Eşimin yalan söylemesi

Bir insanı annesine şikayet ettim lafını haklı bulacağımı düşünmezdim ama oh iyi etmişsiniz ya bu nedir yasiniz 33 yazıyor doğruysa, eşiniz de bu yaşta hala böyle biriyse değişmez. Sürekli çıkarları için yalan söyleyen erkek modeli, bence bütçenize de dikkat edin çünkü ben bu işin sonunu maalesef biliyorum.

Yani üzücü tabi ama eşiniz sizi sevmiyor. Ha ayrılır mı bence ayrılmaz, konfor alanı ama yani öyle derin bir sevgi de yok. Bu şekilde idare ederek adam etmeye çalışarak devam edilebilir. Çok yorsa da yürür yani bir şekilde. Ya görmezden gelir ayrı dünyalar gibi takılır ya dir dir edip iyice sogutursunuz ya da ayrılırsınız bence. Ben olsam en azından çocuk yapmazdım.

Cidden öyle birde daha üstüne ben anladım çok değer vermemek lazım çok değer verince böyle oluyor diyo. Acayip değerliyim gözünde bayram geçince ben ona değeri öğreticem.

Çocuk asla istemiyorum zaten. Böyle bir durumda yazık edemem kendime de çocuğa da. Birde tripleri var bitmeyen. Birde ayrı ayrı takılarak deneyeceğim. Aynen onun yaptığını yapacağım. Kendi arkadaşlarım ve ailemle kendi sosyal çevremde takılacağım anlar kendini düzeltirse ne ala anlamamakta ısrar ederse kendi bilir

Siz severek mi evlendiniz? Önceden farklı mıydı eşiniz?

Cidden bende çok üzüldüm bu tavırlarına 3 gündür düşündükçe sinirden burnum kanıyor. Ama bugün aklım başıma geldi umursamadan kendi halimde takılıyorum yok gibi davranıyorum. Eve dönünce de böyle devam edeceğim sonu ne olursa artık.

Siz severek mi evlendiniz? Önceden farklı mıydı eşiniz?
Önceden böyle değildi. Severek evlendik. Sevgiliyken değilde Nişanlıyken de bir ara bu arkadaşları önceledi problem yaşadık. Ama sonra düzeltti kendini. O zaman da bahanesi zaten başka şehre taşınacağım az arkadaşlarımla vakit geçiriyimdi. Şimdi de zaten görmüyorum sen hep yanımdasın. Hep bi diyeceği var ama bu sefer yalan söylemesine hatta saçma sapan bi plan yapmasına çok sinirlendim.

Taşındığınız yerde çevre olusturamamis yalnız kalmış olabilir mi? Siz arkadaşlarıyla beraber takılamaz mısınız? Onların da yaşı vardır sizin kadar, evli olan ailece görüşeceğiniz vardır illa ki.
Ya ben yine de böyle şeyleri kabul edemem ama siz çıkar yol aradığınız için denenemez mi diye düşündüm.

Bayram da burnunuzdan gelmiştir ;( kendinizi üzmeyin. Iyi bayramlar

Galiba plan yapıp sadık kalma noktasında sıkıntıları var eşinizin. Çift olmayı beceremiyorlar ya da beceremiyormuş gibi yapıyorlar.

Hak ettiği şekilde muamele etmek lazım.

O kadar bekar hayatı yaşamak istiyorsa evlenmeseydi. Cins. Ergen çocuklar gibi yalan kurgulanan falan ne değişik işler. Gelecek düşünülür mü böyle insanlarla bilmem.

Çocuk yapmayın hemen de ne yaparsanız yapın. Lütfen kızmayın ama paravan evlilik bile olabilir. Belki de evliliğe uygun değil ya da çocuksu olgun bir adam değil ya da sizi sevmiyor. Yalanını ortaya çıkardığımız için kusuyor. Zorlayın, konuşun, gerekirse kavga edin vakit gecmeden derdini anlayın.

Kesinlikle biryaptirimi olmalı bunun daha baştan böyleyse önünü alamazsınız sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…