Eşimin Tuhaf Halleri

Ise baslayali 3 ay olmus
Kucuk bi kutu tatli alip gecerken ugramak isyerini gormek istedim demek o an seviniyor mu şok mu oluyor gozlemlemek, siddet goren kadin gercekten siddet gormus mu teyit etmek, belki de adami bekar sanip flort eden kadinin, adamin evli oldugunu ogrenmesi acisindan vs vs iyi olabilir miydi acaba 🙄

Eşim büyük bir fabrikada çalışıyor, ofiste değil. Servisle bir saat sürüyor gitmesi. Benim öyle geçerken uğrayabileceğim, uğrasam da içerde eşimi bulabileceğim, tatlı ikram edebileceğim bir ortam yok maalesef.

Bilgisayariniz var mi?Whatsapp web yükleme şansınız yok mu..tüm yazışmalarını görürsünüz oradan.esinizin telefonunun kısa süreli elinize geçmesi yeterli diye biliyorum yüklemek için...Bir araştırın bence.

Ben de ilk sayfadan beri böyle düşünüyordum ve mutlaka biri yazmıştır diye yorum yapmamıştım.

Burnuma kötü kokular geliyor.Bu ikisinin arasında her ne geçiyorsa daha öncelere ait yazışma araşma geçmişleri vardır. Kadının kocası da bundan ötürü dövmüş olabilir karısını.Eli havada adama bahane gerekmez kaldı ki iş yerine yeni gelmiş bir adamın mesajlarını görecek.

Konu sahibi durumunuza üzüldüm ama serinkanlı kalmanızı öneririm.

Şimdi yastıkla boğsanız da,hesap sorsanızda sizi tatmin edecek mantıklı cevap alamayacaksınız. Akıllı davranın bari.

Eşinizin faturalarına ulaşma şansınız var mı,arama geçmişi vs?

Kadınla bu akşam dışı hiç telefonda konuşmuş mu?

Bir insan iş yerindeki bir “abla” diyebileceği üç aydır tanıdığı biriyle ne konuşabilir da mesaj geçmişini silme gereği duyar ki?
Yani en fiyasko yeri burada başlıyor zaten akıl almaz şeyler dönüyor.

Yani “geçmiş olsun falanca hanım”veya “geçmiş olsun falanca abla” gibi bir mesaj ise niye silsin??

Çok saçma.
Daha da saçması kadının şiddet gördüğünü tüm fabrikanın duyması herkes sanki kaza geçirmiş gibi geçmiş olsun muhabbeti yapmaları.

Saçma.
Var bir halt
Başına katılmıyorum ama son bölüme katılıyorum. Ben dayak yediğine inanmıyorum. Zaten kadın bu adama yazdıkları yüzünden dayak yeseydi dayakla kadınla kalmazdı o iş illaki karşı adam konu sahibinin kocasına da ulaşır bir güzel benzetirdi ki bunlar iş arkadaşı!! Çok kolay bulunması

Bence aralarında flört var, dayak olayı diye bişey yok
Ki bence ilkin bunu öğrenmeye çalışın!! İlk hareket noktanız bu olmalı
Madem herkes de biliyormuş iş yerinde

Yazınızın sonunda güzel yere dokunmuşsunuz
((Abla )) geçmiş olsun

-saçmalama kadın 45-50 yaşında diyip neden abla demiyor. Benden 3 yaş küçük arkadaşlarım bile abla der bana

Zaten kadın bu adama yazdıkları yüzünden dayak yeseydi dayakla kadınla kalmazdı o iş illaki karşı adam konu sahibinin kocasına da ulaşır bir güzel benzetirdi ki bunlar iş arkadaşı!! Çok kolay bulunması
hiç belli olmaz.adam belki de bunun stresinden bu kadar moralsiz iştahsız içine kapanık.içim içim strese girmiş ama belli etmemek için kuyruğu dik tutmak zorunda

Faturasına nasıl ulaşacağım?
Hangi kuruma bağlı,bilmem ki belki de onun telefonundan mobil uygulamadan girip mail adresine son 3 ayın faturasını isteyebilirsiniz.
bu işlerden EloraViolet EloraViolet anlar belki yardımcı olur

Siz teyzeyi arayın bence teyze tanıyormuş ya şiddet görmüş bir bayan varmış çok üzüldüm durumu nasıl iyi mi merak ettim der ağzını ararsın
Niloya hanım,yani okuyorum da son 2 sayfadır verdiğiniz tavsiyeler akıl alır gibi değil,yok gece gece eşininiz numarasından kadına yazın,yok teyzeyi arayın.
Kendiniz yapabileceğiniz şeyler herkes için uygun olmayabilir herkesin kolay yapabileceği bir şey değil. Ortada somut deliller yok evet saçma sapan şüphe çeken silinen mesajlar araşmalar ama hepsi bu.
Bununla da kimsenin karşısına dikilemez kimse ben karısıyım hayırdır minvalinde.

