- 31 Ağustos 2024
- 69
- 128
Beş yaşındaki çocuk daha güzel uydururŞimdide diyorki siması tanıdık geldi emin olmak için baktım dalgamı geçiyor kafamı buluyor benimle delircem ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beş yaşındaki çocuk daha güzel uydururŞimdide diyorki siması tanıdık geldi emin olmak için baktım dalgamı geçiyor kafamı buluyor benimle delircem ya
Belki öyledir bilememiyice emin olmak için diğer videolara da bakmıştırŞimdide diyorki siması tanıdık geldi emin olmak için baktım dalgamı geçiyor kafamı buluyor benimle delircem ya
Kendisi ne kadar bakımlı çok merak ediyorum şu an?Birde arkadaşlar ben screenshotları ekledim ama aslında onlar video ve videoda kız twerk yapıyor arkasını sallıyo falan yani sadece bakımlı bir kadın için bakıldığını sanmıyorum sapıkça düşünceler için olduğunu düşünüyorum
Bakımlı değil kesinlikleKendisi ne kadar bakımlı çok merak ediyorum şu an?
Zaten öyle olur, dişini fırçalamaya üşenen tipler hep bakımlı kadın istiyor.Bakımlı değil kesinlikle
geçmiş silmek, hangi uygulamada olursa olsun şüpheli hareketler. insanın bir hatası, suçu varsa siler.Arkadaşlar merhaba,
Bir kaç gündür eşim bana tuhaf davranıyordu bende az önce eşimin tiktok hesabından izleme geçmişine baktım. 3 gündür açık saçık bir kadının hesabını izlemiş yani videolar arka arkaya var 10 tane cuma günü izlenmiş, 4 tane cumartesi günü . İnkar ediyor elim değmiştir keşfette çıkmıştır diyor ama bende titktok kullanıyorum keşfette evet tesadüf karşına çıkan video kaydediliyo ama üst üste aynı kişinin farklı videoları çıkmaz diye biliyorum. Bunlar ne diye ona gösterdiğimde zaten hemen geçmişi sildi telefonu elimden alıp. Ne yapmam lazım? Kesinlikle kabul etmiyor yeminler ediyor. Siz ne düşünürdünüz böyle bişey görseniz?
kesinlikle her cümlenize katılıyorumEşiniz bakımlı kadın ve şişirilmiş kadın ayrımı yapabiliyordur umarım
Tiktok iğrenç bir uygulama zaten ben evli olsam eşimin kullanmasını istemem ne kadar pislik varsa önce oradan sonra instadan çıkıyor
Ben sarışınım o esmer alakam yokkendinizi o kadına benzetmeğe çalışın :--P vurmayın şaqa
İş hesabı olduğu için birşey dememiştim şifresi bendede vardıtiktok hesabı olan biri bırak kocam olmayı yanıma yöreme yaklaşamaz ya
az birazcık kalite vizyon lütfen