Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Ailenizle durumu paylasip bir bahaneyle evden ayrilin. Sonrasinda ozel hayatin gizliliginin ihlali sebebiyle suc duyurusunda bulunup bosanma davasi acin

Kahredici...
Gerçekten çok üzüldüm. Keşke netten yabancıların fotolarını almış olsaydı. Keşke sizi aldatmış olsaydı. Evet emin olun aldatmış olması bile daha masum olurdu bu durumdan.
Bence yol yakından uzaklaşın bu adamdan.
Çok üzgünüm ama kocanız sapık. Kız evladı olunca da aynı duyguları yaşayabilir. Ensest ilişkiler, aile içi tacizler böylelerinden geliyor işte.

Şimdi verdiğiniz örnekte kuzenin eşi mi tedbirli olmalı yoksa kuzen olan kadın kişisi mi? Tedbir dediğiniz şey olası tehlikeli duruma karşılık önceden önlemi almak demek. Tedbirli olma ihtiyacı hissedeceğim birinin eşi olmam. bunun çözümü tedbiri almak değil, böyle birini eş olarak kabul etmemektir. Burada bahsettiğiniz tedbiri alması gereken kişi kadın kuzense ona bir şey diyemem. Ama bu kadın kuzenin de evli veya bekar olmasının konuyla hiçbir ilgisi yok. Şeref yoksunu kişi evli veya bekar diye ayırım yapmıyor.

Galiba bu konu hep ayni yere gelicek) sonuç olarak çook derine inmeden tavsiyem şudur. Hayatta tedbirli olmak gerekli. Tanimadigimiz insanlari hayatimiza alirken iki kere daha dusunmeliyiz. Bu kadar. Saygilar

Galiba bu konu hep ayni yere gelicek) sonuç olarak çook derine inmeden tavsiyem şudur. Hayatta tedbirli olmak gerekli. Tanimadigimiz insanlari hayatimiza alirken iki kere daha dusunmeliyiz. Bu kadar. Saygilar
Farklı fikirleri üslubu bozmadan saygı çerçevesinde yazıldigini görmek güzeldi. Teşekkür ederim, size de saygılar.

Bence yalan.

konuyu okurken direk eşinizin sapık olduğunu düşündüm, abarttığınızı düşünmeyi abartmışsınız,
Bir de eşiniz sizin onu bırakmayacağınızdan o kadar emin ki , telefonu size bırakırken fotoğrafları silmek aklından bile geçmemiş

Ben burda kadının can güvenliği olmadığı halde, kapı gibi darp raporu olduğu halde davayı reddeden hakim okudum , üstelik ne olursa olsun boşamaması ile ünlüymüş, bunun yalan olmasını umuyorum ama değil gibi .

Çok üzücü mide bulandırıcı. Hem de ablanızın fotoğraflarıyla Hemen boşanın çocuk ta yoksa daha rahat olur. Birdaha yapacaktır.

Konu sahibi , konuyla çok alakalı değil ama sizin veya ailenizin ekonomik durumu eşinizin ve ailesinin ekonomik durumundan cok daha iyi durumda değil mi? Yanılıyor muyum?
Konuda şey yazıyor; "ablam biz evlenirken tek başına kocamın ailesinden fazlasını yaptı bize". Yani cevap evet ama nereye bağlayacağını merakla bekliyorum şu anda

Konuda şey yazıyor; "ablam biz evlenirken tek başına kocamın ailesinden fazlasını yaptı bize". Yani cevap evet ama nereye bağlayacağını merakla bekliyorum şu anda
Bak ben o detayı kaçırmışım, sorumun cevabı apaçık ordaymis oysa

Biraz acı olacak ama konu sahibinin çevresindeki (terapisti ve akrabaları dahil) erkektaparlardan etkilenmeden silkelenip kurtulması için yazicam...

Bu adam seninle sadece ama sadece paran mevkin veya ailenin varlıklı olması sebebiyle evlenmiş...senin kolay kolay bosanabilecek bir insan olmadigini anladığı için de köprüyü geçene (nikahı basana) kadar gözünü boyamış, çok güzel oynamış....hem seni zerre sevmiyor hem sapık hem paranı yiyecek...boşanmazsan çok zarar göreceksin....

Son düzenleme:
Ben lisedeyken gittiğim psikoterapist, ki kendisi Hacettepe mezunu ve hastane bünyesinde çalışan biriydi şunu demişti "bu huzursuzlukların dine bağlanmadıkça geçmez". Bir de ben o aralar felsefeye sarmıştım, diyorum ki X'in ve Y'nin yazdığı gibi şöyle böyle falan anlatıyorum. Kadın bana diyor ki "onlar da cehenneme gidecek". Tabii bunları duyunca bırakmıştım. Sanki dini sohbet dinlemeye para ödüyorum ben.

Allah'tan ailenize rapor etmemiş, öyle de var çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…