• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tavırları

Bu sadece bi ihtimal.
Neden cocuk uzerinden oynasin ki?
Annelik cocugu koz olarak kullanmak degildir
Babada çocuğu istemeyerek çocuk üzerinden oynuyor. "Çocuğu bile istemiyorum" diyerek verdiği mesaja bakın... ayrıca cocuk sadece anneye mı ait..

son olayı kacırdım hani esin gelmisti doktora para vermisti falan sonra ne olduki bosanma kesin yazdın yada o bisey mi dedi

Bugün eşim gelip oglumu gördü sarıldı bana ve bosanalim hemen sensiz çok mutluyum deyip gitti
Annemler karşı gelsede davayı açacağım bitti çünkü içimde birşey kalmadı buz gibiydi bana bakarken
Biz hiç olmamışız anladım
Tokat gibi yüzüme vurdu gerçekler
Dua edin bana oğluma (oglumu benden almak istiyor)

Bugün eşim gelip oglumu gördü sarıldı bana ve bosanalim hemen sensiz çok mutluyum deyip gitti
Annemler karşı gelsede davayı açacağım bitti çünkü içimde birşey kalmadı buz gibiydi bana bakarken
Hakkında hayırlısı olsun..
Sende yeni bir sayfa aç o zaman..
Çocuğu almak istemesine takılma derim. Bence alması senin icin iyi olur, ona bekar hayatı sunmamalisin ve kendine yeni bir yol cizmelisin..

Sana mı sarıldı orayı anlamadım

Oglunu eşine birak, esine sifir bekar hayati sunma..
Hem sanmaki eşinin ve kv kanından olan oğlun sana çok iyi olacak, senin yaninda olunca babaya hasret olacak ve hep ayrilik için seni suçlayacak. Bırak babada kalsin, baba o sorumluluk altında ezilsin ve oğlunuz ona hep bir engel oluştursun yeni hayat kurma yolunda..
Oğlunu eşine verirsen hayata bekar gibi yeniden dogarsin.
Ancak sen alirsan dul ve cocuklu olarak devam edersin.
3 çocuğum var, 3 unude canımdan çok severim, ancak boşanma soz konusu olursa birini bile almam. Çalışan anneyim bu arada, iyi bir maasim ve kendime ait gizli birikimimde var, buna rağmen çocukları babada bırakır ona hayatı dar ederim..

Bana sorarsan hayata yeniden sıfırdan başlayan sen ol, eşin olmasın..Her hatayı yapıp eziyet edipte kazanan onlar olmasin
varsin hayata dul ve çocuklu devam etsin ama bırakın da insan olarak kediden kopekten farkimiz olsun evladina sahip ciksin..Ne analar var 3 cocukla temizlige gidip milletin çerini çöpunu toplayan cocuk buyuten ..Canımı veririm evlatlarımı vermem elaleme..

Kocan dengesizlikte çığır açtı. Rabbim yardımcın olsun. Acaba hayatında biri mi var??
Kv dolduruşuna bile gelse bir yerden sonra gerçekleri görürdü diye düşünüyorum ya da sana çok kızgın bile olsa. Bu işin içinde başka bir iş var. Zina davası açma diye saklayabilir.

Hem sanmaki eşinin ve kv kanından olan oğlun sana çok iyi olacak, senin yaninda olunca babaya hasret olacak ve hep ayrilik için seni suçlayacak. Bırak babada kalsin, baba o sorumluluk altında ezilsin ve oğlunuz ona hep bir engel oluştursun yeni hayat kurma yolunda..
3 çocuğum var, 3 unude canımdan çok severim, ancak boşanma soz konusu olursa birini bile almam. Çalışan anneyim bu arada, iyi bir maasim ve kendime ait gizli birikimimde var, buna rağmen çocukları babada bırakır ona hayatı dar ederim..

Bana sorarsan hayata yeniden sıfırdan başlayan sen ol, eşin olmasın..Her hatayı yapıp eziyet edipte kazanan onlar olmasin
Hayretler içinde okudum. Çocuklarımız bizim elimizdeki silahlar değiller. Hele ki "eşinin ve kv kanından olan oğlun sana iyi mi olacak" lafı ... Çocuklarınız için üzüldüm. Hayatta her şey menfaat değildir.

Kadınların kolay harcanmasının nedeninin bu evlada baglilik oldugunu düşünüyorum.
Önceden esime çocuklarımı da alır giderim dedigimde çok kolay "git" derdi.ama artık diyorum ki çocukları da birakir giderim, esimin bogazi düğümleniyor ve konu her ne ise geri adim atmak zorunda kalıyor.

