- 1 Mart 2015
- 203
- 237
- 53
- Konu Sahibi LaTahzenInnallaheMeana
-
Doktora gidip bütün kan değerlerine baktirsin. Nedenini söylesin doktor ona göre test yapar.Hayırlı günler hanımlar
Eşimin sıkıntısı uykuya dalamamak. 2 - 3 e kadar oturuyo uyuyamadığı için. Ertesi gun çok uykusuz oluyo her halinden belli yoğun da bi işi var çok yoruluyo gün içinde. Ama ona rağmen yine uyuyamiyo. Bütün gece tek başına oturuyo.
Bende tam tersi yastığa 5 kala uyuyanlardanim. Onunla beraber oturayim diyorum ama ayakta uyuyorum e ertesi günde is var zaten erken kalmak zor oluyo.
Bu tür bi sıkıntısı yada çözüm onerisi olan varmı?
Evet aynen. Bu seferde başı ağrıyo gözleri kan canagina dönüyo. Onceden gece uyuyamadığı icin gündüz eve gelince uyurdu. Bende gündüz uyuduğu icin gece uyuyamadığıni düşünmüştüm şimdi yapmiyo ama değişen bişey yokBütün gün uykusuz durduğu halde ertesi gece yine mi uyuyamıyor ?
Evet aynen. Bu seferde başı ağrıyo gözleri kan canagina dönüyo. Onceden gece uyuyamadığı icin gündüz eve gelince uyurdu. Bende gündüz uyuduğu icin gece uyuyamadığıni düşünmüştüm şimdi yapmiyo ama değişen bişey yok
Yatmadan hemen önce mi icmesi lazım.Melisa çayı iyi geliyor aslında.
Yatağa girince loş ışıkta alsın bi kitap okusun hemen uykusu gelir hem kafası dağılır insan düşünmekten uyuyamaz genelde.. Birde yatmadan 2 saat önce yemeyi içmeyi kessin
uyku bozukluğu psikolojik sorunların belirtisidir.
kafaya çok takan insanlar uyuyamazlar.
uykudan önce çay kahve vs gibi içecekler en az 6 saat öncesinden tüketilmemelidr
bitki çayları gevşetir rahat uyku sağlarlar
ama belli ki sizin eşinizin durumu psikolojik çünkü hergün hergün olmaz başka türlü
bi doktora gitsin doktor ilaç verir ve düzene sokar uykusunu
Bende psikolojik olduğunu düşünüyorum. Üniversiteye hazırlandığı sene başlamış bu sıkıntı yıllardır da devam etmiş. Önceden gündüz uyuyarak telafi ediyomus ama düzelir belki diye ben uyutmuyorum bayadir gündüz.
Önce dahiliye doktoruna randevu alın o zaman. Eğer birsey çıkmazsa o zaman psikoloğa gidersiniz.Sigara içmiyo. İçecek olarak da çay sadece o da çok değil. Bide gazoz içiyo.
Ben psikolojik olabileceğini düşündüm haftaya için randevu alsam diyorum.
Hastanelerde uyku merkezi var ordan randevu alın gitsin çok ilginç sonuclar çıkıyorSigara içmiyo. İçecek olarak da çay sadece o da çok değil. Bide gazoz içiyo.
Ben psikolojik olabileceğini düşündüm haftaya için randevu alsam diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?