- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi throwawayaccount
Zaten bunda affederse isin sonu daha da kacacak adam korkmuyor kiİşin ilginç yanı adamin böyle durumları var ama korkmadan çekinmeden telefonu size veriyor. Tamam güveniyor olabilir ama böyle bomba etkisi yaratacak fotolar varsa insan korkar ya bakarsa diye şüphelenir vermez. Benim aklıma şey geldi. Acaba yakalanmak mi istedi? Ya da yakalansam bile bu kadın beni asla bırakmaz rahatlığı ve özgüveni mi var?
Bende düşündüm bunu. Şaka gibi ihtimali bile kötü nasıl verebilir ?İşin ilginç yanı adamin böyle durumları var ama korkmadan çekinmeden telefonu size veriyor. Tamam güveniyor olabilir ama böyle bomba etkisi yaratacak fotolar varsa insan korkar ya bakarsa diye şüphelenir vermez. Benim aklıma şey geldi. Acaba yakalanmak mi istedi? Ya da yakalansam bile bu kadın beni asla bırakmaz rahatlığı ve özgüveni mi var?
Aynen öyle. Normalde ikinci bir telefon kullanır bu tarz erkekler. Ya da işte o klasörden kimsenin haberi olmaz şifre vs koyup kimseye de söylemezler. Bu herif bana çok ilginç geldi.Bende düşündüm bunu. Şaka gibi ihtimali bile kötü nasıl verebilir ?
Bu hissin gecmedigi, ki buna güvensizlik diyoruz durum zor ve sıkıntılı. Birde abla görselleri asılamaz bana kalırsa.Sanki sürekli beni salak yerine koyup arkamdan iş çeviriyormuş gibi geliyor
Benim erkek kardeşimin de telefonunda bulmamamız gereken şeyler bulmuştuk. O da şifresiz evde bırakıp gitmişti. Çünkü yıllardır o evde kimse kimsenin telefonuna alıp bakmazdı , karıştırmazdı. Onun rahatlığı vardı. Burada da öyledir belki.İşin ilginç yanı adamin böyle durumları var ama korkmadan çekinmeden telefonu size veriyor. Tamam güveniyor olabilir ama böyle bomba etkisi yaratacak fotolar varsa insan korkar ya bakarsa diye şüphelenir vermez. Benim aklıma şey geldi. Acaba yakalanmak mi istedi? Ya da yakalansam bile bu kadın beni asla bırakmaz rahatlığı ve özgüveni mi var?
Bu tarz saplantısı olan insanlar , kendilerini açık etmemek için extra özen gösterip, mükemmeli oynuyorlar. Yani dediğiniz gibi, asla mükemmel değiller. Kimse mükemmel değil.Karakteri mükemmel dediğiniz insanların altından nasıl böyle şeyler çıkıyor anlamıyorum.Demek ki mükemmel değilmiş eşiniz.Amacini tam anlayamadigim için birşey yazmayacağım.
Olabilir. Ben eğer ölürsem de mesajlarım ortaya çıkarsa diye kız arkadaşımla yaptığım dedikodunun mesaj geçmişini bile temizleyip uçağa otobüse falan öyle biniyorumBenim erkek kardeşimin de telefonunda bulmamamız gereken şeyler bulmuştuk. O da şifresiz evde bırakıp gitmişti. Çünkü yıllardır o evde kimse kimsenin telefonuna alıp bakmazdı , karıştırmazdı. Onun rahatlığı vardı. Burada da öyledir belki.
Bu gibi birisine doktor yeni bir karakter mi takacak ?Okudum sizin adınıza çok üzüldüm bende fiziksel olarak kendimi begenmeyen kilolu biriyim .sizi iyi anlıyorum.esinizin yaptığı normal değil ve bu sizle ilgili değil .verecek çok tavsiye gelmedi inanın aklıma zamana bırakın gozlemleyin kolay sindirilecek birşey değil kesinlikle haklısınız bide eşinizi Dr a götürün ikna edip götürün normal ruh hali değil bu
Hele annesinin ?Genişliğiniz karşısında ağzım açık kaldı.
Ablasının durumunu söylememiş annesineOha diyorum, başka da bir şey demiyorum.
Hele o annenize ayrı bir oha daha diyorum.