Niloya hanım,yani okuyorum da son 2 sayfadır verdiğiniz tavsiyeler akıl alır gibi değil,yok gece gece eşininiz numarasından kadına yazın,yok teyzeyi arayın.
Kendiniz yapabileceğiniz şeyler herkes için uygun olmayabilir herkesin kolay yapabileceği bir şey değil. Ortada somut deliller yok evet saçma sapan şüphe çeken silinen mesajlar araşmalar ama hepsi bu.
Bununla da kimsenin karşısına dikilmemek kimse ben karısıyım hayırdır minvalinde.
Haklı olabilirsiniz fatura detayıma baktım numaralar konuşma süreleri hepsi yazıyor hanımefendi de bakabilir

Eşinizden yazarsınız ama artık uyumustur eğer yazışıyorlarsa hemen cevap verir eğer cevap gelmezse silersiniz ben olsam yaparım siz yarın akşam eşiniz uyuduğu gibi yapın iş yerinde sorarsa da eşine eşiniz de size sorarsa bilmiyorum ben yapmadım deyip inkar edersiniz
Ya tam emin olmadığınız ayrıca bu kadar hassas ve ucunun nereye varacağı kestirilemez konularda
Bu kadar rahat kötü fikirler vermeyin insanlara. Şuan kadın boşlukta ve mantıklı düşünemez halde. Size inanıp bunları yapsa sonucu siİ mi bağlayacak bu insanları mı?

hiç belli olmaz.adam belki de bunun stresinden bu kadar moralsiz iştahsız içine kapanık.içim içim strese girmiş ama belli etmemek için kuyruğu dik tutmak zorunda
Öyle bir durum yokmuş, tam okumadınız galiba.
Konu sahibi dediki eşim gayet neşeliydi. Gün içinde araba işleriyle bile ugraşmış yedek parça vs. Yemek istetmiş
İşten gelir gelmez içine kapanık iştahsız huzursuz değilmiş yani
Olay olupta konu sahibi üzerine gidince bu hale gelmiş

Başına katılmıyorum ama son bölüme katılıyorum. Ben dayak yediğine inanmıyorum. Zaten kadın bu adama yazdıkları yüzünden dayak yeseydi dayakla kadınla kalmazdı o iş illaki karşı adam konu sahibinin kocasına da ulaşır bir güzel benzetirdi ki bunlar iş arkadaşı!! Çok kolay bulunması

Bence aralarında flört var, dayak olayı diye bişey yok
Ki bence ilkin bunu öğrenmeye çalışın!! İlk hareket noktanız bu olmalı
Madem herkes de biliyormuş iş yerinde

Yazınızın sonunda güzel yere dokunmuşsunuz
((Abla )) geçmiş olsun

-saçmalama kadın 45-50 yaşında diyip neden abla demiyor. Benden 3 yaş küçük arkadaşlarım bile abla der bana

Abla dememesine çok takılmadım çünkü bazen teyzelerine de isimle hitap ediyor. Eski iş yerinde samimi olduğumuz birkaç abla vardı. Ben abla derdim ama eşim demezdi mesela. O da 40 yaş civarıydı. Ben de eşimden 4 yaş büyüğüm zaten.
Yani abla diyip dememesinden bir şey çıkarmam zor.

Dayak olayı çok saçma evet ama eniştesi de orada çalışıyor. Olmayan bir şeyle ilgili bu kadar büyük bir yalan söyler mi bilmiyorum. Eniştesi ve teyzesiyle o kadar samimiyetim yok bir telefon edip böyle bir şey oldu mu olmadı mı diye soramam. Ama eşime göre ben her şeyi didikleyen biri olduğum için sorup öğrenebileceğimi bilir. O nedenle olmayan bir şeyi oldu gibi anlatır mı bilemiyorum. Büyük bir yalan.

Yok artık kadına senden hoşlanıyorum yazılır mı hoş şeyler değil bunlar olmayacak bir şey varsa oldurur bu mesaj yani örneğin şuan gece yanlışlıkla...gibi mesaj atıp sonra da telefonumla uyuyakalmışım diyebilir
Olabilir . Bir tanidik kadın biriyle.mesajlasiyormus esi yakalamıs mesajlar silinmis tabi. Ver ben birsey yazayim ne cevap verecek bakalim deyimce kadin telefonu almis kapatmis şifreyo vermemiş. Yani kabul etmiş sayilir bana gire. Ama çok çirkin seyler allah kimseye yasatmasın cidden. Boşan sonra ne halt edersen et aldatmak çok zalimce

Olabilir . Bir tanidik kadın biriyle.mesajlasiyormus esi yakalamıs mesajlar silinmis tabi. Ver ben birsey yazayim ne cevap verecek bakalim deyimce kadin telefonu almis kapatmis şifreyo vermemiş. Yani kabul etmiş sayilir bana gire. Ama çok çirkin seyler allah kimseye yasatmasın cidden. Boşan sonra ne halt edersen et aldatmak çok zalimce
Eşler arasında telefon şifresi bile uygun değil telefon ortadadır telefona şifre konsa bile eşi bilmeli yani ayrıl sonra ne halt yersen ye kesinlikle aldatmak zalimce karşıdakine büyük bir travma

Eşiniz geçmiş olsun yazdıysa kadının en azından bir teşekkür etmesi lazımdı. Sadece iyiyim sen nasılsın yazmış kadın. Yani ayrıca eşinden şiddet gören kadına mesaj atmak ne alaka. Üstelik sözde şiddet gören kadının kendisi arıyor eşinizi, öyle bir durumda kimse 3 aylık çalışanla dertleşmek istemez bence.

Ya da bu konunun en azından aranızda geçmesi gerekirdi diye düşünüyorum normal bir iletişiminiz varsa. Ya şöyle bir olay olmuş üzüldüm kadına falan der insan. Takipte kalın bence.
Hayır birde kimseyle samimiyetim yok deyip neden kadına mesaj atıyor. Yemeğe çağıracak kadar hiç bir adamla münasebet kurmamış ama üç ayda bu kadınla maşallah yani

Back
X