• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin uyku problemi

Aynı ben, ben de uykuya çok zor dalıyorum ama ben biraz bunun kaldığım yurtla alakalı olduğunu düşünüyorum. Hatta öyle ki geçen sene okul yaz tatiline girdi, eve geldim ve ilk bir ay evimde dahi uyuma, uykuya dalma konusunda sıkıntı çektim. Kafaya taktığım bişey de pek yoktu. Yurda geldim, okul başladı falan yine uyku sorunum başladı, evde en azından eylül gibi biraz düzene girmişti. Uykuya dalmasını engelleyen faktörler mi var? Ben biraz ona bağlıyorum kendiminkini mesela, yurtta çok gürültü oluyor, yan odalardan falan gece 3-3,30'a kadar falan çok fazla ses geliyor, kaç kere uyardık, güvenliği çağırdık falan ama susmak bilmiyorlar. İnsanlar saygısız. Ben de kulak tıkacı kullanıyorum ama ona rağmen yine duyuyorum gürültülerini. Ben de biraz gürültüyü kafama taktığım için uyuma konusunda sıkıntı yaşıyorum işte. Uykum olsa da uyuyamıyorum. Kaç tane bitki çayı denedim ben de, fayda etmedi. Gürültü en büyük düşmanım ve maalesef yurtta her tarafım gürültü. Hayattan bıktım, soğudum, bitsin artık şu okul.

Back