Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Affeden affetsin bana ne de, erkek beyni erkek gtü erkek bilmem nesi deyince bana da gelenler geliyor.

Aylar once burda bir konu açilmişdi. Yatiya eşimin kuzeni gelicek ama ben istemiyorum diye. Ben de bekar bir hanimin başka evde kalmasi dogru olmaz. Dunya hali diye yorum yazmişdim. Hatta dalgasina da cumleler eklemişdim. Burda baya baya linç yedim. Ne kadar fesatsin. Ne kadar zavallisin ki boyle şeyler dusunuyorsun. Benimle yazmayi birakip birbirleriyle de acik platformdan dedikodumu yapiyorlardi. Herhalde hiç gerçek sevgi gormedi. Aklimiza bile gelmez dediler. Onu Akrabalarin kim bilir nasil dediler. Begenmedim butonuna abandilar. Ve adim fesata cikarak banlandim. Belki okuyan olursa hatirlar bilmiyorum. Yani diyecegim o ki hayatta kimseye guvenilmez. Ben tam okumadim açikcasi ablanizin resimlerini kaydettigi yeri okudum. Hesap sormamişsaniz sorun. Ben yuzune bakamazdim onlari gordukden sonra. Başka kadinlarin resimlerine bakmakla kardeşinin resimlerine bakmak arasinda daglar kadar fark var. Ikincisi namussuzlugun zirvesi

Erkek beyni şöyle değişik oluyor,
Normalde bagirsaklar ikinci beynimiz, bağırsaklarımızda bulunan hücreler, beynimizle benzer şekilde çeşitli bilgileri kaydediyor ve gerektiğinde kullanıyor.

Fakat genelleme yapmamakla birlikte coğu erkekte üçüncü beyin var buna penis beyin deniliyor ve bu devreye girdiginde diger ikisi iptal oluyor ki üçüncü beyinlerini herzaman daha fazla kullanıyorlar. Hatta o diger iki beyin az kullanildigi icin, zamanla işlevini yitiriyor, ha var ha yok gibi oluyor

Of baya üzüldüm konuya . Filmlerde oluyor ya normal görünümlü ama takıntılı insanlar eşiniz de o hesap. Bunları kaydetmesinin başla açıklaması yok çünkü. Bence siz bunları geride bırakamamışsınız çünkü bırakılacak bir tarafı yok. Çözümlük bir konu değil.

Mevzuyu hatirlamiyorum ama bir adam sapiksa omur boyu kuzenini, kardeşini sakinarak bunun önüne geçilmez. Eşime "her an sapiklik yapabilir" kimseyi eve almamaliyim gozuyle bakamam, baksam evli kalamam. Tabi ki güveniyorum, normal insanlar da güvenir zaten eşini sapik gibi dusunmez. O güven boşa cikarsa konudaki gibi boşanilmasi doğru olandir.

Sapik birinden aile üyelerini kaçirarak, sakinarak evlilik yuruyecekse yurumesin.

Açık saçık tanımadığı başka fotoğraflar olsa bi yere kadar erkek beyni diye avutursun, ablanın fotoğrafları da normal olanlar olsa ona da bir kılıf uydurulur başka nedenle çektim diye de normal olmayan farklı fotoğrafları çekmiş diyorsun , açıklanacak hiçbir şey affedilmeye bulunacak bir yanı yok

Konu fake çünkü arkadaş oturmuş uydurmuş yazmış

Ben yediremezdim böyle bir şeyi herhalde, başkalarının fotoğrafları da normal değilken ablanın emzirdigi fotoğrafı çekmesi ve saklaması dupeduz sapiklik yani başka bir şey değil. Sizdeki bu sakinlige de çok şaşırdım, boyle bir olayda bir şey olmamış gibi davranmam için yaşamamam gerekiyor benim

Emziren bir kadının fotoğrafından tahrik olmayı geçtim, o kadın bir de ablanız. Nasıl affedebiliyorsunuz böyle bir şeyi?
Kadıncağız bir sapıkla aynı ortamda olduğunu bilmeden devam edecek hayatına ve o sapıkla kendisini aynı ortama sokan kişi kendi öz kardeşi. Kabus gibi.
Madem affettiniz, karı-koca ablanızdan uzak durun bari. Verilecek başka bir tavsiye yok.

