Eşimin telefonunda kız kardeşimin fotoğraflarını buldum.

Yani benim anlamadığım bu derece sapik olan insanlar nasıl kendini bu derece saklıyor. Hadi diyelim Instagram'daki herkese açık olarak konulan fotoğraflara bakıyor. O kadar yakın akrabanın bile fotoğraflarını kaydedip telefonda saklayabilecek kadar şuursuz bir insan nasıl kendini bu kadar gizliyor. Valla bu konuyu okuyunca tırstım etrafımızda ne kadar çok sapik var kim bilir

Gizlememiş ki. Vermiş kadının eline bütün delilleri öyyle rahatça. Resmen al bak demiş.

O konuyu görmedim şimdi ki yorumunuzda da “bakın haklı çıktım” demeye getirmişsiniz.
Ama şimdi de hak veremedim düşüncenize.
Kocam olacak adamı sapkın düşüncelerden korumak için en yakın çevremden soyutlamam gerekiyorsa sorun eve gelen kardeşim yada kuzenimde değil, yine kocamdadır.
Evime bekar/boşanmış/evli ayrımı yapmaksızın kız arkadaşlarım gelir. Yakınlık dereceme göre kalırlar da. Eşim evdeykende gelenlere hoş geldiniz der çekilir odasına, samimiyete göre bir müddet birlikte de otururuz.
Yapmak isteyen her ortamda yapar, kimsenin beyninin içine girip düşünceleriniz değiştiremezsiniz çünkü.
Bu düşünce yapınız cinsel şiddet gören bir kadın için “o saatte ne işi varmış dışarıda” ile tamamen aynı.
Hırsızın hiç mi suçu yok?

Gizlememiş ki. Vermiş kadının eline bütün delilleri öyyle rahatça. Resmen al bak demiş.
Yok yani karakterini gizlemiş demek istedim. Konu sahibi o fotoğrafları görene dek eşine karşı olumsuz bir duygusu şüphesi yokmuş hadi konu sahibi aşık olmuş ondan fark edemiyor desek annesi de seviyormuş damadını.

İşte şu hissi atamıyorum içimden. Boşanmasam bile asla eskisi gibi olamayacak. İçimde bi parça öldü sanki.
Bence tekrar düşünün derim. Çünkü gerçekten normal değil. Hiç tanımadığınız biriyle aldatsa bile daha masum sayılırdı. Affetmek etmemek tercihhiniz size bağlı olurdu Ama bu bambaşka birşey Allah korusun zor bir durum. Kaç senedir tanıyordunuz bu şahsı siz.

Konu sahibi şimdi sayamayacagim çok şeyi tolere ettim demişsiniz. Önceden de tolere ettikleriiz ne tarz şeylerdi.

3 yıldır tanıyorum denebilir ama 2 yıldır birlikteyiz. Öncesinde merhaba merhabaydı.

Bu dünya hali değil. Adam ağır sapık. Bu normal değil, herkes baldıza hallenmiyor, fotoğraflarını zulalamıyor. Burda talihsizlik kadının ne umutlarla evlendiği adamın sapık çıkması, eşinin kardeşi ile yakınen görüşmesi değil, normal insanlar eşinin kardeşine hallenmez. Konu sahibi bilmeli ki ensest eğilimleri olan bir adamla evli, inşallah çocukla taçlandırmaz bu evliliği.

Konu sahibi iki kere sordum. Zamanında eşinizin affettiği hatanız neydi? Çok basit bir soru aslında yav.
Ama cevabı basit değil onu anlatsam bundan da uzun olur ama özetle yenilip yutulması çok kolay bi durum değildi. Ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim yani. Ama bununla ne kıyaslanabilir zaten bilmiyorum.
O zaman da bu kadar kolay konuyu kapatmasını garipsemiştim ama kendi potansiyelini bildiği için normal gelmiş heralde. Bir kere bile lafını etmedi bir buçuk yıldır.

Bakire değildiniz değil mi?

Kesinlikle çocuk düşünmüyorum. Öncesinde de zaten düşünmüyodum ama büyük konuşmaktan korkar oldum. Kesinlikle bunu yapmaz da derdim...

Her şeyi geçiyorum, zavallı ablanızın bu olanlardan haberi yok, annenizin de öyle. Onlar hala eşinize saygı duymaya onu sevmeye devam ediyorlar. Bu konuyu nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz?

Kendinize dilediğiniz kötülüğü yapabilirsiniz ama ablanızı çok değerli, saygıdeğer! eşinizden korumak zorundasınız farkındasınız değil mi?

Yani ben olsam benimle birlikte olurlen kimi hayal ediyor diye bile düşünürdüm. Ya o an ablamı hayal ediyorsa? Ya o an bir arkadaşını hayal ediyorsa? Bazı çizgiler vardır. O çizgiyi geçen dünyanın en iyi insanı da olsa affedilmez. Abla bu ya. Yabancı olsa ona bile tamam diyeceğim ama abla! Bir sürü kadın varken neden o? Her gördüğünde o açık fotoğrafları, emzirdiği fotoğrafları aklına geliyor mu diye düşünmüyor musunuz?

Aldatma o zaman bu konu.

Ben asla affetmem ihaneti ama yabancı bir kadınla ablam aynı degıl olamaz çünkü ömür boyu kontak olacak ve her gördügünüzde aklınıza gelecek ve eşinize asla güvenmiceksiniz . Bu üzeri örtülüp unutulacak bir durum değil.

Sadece şunu söylemek istiyorum. Bakın bilgisayar karıştırılmış o fotoğraflar bulunmuş telefonla çekilmiş gizli albüme atılmış. İğrenç şeyler için verilmiş bir uğraş. Sana öylesine demesi yüz de yüz yalan. Kimse evli barklı baldızının emzirdiği resmi öylesine telefonunda gizlemez. Onu da geçtim kendi arkadaşlarının biraz vücudu belli eden fotoğraflarını da saklamış. Bunları öylesine yapmıyor. Bunlara bakıp bakıp kendini tatmin ettiğinden hiç şüpheniz olmasın. Saflığınıza hem şaşırdım hem üzüldüm. Boşanmak elbette ki zor bir şey. Ama çok şükür ki henüz çocuğunuz yok. Bir ablanızla eşiniz aynı ortamda bulunsun o zaman durumun ne denli iğrenç olduğunu anlayacaksınız. Sizi nasıl da iyi rollerle kandırmış. Bir düşünün bakalım bu zihniyette bir insanla ömür nasıl geçer

Ayrılmak istediğinizde size şantaj yapmaya kalkarsa ağzının payini verin. Sizi yildirmasina izin vermeyin. Sizin geçmişinizi bilemem ama hicbisey eşinizi yaptığını örtbas etmesine mahal vermemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…