- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Öyle zaten yaptıklarından belli :)Eger oglunu görür duyarsa vazgeçer yumuşar mış arkadaşı öyle dedi arkadaşları yıkılmış durumdalar yenge sen hiç uzulme diyorlar
Ailem hic konusturtmuyor kimse ye anlatamiyorum delirecem
Bebek orguleri orgu kolyeler kokulu sabun vs yapip satayım dedim kiz kardeşim kimse almaz dedi paran yok dedi malzeme için kosgebe başvuracağım dedim batirirsin dedi
Delirecem
Senin de eşinin de gönlü olup gururunuzu yenene kadar o çocuk helak olacak yazık.. adamın çocuğa dayanamadigi belli sen seviyorsun o seviyorum diyor ne bekliyosunuz anlamıyorum ya seviyorum diye söylediği zaman bari kullan çocuğu en azından onunla konuşur ikna eder napcaksaniz sonra yaparsınız..Bugün hastahanede oldugumu duyup yanima geldi para verip gitti birsey demeden
Dün aksam tüm gunah vebal benim boynuma olsun ben artik seninle olmak istemiyorum sevsemde
deyip kapattı
Böyle bir adamdan boşanmak ı in davayı onun açmasını beklemeyin. Hele ki davayı açmıyor acaba hala bir şey mi hissediyor fakat diye hiç düsünmeyin. Acın davanızı süründürün. Tüm haklarınızı alınBildiğiniz üzere 8 9 gün önce eşim benimle tartıştı ve beni annesinden evinden kovdu 4 gün evimizde oğlumla bekledik sonra ailemin yanina geldim para ve yiyecek bittigi için
Eşimin bu süre içinde yaptıkları :
-pazar günü iki kardeşime de ulaşıp kavga ettiğimizi söyleyip telefonu kapatmış (bundan 3 4 gün sonra haberim oldu )
-beni tüm sosyal medya alanlarında arkadasliktan cikarip telden vs engellemiş bunuda iki gün sonra kiz kardeşim soyledi farkedip
-saçını sakalı ni kestirmis ve dün mazide kaldi yazmış (bunu ortak arkadaşım soyledi)
-ayriligimizin ikinci günü eltime mesaj attırmış boşanma davası ni acsin diye
-4.günü evi boşaltın ev sahibiyle kontrati bozdum (ki sözleşme vs yok) elektriği suyu kapatacagim demiş(elektrik bizden önceki kiracinin üstüne )
-7.günde ise anahtarı göndersin eşya alacağım diye yazdırmış eltime
Bende evi bosaltamam ve anahtarı gonderemem şimdi o çok istiyorsa açsın davayı yazdım
Sürekli resim paylasiyormus ki pek paylasmaz normalde
Bide gece 3 4 e kadar whatsapp da aktifmis (bunu bir akrabamiz söyledi)
Bu arada bir kere olsun oğlunu aramadı
Ben dayanamayıp ağlarken arkadaşımız in hesabından video gönderdim 3 gün falan olmuştu kavga olalı
Bana kendi hesabindan yazmış bir daha çocuğun sesini vs gönderme ne haliniz varsa görün diye
Boşanmak isteyen kovan o neden açmıyor davayı ?
Artık kendi adıma bir duygu bir his beklenti kalmadı bitmiş yani içimde eskiden olsa bunları duysam ağlar krizlere girerdim
Bitti eşim kesinlikle istemiyorum diyorSenin de eşinin de gönlü olup gururunuzu yenene kadar o çocuk helak olacak yazık.. adamın çocuğa dayanamadigi belli sen seviyorsun o seviyorum diyor ne bekliyosunuz anlamıyorum ya seviyorum diye söylediği zaman bari kullan çocuğu en azından onunla konuşur ikna eder napcaksaniz sonra yaparsınız..
Allah razi olsun canım çekilecek çile varmışCanım gunaydın, ne oldu size canım diger konunda dua okuyorduk neden böyle oldunuz , yada benmi geç gördüm konunu esin neden böyle davranıyor ya Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim Allah yardımcınız olsun
Nasılsınız? Açtınız mı davayı?Içim paramparça
Bugün zor da olsa bitti
Ne diyelim arkadaşım olmuyorsa bitmişse kendini üzme senin için böyle olması belkide daha hayırlıdir. Güzel günlerin geleceğinin bir işaretidir. Biz bunları şuanda şer gibi görüyoruz altında yatanda ise hayır bekliyordur. Şuanda çok sıkıntılısin seni çok iyi anlıyorum. Sabret arkadaşım bizler ne kadar da biseyler ici çabalasakta olacaksa o meseleler yaşıyor ve görüyoruz. Rabbim yardımcın olsun Allahım gönlündeki sıkintıni huzura erdirsin inşallah esini ıslah etsinAllah razi olsun canım çekilecek çile varmış
Iyiyim davayı bayram sonu açacağımNasılsınız? Açtınız mı davayı?
Allah razı olsun canımNe diyelim arkadaşım olmuyorsa bitmişse kendini üzme senin için böyle olması belkide daha hayırlıdir. Güzel günlerin geleceğinin bir işaretidir. Biz bunları şuanda şer gibi görüyoruz altında yatanda ise hayır bekliyordur. Şuanda çok sıkıntılısin seni çok iyi anlıyorum. Sabret arkadaşım bizler ne kadar da biseyler ici çabalasakta olacaksa o meseleler yaşıyor ve görüyoruz. Rabbim yardımcın olsun Allahım gönlündeki sıkintıni huzura erdirsin inşallah esini ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?