4.kat çocukla çıkaramıyorum belim fıtık var maalesef , tamirciye sen götürme diyor yaptırıcam diyorBende çalışmıyorum şuan ama eşim bana yetemiyorum size sizin için kendimi hırpalayamam dese, ne yapar ne eder çalışmaya başlardım sanırım.
Ayrıca eşiniz yoğun çalışıyorsa suyu siz alın, ısıtıcıyı siz götürün tamire, bunlar için eşinizin olması mı gerekiyor? Ve şuan ki şartlarda parka yakın değilse ev, müstakil evinizde çocuğunuza oyun alanı oluşturabilirsiniz.
Ben eş konusunda biseyler soylemicem ama çocuğunuz için park şart değil hiç bir çocuk için şart değil ve her yerde de yok zaten . Eşinizin bu davranışları sizi iyice memnuniyetsizlige itmiş . İnternette çocuklar için çok eğlenceli aktiviteler var ne biliyim kapıya bantlar yapıştırıp ve uzaktan kağıt yumaklarinj ya da herhangi birşeyi yumak yapıp bantlara yapistirmasini isteyin bunun gibi sürüyle etkinlik var internetteSelam hanımlar
4 yıllık evliyiz, 2 yaşındada çocuğum var. Ama eşimi çözemedim çözemiyorum.
Her dediğimi yapmaya çalışır fakat sonrasında bi kafaya kakma huyu var. Mesela geçen hafta avmye gittik. Orda baya yorulduk ikimizde. Gelince diyor ki ben senin için gittim bi daha gitmeyeceğim bilmem ne sayıyor.
Bende çocuğum için gittim dedim.
Neyse Cuma günü arkadasım çağırdı bende tamam dedim. Sende bu ara çok geziyorsun iyice rahata erdin dedi. Bende rahat olup napıyorum altımda arabam mı var geziyorum dedim.
1 ay sonra ufak bi tatil programı var. Diyor ki senin gibi hayat yaşayan yok.
Evimiz şuan müstakl (kpederin Evi) yakınında bi park bile yok, yavrumun canı gündüz çok sıkılıyor araba var fakat eşim arabayla gidiyor işe, ikinci arabayı alma gücümüzde var ama beyfendi ev alacakmış o yüzden almıyo neyse Bahçeli parklı ev almak istiyoruz. Parada hazır ama ne yazıkki eşim çok çok kararsız 30-40 bin kredi çekeceğiz belkide onu düşünüyor ya da bilmiyorum
Mesela eve su alınacak en basit 1 ay bekler, veya priz bozuk 3 aydır duruyor. Kettle bozuldu yaptıracak daha 1 sene oldu. Böyle bi insan
Bana diyor ki sen hemen her şeyi anında istiyorsun
Az önce de oğlum ağlama krizine girdi canı çok sıkılıyor yapacak bişey yok, parka taksi veya otobüsle gidiyoruz baya uzak. Bende kendi kendime söyledim oğlum park yok yapacak bişey yok evde sıkılıyorsun diye.
Eşimde ben tek başıma yetemiyorum sizin için kendimi hırpalayamam madem sende çalış dedi
İnsanların elinde bizim ki kadar para olsa 2. Ci Evi alırdı dedim. Sen bu kararsızlıkla bişey sahibi olamazsın dedim. Alındı küstü. Zaten çok alıngan bıktım alınganlıklarından
BÖyle bi insana karşı nasıl tutum izleyeyim sizce?
( bu arada ben ev de olduğum için hiç bi iş yaptırmam kendisine, yoğun çalışıyor birde o yüzden)
Şu sipariş edin o zaman, onlar kendi getiriyor, ısıtıcıyı bir senedir götürmediyse ben götürücem demesini boşverin kendiniz götürün. Bunlar problem edilecek şeyler değil bana göre.4.kat çocukla çıkaramıyorum belim fıtık var maalesef , tamirciye sen götürme diyor yaptırıcam diyor
Sizin icin kendini hirpalamicakta ne yapacakmis o çalısıyosa sende ev islerini yapiyosun herşey para değil bu hayatta benim eşim herzaman der ben bu parayi alsam neolur sen çamaşırımı yıkayıp yemeğimi yapmadktan sonra diye ole bi laf yok kendinizi de çalışmıyorum diye ezmeyin geri kalan herşey halolur sizde birz evde sklmissiniz gibi geldi park sart degil benmde yakında park yok bnde geze geze markete götürüyorum cocuk bu kandırması kolaySelam hanımlar
4 yıllık evliyiz, 2 yaşındada çocuğum var. Ama eşimi çözemedim çözemiyorum.
Her dediğimi yapmaya çalışır fakat sonrasında bi kafaya kakma huyu var. Mesela geçen hafta avmye gittik. Orda baya yorulduk ikimizde. Gelince diyor ki ben senin için gittim bi daha gitmeyeceğim bilmem ne sayıyor.
Bende çocuğum için gittim dedim.
Neyse Cuma günü arkadasım çağırdı bende tamam dedim. Sende bu ara çok geziyorsun iyice rahata erdin dedi. Bende rahat olup napıyorum altımda arabam mı var geziyorum dedim.
1 ay sonra ufak bi tatil programı var. Diyor ki senin gibi hayat yaşayan yok.
Evimiz şuan müstakl (kpederin Evi) yakınında bi park bile yok, yavrumun canı gündüz çok sıkılıyor araba var fakat eşim arabayla gidiyor işe, ikinci arabayı alma gücümüzde var ama beyfendi ev alacakmış o yüzden almıyo neyse Bahçeli parklı ev almak istiyoruz. Parada hazır ama ne yazıkki eşim çok çok kararsız 30-40 bin kredi çekeceğiz belkide onu düşünüyor ya da bilmiyorum
Mesela eve su alınacak en basit 1 ay bekler, veya priz bozuk 3 aydır duruyor. Kettle bozuldu yaptıracak daha 1 sene oldu. Böyle bi insan
Bana diyor ki sen hemen her şeyi anında istiyorsun
Az önce de oğlum ağlama krizine girdi canı çok sıkılıyor yapacak bişey yok, parka taksi veya otobüsle gidiyoruz baya uzak. Bende kendi kendime söyledim oğlum park yok yapacak bişey yok evde sıkılıyorsun diye.
Eşimde ben tek başıma yetemiyorum sizin için kendimi hırpalayamam madem sende çalış dedi
İnsanların elinde bizim ki kadar para olsa 2. Ci Evi alırdı dedim. Sen bu kararsızlıkla bişey sahibi olamazsın dedim. Alındı küstü. Zaten çok alıngan bıktım alınganlıklarından
BÖyle bi insana karşı nasıl tutum izleyeyim sizce?
( bu arada ben ev de olduğum için hiç bi iş yaptırmam kendisine, yoğun çalışıyor birde o yüzden)
4.kat çocukla çıkaramıyorum belim fıtık var maalesef , tamirciye sen götürme diyor yaptırıcam diyor
Şu sipariş edin o zaman, onlar kendi getiriyor, ısıtıcıyı bir senedir götürmediyse ben götürücem demesini boşverin kendiniz götürün. Bunlar problem edilecek şeyler değil bana göre.
Bende anlamadım bir aydır su getirmiyor demiş eşi için için eş beklemek niye, bir telefonle çözülecek bir mevzu, eşlere bu kadar bağlı olmamak lazım hayatın devamı için.ha suyu mu çıkaramam demiş.
e herhalde kimse çıkartamaz.
sucu çıkartır.
telle su sipariş etmek için de adamı beklemeye ne hacet.
anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?