Eşimin tavırları

Baştan beri takip ediyorum ve çaresizce çırpınışınıza üzülüyorum. Ancak gelinen sürece baktığımda bu adam sizi sevmiyor. Belli ki ayrılmak için ailesiyle bir oyun düzenlemişler. Yoksa bu sebepten ayrılık olmaz. Bu adam başka bir yola girmiş.Şuan tek uğraşı sizden kurtulmak. Yolunuza bakmaktan başka çareniz yok.

Suda varki oğlunu siliyorum başka bir kadın olma ihtimali var iyice araştırın delil toplayin

kosgeb hibe veriyor bakma sen onlara. hibe yani geri ödemesiz, batsa da riske girmemiş olacaksın. Basitçe rutubetli bir yer tutup solucan gübresi, mantar falan da üretebilirsin. İnternette bir sürü kaynak var.

Belediyelerin ve bakanlıkların da bu konuda çok desteği var. Onlara da bakabilirsin. Kosgeb ile ilgili geçmişte çalışmıştım ben, bu konuda ciddiysen özel mesaj at bana, yardımcı olurum almana.

Bugün hastahanede oldugumu duyup yanima geldi para verip gitti birsey demeden
Dün aksam tüm gunah vebal benim boynuma olsun ben artik seninle olmak istemiyorum sevsemde
deyip kapattı
Senin de eşinin de gönlü olup gururunuzu yenene kadar o çocuk helak olacak yazık.. adamın çocuğa dayanamadigi belli sen seviyorsun o seviyorum diyor ne bekliyosunuz anlamıyorum ya seviyorum diye söylediği zaman bari kullan çocuğu en azından onunla konuşur ikna eder napcaksaniz sonra yaparsınız..

Böyle bir adamdan boşanmak ı in davayı onun açmasını beklemeyin. Hele ki davayı açmıyor acaba hala bir şey mi hissediyor fakat diye hiç düsünmeyin. Acın davanızı süründürün. Tüm haklarınızı alın

Ya allah yardımcın olsun arkadaşım !! Bu ne böyle evlilik öncesinde böyle sinyallar varmıydı ? Burcu ne kovamı acaba bu Nasıl Ada'm ya !!

Ne çok sıkıntın varmiş. Canım benim. Allah her sıkıntı arkasina guzellikler saklarmis. En guzel gunler senin olsun. Hakkinda hayirlisi olsun. Cok üzüldüm

Bitti eşim kesinlikle istemiyorum diyor

Ya boyle mahluklarin kahrını cekmeyeceksin.
Vuracaksin kicina tekmeyi, gondereceksin hayatından.
Cocugunu görmek istemeyen insandan her tür melanet beklenir.
Bugün keyfî yerindedir, eyvallah.
Bunun yarinida var, surunur.
Siz dimdik ayakta durdukça o beter olur.

Ne demişler, yazın yediğin hurmalar, kışın kıçını tırmalar.

Canım gunaydın, ne oldu size canım diger konunda dua okuyorduk neden böyle oldunuz , yada benmi geç gördüm konunu esin neden böyle davranıyor ya Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim Allah yardımcınız olsun

Allah razi olsun canım çekilecek çile varmış

Allah razi olsun canım çekilecek çile varmış
Ne diyelim arkadaşım olmuyorsa bitmişse kendini üzme senin için böyle olması belkide daha hayırlıdir. Güzel günlerin geleceğinin bir işaretidir. Biz bunları şuanda şer gibi görüyoruz altında yatanda ise hayır bekliyordur. Şuanda çok sıkıntılısin seni çok iyi anlıyorum. Sabret arkadaşım bizler ne kadar da biseyler ici çabalasakta olacaksa o meseleler yaşıyor ve görüyoruz. Rabbim yardımcın olsun Allahım gönlündeki sıkintıni huzura erdirsin inşallah esini ıslah etsin

Allah razı olsun canım
İçim yanıyor arkadaşım

Bir insanin ne kadar kuculebilecegine sahitlik ediyorum son gunlerde giden 9 yilima mi yanayim sevmis olmama mi bilemiyorum en kisa zamanda bosanma davasi acma karari aldim babam ve ailemde razi oldu sagligim duzelene kadar ise girmeyecegim psikolog la gorusmeye basladim
Kilo vermeye adabte oldum yedigime ictigime dikkat ediyorum ilaclarimi duzenli almaya basladim
Oglum icin de kurs arastiriyorum ana okulu acilmadan mesgale olsun diye
Cok sukur ki babasini sormuyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…