Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Zaten bunda affederse isin sonu daha da kacacak adam korkmuyor ki

Bende düşündüm bunu. Şaka gibi ihtimali bile kötü nasıl verebilir ?

Benim erkek kardeşimin de telefonunda bulmamamız gereken şeyler bulmuştuk. O da şifresiz evde bırakıp gitmişti. Çünkü yıllardır o evde kimse kimsenin telefonuna alıp bakmazdı , karıştırmazdı. Onun rahatlığı vardı. Burada da öyledir belki.

Karakteri mükemmel dediğiniz insanların altından nasıl böyle şeyler çıkıyor anlamıyorum.Demek ki mükemmel değilmiş eşiniz.Amacini tam anlayamadigim için birşey yazmayacağım.
Bu tarz saplantısı olan insanlar , kendilerini açık etmemek için extra özen gösterip, mükemmeli oynuyorlar. Yani dediğiniz gibi, asla mükemmel değiller. Kimse mükemmel değil.

Çok özür dileyerek cümleme başlıyorum sizin adınıza da çok üzgünüm ama kocanız gerçekten sapık! Ablanızın açık fotoğraflarını saklamak ne demek yaa? Kim bilir etrafındaki kadınlara ne tür duygular besliyor. Emziren bir kadının bir annenin fotoğrafını ekran görüntüsü alıp şehvet duymak ne kadar mide bulandırıcı.. Gerçekten iğrendim kim bilir arkanızdan neler çeviriyor daha. Ben açıkçası asla güvenemezdim böyle bir olaydan sonra. Boşanma fikri hiç oluştu mu aklınızda? Çünkü ben bunları kaldıramazdım cidden.

Olabilir. Ben eğer ölürsem de mesajlarım ortaya çıkarsa diye kız arkadaşımla yaptığım dedikodunun mesaj geçmişini bile temizleyip uçağa otobüse falan öyle biniyorum

Yani bazı şeyler bende oturmadı.
Yargılamak için özellikle eleştirmek için söylemiyorum ama son derece muhafazakariz dediğiniz için emzirirken neden fotoğraf cekinilsin ben kız kardesimde böyle fotoğraflar tutmam muhafazakar biri olarak. Yani sözcükler farklı yaşanilanlar çok çok farkli.. herkes herşeyi yaşayabilir hayatta birçok şeyle karşılaşabiliriz ama ablanın fotosunu almış bı adam var ve affedebilmissiniz? Baskı şiddet ne gibi durumlarla bunu kabul etmek zorundaydıniz bu kabul edilecek birşey değil.

Okudum sizin adınıza çok üzüldüm bende fiziksel olarak kendimi begenmeyen kilolu biriyim .sizi iyi anlıyorum.esinizin yaptığı normal değil ve bu sizle ilgili değil .verecek çok tavsiye gelmedi inanın aklıma zamana bırakın gozlemleyin kolay sindirilecek birşey değil kesinlikle haklısınız bide eşinizi Dr a götürün ikna edip götürün normal ruh hali değil bu

Bu gibi birisine doktor yeni bir karakter mi takacak ?
Adam sapık işte.
Ne değişecek.
Diş agrısı degil ki bu.

Okuyunca gerçekten üzüldüm. Belli ki eşinize çok güvenmiş ve onu çok sevmişsiniz. Ancak yaptığı şey çok ağır. Başka kadınların fotoğrafını kaydetmesi kabul edilecek birşey değilken ablanızın fotoğrafları olayı dehşete dönüştüyor.

Siz bu olayı asla unutamazsınız. Bilinçli birine benziyorsunuz. Eşiniz hem sapkınca davranmış hem de kimsenin özeline, inancına, hassasiyetine saygı duymamış. Gitmiş kadının görünmek istemeyeceği hallerinin fotoğraflarına bakmış. Dahası sonrasında da bakmak için kaydetmiş.

Yol yakınken ve çocuk yokken ayrılmak en mantıklısı. Eğer o adamla yaşamaya devam etmeye karar verirseniz ablanıza ve onun eşine çok büyük haksızlık olur. Böyle olmaması adına durumu açıklayıp eşinizle görüştürmemeniz gerekir. Zira biliyor olsalar nasıl bizi yüz yüze getirdin diye sormak hakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…