariyla harcamis. Ailene soyle para verilecekse sana versinler, esine degil.

Birde suna takildim. Esinin cebinde 2tl var, bebegin masraflarini annen karsiliyor. Esin olacak adamin hic gururuna dokmuyor mu harclik almak. Bana sorarsan adam dedigin gunduz calisir, yetemiyorsa aksamda calisir kaynanasinin verdigi 20 tl ye bakmaz. Hadi diyelim aldi 20 tl yi, ekmek alamayan adama 20 tl az para mi? Koysun kenara hergune bi ekmek alinir. Ben o erkege adam diyemezdim su durumda kusura bakma.

Ekmek alacak para yokken altınızdaki arabanın mantığı nedir?

Kusura bakmayın ben o kadar zor durumda değilim ama buna rağmen borçlar varken,
bize araba konforunu çok görürüm yani.

Ben anlamıyorum bu kafaları.

Ve ortada bir yalan var evet.
Her şey olabilir altında.

Sattır arabayı koy kenara rahatlayın biraz, kontrol de sende olsun bence.
Milleti gezdirme telaşı olmaz bari kendisinin.

Çocuk doğduğundan bu yana bu kadar sıkıldık ondan böyle oldu. Birde çocuk doğmadan önce 1 buçuk sene boyunca her ay ailemin yanına şehir dışına gittik hem de her ay

Canım ailem borçlarımız olduğu için yardım ediyo. normalde eşim çalışıyor zaten. Ben bebeğe bakacak kimse yok ona bakıyorum

Eşim işte ekmek parasını dahi benden saklayınca bende gözü evin rızkını görmeyecek kadar olup bir kadına mı gitti diye düşündüm

Ailenizin eşinize para vermesine ve esinizin parayi kabul etmesine sasirdim ben ...garaja birakmis bunun icin para lafi olmamali kimse icin taksi mi bu ..

Canim biz ayın her günü darda değiliz ayın son haftası böyle oluyor onu da ailem destek veriyo konu kapanıyo. Ben biraz yanlış anlasildım. Anlatmak istediğim eşim ailemden para aldığı halde ne parası dedi arkadaşlarıyla yedi almamış gibi yaptı bana eve gelince hiç param yok deyip boş cüzdan gösterdi yalan var

Eşim işte ekmek parasını dahi benden saklayınca bende gözü evin rızkını görmeyecek kadar olup bir kadına mı gitti diye düşündüm

bu nasıl bi evlilik ya? evde ekmek alacak para yok. kadının ailesinin yardımı ile (5 tl) geçinmeye çalışılıyor. kadın çalışmaya yanaşmıyor, araba satılmıyor. ve ortada kayıp bi 20 tl varken sizin aklınıza hemen başka bi kadın şüphesi geliyor.

gerçekten bu nasıl bi yaşam benim aklım almadı.

Valla bunun zor günü var hastalığı var.
Kenarda her daim paranız olsun.
O araba dan vazgeçin
Rahat edersiniz.
Zahmetsiz rahmet olmaz

Evet eşim çalışıyor ama borçlarımız var annem o yüzden destek oluyor
Açık açık konuşun eşinizle. Para vermiş kadın yalan mı söylüyor, neden inkar ediyorsun deyin..
Utanmıyor mu ailenizden para almaya eşiniz Allah aşkına??
Hadi onu da geçtim annenizin verdiğini sizden saklıyor bu ne biçim evlilik..
Canı sıkıldıkça ergenler gibi arabayla dolaşıyor arkadaşlarını toplayıp sonra ekmek alacak kadar paramız var diye size surat asıyor..
Bebeğin küçük değilse gir bi işe bu adama zırnık koklatma. 1 buçuk alıyorsan 1300 alıyorum de, kalanı at bankaya ya da her ay altın falan alıp birikim yap gizlice.
Eşin güvenilecek biri değil çünkü bence!!

Canım 6 aylık bebeğim var bakacak kimse yok ona bakıyorum. Araba çocuk doğmadan çok çok önce alındı. Çocuk doğduktan sonra bu kadar dara düştük. Eşim zaten çalışıyo borçlarımız olduğu için ailem yardım ediyo. Benim ailem şehir dışında arabayı da bebekle otobüslerde zor olur diye elimizde tutuyoz. Artı beni yol tutuyo mahvoluyorum otobüs her midem bulandığinda benim için durmaz. Ama ailemi memleketimi de özlüyorum gitmem gerekiyo. Kendi arabamizla beni yol tutsa bile eşim arabayı kenara çekebiliyor.Otobüs benim için devamlı durmaz

yani midem bulanıyor diye arabayı tutuyorsunuz da işte farkında değil misiniz 'ay sonuna' sefaletle boğuşuyosunuz. valla ben az giderim, onları çağırırım vs ama yine de ailemden gelen para ile geçinmek istemem.

siz de bazı konularda haklı olabilirsiniz ama bebekten önce çalışıyo muydunuz mesela?

Canım bebeğim 6 aylık bakacak kimse yok ben bakıyorum

Hayır eşim çalışmamı istemedi ben onu dinlemedim yinede sokak sokak iş aradım bulamadım alan olmadı yani beni işe. Eşim ben sana bakarım iş konusunu kapat sen evde doğcak çocuklarımızı büyüt yeter dedi. Sonra hamilelik sonra bebek oldu işte. Bebek doğduktan sonra dara düştük

eşiniz ben sana bakarım demiş şu anda bakamıyor yanlış farkında mısınız? gerçekten yetişkinlere değil de bebeklere üzülüyorum ben. bebekten dolayı çalışamıyorum havası yaratıyosunuz ama zaten çalışmıyormuşsunuz. gerçekten yeterli olgunluğu göremedim ben sizde de eşinizde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…