Çok üzüldüm adınıza.Kesinlikle affedilesi bir durum değil.Ablaniz onun da ablası,başka türlüsü düşünülemez.Ablanizin emzirirken çekilen fotoğrafinda bebekte var,bunu düşünmek bile ne kadar kötü.Bu adamdan çocuk yaptığınızda yanliz bırakabilecek misiniz?Evinize bir arkadaşınız bile gelsin istemeyeceksiniz... Böyle hayat geçmez, evlilikte en önemli şeydir güven.Ve üzgünüm ama bu adam bildiğiniz sapik.Baska tanımlama bulamadım...

Okurken şok oldum. Bu durumun affedilecek bir tarafı yok. Boşanmak için çok yeterli bir sebep. Eşine gelince anlık vs değil. Herif resmen fantazi dünyası yapmış kendine.

Bence en sapik nokatasi tesettürlü bir bayanin öyle bir durumda görüntüsünü alip kullanmasi. Birsey yapmadim demesine asla inanmiyorum. Pis sapik. Ona acik sacik resim atmakla da büyük hata yapiyorsunuz. Farkinda degilsiniz belki ama isteyen o gizli dosyalari da acar. Öyle veya böyle ablanizla ilgili kismini sahsen affetmezdim. Pis sapik ya

Konu fake çünkü arkadaş oturmuş uydurmuş yazmış
Müge anlinin dediği gibi hayatta herşeyin bı işleyişi var. Konu kesin fakemidir bilmem anlatılanlar oturmuyor mükemmel diye başlayan hayatin mükemmel olarak bitmesi bukadar sorun varken inanılması güç. Ya sağlıklı olmayan bireylerden kaynaklı ya da canı sıkılan üyelerden :)

Kadın çok haklı olduğumu söyledi fakat erkeklerin beyninin farklı çalıştığını göz önünde bulundurup biraz daha sağduyulu hareket etmemi önerdi. "Bu oturup konuşulması gereken bir konu" dedi.
Bir psikiyatrist size bunu mu söyledi? Bilemiyorum psikiyatrist değilim ama, bu söylem bana fazlasıyla çiğ, acemice ve saçma geldi. İnandırıcılığı da azalttı kusura bakmayın.
Ya siz bu laflardan sonra nasıl sakinleşip yumuşadınız ben anlamadım. Midem bulandı benim. Kusura bakmayın da siz de bir yerde anormalsiniz.

Affetmişsiniz zaten yapacak bir şey yok. Umarım bir daha güveniniz zedelenmez.

Ama ablamın emzirirkenki fotoğraflarını kocamın telefonunda bulsaydım, sizin kadar sakin kalamaz, üstüne bir de kusardım herhalde. Bilemedim bu konu beni aşar.

Ay dayanamayacağım, söyleyeceğim. İnanmadım konunuza. Oh be. Bence fake. Çünkü bu kadarı da olamaz yani.

Oh rahatladım.

Üstünü örttüğü konu benzer bir konuysa bir şey diyemeyeceğim ama değilse bu örtülecek bir konu değil. Eğer dürtülerini kontrol edemiyorsa üstünü örtmeyin yoksa gizliden gizliye yine yapar. Birkaç ay gözünüzün üzerinde olacağını, eşinizin cihazlarındaki şifreyi değiştirmemesi gerektiğini söyleyin. Devamlı kontrol etmeseniz de bir süre tedirgin olur bu konuda. İş çeviriyor mu diye düşünmezsiniz, açık açık denetlersiniz. Eşiniz kendini kontrol edemiyorsa da psikolojik destek almasını istersiniz.

2 yıl güvenip evlendikten 2 ay sonra böyle sürprizlerin (!) çıkması da üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…