- 17 Ağustos 2023
- 7.215
- 19.499
Gayet hoş kadınmiş bir tek tiktok geçmişine bakmayin diger sosyal medya hesaplarinada bakinBu kadını izlemiş sürekli ve böyle videolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet hoş kadınmiş bir tek tiktok geçmişine bakmayin diger sosyal medya hesaplarinada bakinBu kadını izlemiş sürekli ve böyle videolar
Sonuna kadar haklısın çocuk yoksa tabi. Çocuk varsa işler değişir maalesef. En azından planlı bir aldatma yok ve pişman edebilirsiniz bu yüzden.Boşanmak istiyorum arkadaşlar haklımıyım sizce?
Eşinizin yaptığını doğru bulmuyorum, bakımsız olmanız bir gerekçe değil, daha meşru yolları var.Normalde ilgili biridir ama çok yoğun çalışıyor bu ara bir haftadırda zaten çok vakit geçiremiyorduk bu yüzden, sonra bu bana işte sen kendini çok saldın falan dedi ben bakımlı kadın isterim eskiden böyle değildin falan gibi şeyler ama espri yapar gibi ben huylandım o uyurken telefonuna baktım sonrada bunları gördüm
Arkadaşlar merhaba,
Bir kaç gündür eşim bana tuhaf davranıyordu bende az önce eşimin tiktok hesabından izleme geçmişine baktım. 3 gündür açık saçık bir kadının hesabını izlemiş yani videolar arka arkaya var 10 tane cuma günü izlenmiş, 4 tane cumartesi günü . İnkar ediyor elim değmiştir keşfette çıkmıştır diyor ama bende titktok kullanıyorum keşfette evet tesadüf karşına çıkan video kaydediliyo ama üst üste aynı kişinin farklı videoları çıkmaz diye biliyorum. Bunlar ne diye ona gösterdiğimde zaten hemen geçmişi sildi telefonu elimden alıp. Ne yapmam lazım? Kesinlikle kabul etmiyor yeminler ediyor. Siz ne düşünürdünüz böyle bişey görseniz?
Doğru kesinlikleHep söyledim yine söylüyorum bu tarz şeyleri izlemeyen erkek yok. Sadece izlediğini iyi saklayan erkek var. İzlediğini iyi saklayan erkeklerin eşleri ve sevgilisi de benim ki asla izlemiyor diye kendini kandırıyor sağlam bir kavga sebebi olabilir ama boşanma sebebi değil bana göre.
Yok zaten tüp bebeksizde olmaz dedi doktorSonuna kadar haklısın çocuk yoksa tabi. Çocuk varsa işler değişir maalesef. En azından planlı bir aldatma yok ve pişman edebilirsiniz bu yüzden.
İş hesabı bu aradaKocan gibi sapıklar ve teşhirci ucuz insanlar yüzünden insanlar tiktoku tamamen böyle zannediyor. Oysa çok büyük bir pazar tiktok. Yıllardır kullanıyorum e ticaret reklamlarımız için de kullanıyoruz.
Bu sapık zihniyet pastanın sadece küçük bir dilimi cehalet işte.
Hiçbir zaman açık sacık biri keşfetime düşmedi.
Rahatsız olan silebilir uygulamayı. Yuvayı yıkan tiktok değil. Yuvayı yıkan pamuk ipliğine bağlı hiçbir şey bilmeyen araştırmayan bilgi sahibi olmayan dar gözlükle bakan kendilerinden başka her şeye bahane atacak kişiler.
eskiden bakımlıydın saldın kendini dediEşiniz tuhaf davranıyor derken nasıl davranıyor ben orayı anlamadım?
Tiktok hiç kullanmadım nasıl olduğunu bile bilmiyorum ama diğer uygulamalarda en çok neye bakarsam keşvette onlar çıkıyor.
İş hesabı olduğu için bişey dememiştim reklamını yapıyor çünküEşinizin izlediği de, söylediği de hoş değil ama, asıl hoş olmayan şey, evli insanların tiktok kullanması bence.
Kendi nasıl çok merak ettim. Dikkat eder mi bakımlı mıdıreskiden bakımlıydın saldın kendini dedi
iş için reklam amaçlı kullanıyorduTiktok kullanan insanlara saygı duyamıyorum maalesef.
Evet bunu demek istiyorumbir kere kız çok güzel ben bile dönüp dönüp baktım fotoğraflarına.
seyretti diye boşanmak istemeniz bence normal değil. çünkü bunları izlemeyen erkek değil kadın da yok. herkes artık sabahtan akşama kadar bi şeyler izliyor.
ama tek sorun size karşı ikiyüzlü davranması. aslında gizli gizli izlerken üstü açık erkek çıkınca değiştirmesi. işte bu çok gıcık. e o zaman madem ortaya çıktı artık böyle şeyler izlediği birbirinize karşı samimi olmayı teklif edin. çünkü diğer türlü gizli gizli yine yapacaktır