Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Irz düşmanı adi bi sapıkla HALA evlisiniz. Ne maddi ne manevi bir zaruretiniz yokken herşeyi normalize ederek devam etmeyi siz tercih etmişsiniz yuh valla.

Ablasının durumunu söylememiş annesine
O kısmı kaçırmışım artık nasıl şok olarak okuduysam.
Peki eşinizle görüşünce seviştiniz mi ?
Adam sonuçta sizinle bir araya geldi.
Ne bileyim aynı yataga girince midesi bulanır ya insanın.

Öncelikle sizi tebrik ediyorum, sakinliğinizi... Anlattıklarınız benim açımdan kabul edilebilir değil. Özellikle ablanızın bebeği ile olan fotoğrafı korkunç bi sapıklık. Eğer kabullendiyseniz hayat kaliteniz açısından gerçekten kabullenin ve bu konuyla hayatınızı zehir etmeyin ve bence psikoloğunuzu da değiştirin. Aksi durumda yapılacak tek şey var. Allah yardımcınız olsun.

herşeyi geç dicem de geçme ablan en iğrenç kısmı ya diğerleri peki onlar affedilir mi
ve daha 3 haftalık evliyken yapmış
yeni evlisiniz cinsellik bile en üst düzeydedir
bunun ilerisi var seneler sonrası var
Tek soru;
Aynısını sizin enişteniz yani ablanızın eşi yapmış olsaydı;
Siz sapık eşin ve ablanız ne tepki verirdi
bence ablan çocuğu varken bile boşardı
Kabul edilemez bi durum
sadece kendine bunu sor

Hakikaten. Erkekler ile kadınların aldatma oranı nerdeyse eşit. Erkekler yüzde 57 kadınlar yüzde 53. Demek ki neymiş bizim de beynimiz varmış

Psikiyatrist bile garip geldi bana. Biraz sağduyulu ol, erkekler farklıdır muhabbeti yapmış. Nesin sen Freud mu sjsjsjjsj
Erkek beyni farklı çalışıyor demiş. Ne mana . Düpedüz sapıklık yani başka birşey değil. Ablası da yazık evine gelip ,masasına oturacak bu sapığın.

Hakikaten. Erkekler ile kadınların aldatma oranı nerdeyse eşit. Erkekler yüzde 57 kadınlar yüzde 53. Demek ki neymiş bizim de beynimiz varmış

Ay nebileyim tuttturmuşlar erkekler bizim gibi değil yok erkek beyni degisikmiş. Burda bunu okurken uyuz oluyorum artik.
Tabi ki kadin/erkek bazi farklilarimiz olacak ama böyle bir şey değil, bu şekilde değil yani. Cinsellik bir tek erkek için var ve erkekler kendilerine asla hakim olamiyor her turlu sapikli seyi dusunebilir "normal" saniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…