Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

ablanın fotoğrafları olmasaydı,oluru var zamanla geçer derdim ama ablanız yani affı özrü yok

Hâlâ o pislik adamla berabersin haa...

Okuduktan sonra ilk düşündüğüm şey eşiniz le ablanız hiç mi aynı ortamda bulunmayacak direk eşinizin aklina o fotoğraflar gelecek nası bunu engelleyeceksiniz çok zor Bi durumun içindesiniz diyecek bisi bulamıyorum

Reactions: Wqy
Bu nasıl bir psikiyatrist yahu? Komşu abla tavsiyesi veriyor? Erkeklerin beyni farklı çalışır sağduyulu yaklaş da ne demek?
Sağduyulu yaklaşacak bir durum yok ki ortada? Bizi mi trollüyorsunuz? Başka kadınların fotoğrafları bir yana da ablanızın emzirirkenki fotoğrafını saklaması resmen felaket, mide bulandırıcı.

Konu sahibi orada mısın? Bir sürü şey soruldu konunla ilgilenmeyi düşünüyor musun?
Ya ben bu siteye ilk defa üye oluyorum hiç kullanmadım daha önce ve telefondan zor oluyor biraz çözmesi. Sabahtan beri çalışıyorum gece 12ye kadar mesaideyim işin arasında yazdım zaten 3-4 saat sürdü yazmam. Herkese de tek tek cevap yazmak istiyorum ama çok yoğunum bugün cidden. Ancak eve gidince gece 3-4 civarı doğru düzgün yazabilirim diye düşünüyorum eşim uyuyunca. Ama hepsini okuyorum iş arasında merak etmeyin.

Gerçekten hayret ediyorum hergun daha fazla şaşırtıcı şeklide burada konu açılıyor. Adam tam bir sapık ! Ailenizden ablanıza dek hayalinde sex düşünmüş bir adama nasıl mideniz el veriyor, sizin yerinize ben buradan tiksindim igrendim böyle bir sapikla devam etme düşüncesindesiniz sakin sakin çocuk yapmayın!korkarım

Tesettersuz olsa normal yani... Sokakta rasgele kadınlarımızın görüntülerini ceken Afganlı mültecileri de böyle savunuyordu geçenlerde bı büyüğümüz....hatta şey demişti, ne var bunda yani?!

Tesettersuz olsa normal yani... Sokakta rasgele kadınlarımızın görüntülerini ceken Afganlı mültecileri de böyle savunuyordu geçenlerde bı büyüğümüz....hatta şey demişti, ne var bunda yani?!

Yok orasini yalnis anladiniz. Bazilari affedersiniz tesettürlü kadinlari fantazi haline getirip özellikle onlarla ilgili sapiklik pesine düsüyor. Yoksa kadin tesettürsüz de olsa sapiklik. Ama bence burda hususi ablayi secmis gibi gözüktü

Konu sahibi "aldatma gibi bişey değil ama..." demişsiniz ya, size kötü bir haberim var ; en rezil aldatmadan daha kötü bir durumla karşı karşıyasıniz şu anda...

Konunun fake olduğunu düşünmüyorum, çok farklı bir parametre den dolayı yaşanan olay bana çok normal ve gerçek geldi.... Hangi parametre diye sormayın, banlaninca çok sıkılıyorum.

İşte şu hissi atamıyorum içimden. Boşanmasam bile asla eskisi gibi olamayacak. İçimde bi parça öldü sanki.

Kim eşinin şerefsiz oldugunu bile bile evlenir? Bakin. Yolda cuzdanini dusuren olunca arkasindaki alip cebine atiyor. O durum başina gelmese ona hirsiz denile bilir mi? Yani bazi şeyler yaşanmadan bilinmez. Insan çiğ sut emmiş. Kimsenin ne zaman ne nedenle yanlişa sapacaği belli olmaz. O yuzden tedbirli davranmakda her zaman fayda vardir.

Bence kesinlikle öyle. Depresyondan çıkmış ve eşiyle tanışmış ona iyi gelmiş. Bir nevi bağımlı eşine. O da bunu çok iyi biliyor. Vücut konusunda kompleksli olduğunu da biliyor. Şöyle iğrenç bir olayda bile tepkisi o kadar yumuşak ki buna rağmen abarttım mı diye soruyor. Mideler konya ovası olmuş.

Bu konu gerçek olamaz, olmasın lütfen.
Bu nasıl bir affedicilik?
Kocam şöyle iyiydi, böyle karakterliydi girizgahını da anlayamadım.
Ne karakterinden bahsediyoruz?
Adam namus ve şeref yoksunu.
Sadece tribünlere oynayıp saman altından su yürütüyor.
Bir dakika durmam yanında.
Evlerden ırak…

Sapık yahu bildiğin sapkın işte. Memesi açık fotoğrafı saklama amacı ne olabilir başka? Sanat galerisi açıp oraya koymayacağına göre ne için sakladığı gayet açık. Konu sahibi ayrılmak istemediği için türlü çeşit bahaneler buluyor. İnşallah kız çocukları falan olmaz.

Psikiyatristin söylediği şey hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben asıl oraya şok oldum. Keşke insanlar unvanlarının ne derece etkili olduğunu bilip kendilerini ona göre geliştirseler. Bildiğin kapı önü teyzesi/kahveci dayı gibi konuşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…