Cocugu bıraksa kv çocuğa bakmak isteuecek mı HAYIR
Adamın yeniden evlendirmek isteseler kaç kişi böyle çocuklu adami kabul eder. Bence kimse kabul etmez.
Mecburen çocuğun annesi ile barışmak ve onu dediklerini yapmak zorunda kalacaklar.
Bizim buralarda boşanma söz konusu olursa cocugu ceza olarak babaya verirler, kadına yaptığı yanına kalmasin diye..

Birde toplumumuzda şöyle bir görüş var. Çocuğu olan kadın çocuğunun hatrina kolay kolay boşanmaz, eger boşanmışsa muhakkak sorun kocasındadir.

Ayrıca çocugu annede olan bosanmis arkadaslarimin çocukları annelerinin tüm fedakarlıklarıni görmelerine rağmen anneye düşman, babaya dostlar. Çünkü babaya uzaklar.
Cocuklar uzak olsuklari ebeveyne daha çok sevgi ile dolu oluyorlar.

Diyelim ki konu sahibinin çocuğu baba ile kaldı, anneye doldurdular...bence hiç problem yok.

Bu kadının hayatı bu cocuktan mi ibaret olacak, yeniden hayatını kurup mutlu olmak varken..
Ayrıca çocuklarda babaya çeker, vefasız esin çocuğu da kolay kolay vefalı olmaz.

Ben çocuk için hayatımı mahvetmeyi secmezdim.
Umarım çocuklarınız büyüdüğünde gerçek yüzünüzü görürler.

Allah yardımcıniz olsun. Oğlunuzu da alirsıniz İnşallah. Biri oģlunu alma bırak kalsın hayatını mahvetme demiş şaştım kaldım. Her kadın doğurabilir ama her kadın anne olamaz dedikleri bu olsa gerek. Bazı kadınlar anneliğin kutsallığını büyüsünü bozuyor gerçekten. Siz alın oģlunuzu yanıniza. Bir cocuģun en çok annesine ihtiyacı vardır.

Çocuklarınızı boşanma ihtimalinize karşı eşinizin hayatını dar etmek mantığıyla mı dünyaya getirdiniz? Sırf eşinize inat için çocuklarınızı tek kalemde harcamanıza hayret ettim.

Sana mı sarıldı orayı anlamadım
Bana ve çocuğa sarildi
Allah yardımcıniz olsun. Oğlunuzu da alirsıniz İnşallah. Biri oģlunu alma bırak kalsın hayatını mahvetme demiş şaştım kaldım. Her kadın doğurabilir ama her kadın anne olamaz dedikleri bu olsa gerek. Bazı kadınlar anneliğin kutsallığını büyüsünü bozuyor gerçekten. Siz alın oģlunuzu yanıniza. Bir cocuģun en çok annesine ihtiyacı vardır.
Oglumu ona bırakmadım aldım bir daha gelirse polisi arayacagimi soyledim

Çocuklarınızı boşanma ihtimalinize karşı eşinizin hayatını dar etmek mantığıyla mı dünyaya getirdiniz? Sırf eşinize inat için çocuklarınızı tek kalemde harcamanıza hayret ettim.
Bu üyenin söylemek istediğiniz tam olarak çocukları kullanmak değil ama sonuçta çocuk sadece annenin de değil.. Anne doğurdu büyüttü diye neden tüm zor günlerde kadın çeksin zahmeti alacksa bile çocuğu maddi açıdan kendini yeterli hazır hissettiği zaman almalı Cer cople uğraşıp çocuk bakan da var ama baba kral hayatı yasiyorken çocuk neden annesiyle sokaklarda sürünsun çocuğun da refahi düşünüldüğünde mantıklı bence örnek çocuk annenin sigortası yok diye hastaneye goturemiyor maddi durumu yok diye istediği kıyafeti yiyeceği alması gereken vitaminler için besinleri alamıyor yazık değil mi?

Bu üyenin söylemek istediğiniz tam olarak çocukları kullanmak değil ama sonuçta çocuk sadece annenin de değil.. Anne doğurdu büyüttü diye neden tüm zor günlerde kadın çeksin zahmeti alacksa bile çocuğu maddi açıdan kendini yeterli hazır hissettiği zaman almalı Cer cople uğraşıp çocuk bakan da var ama baba kral hayatı yasiyorken çocuk neden annesiyle sokaklarda sürünsun çocuğun da refahi düşünüldüğünde mantıklı bence örnek çocuk annenin sigortası yok diye hastaneye goturemiyor maddi durumu yok diye istediği kıyafeti yiyeceği alması gereken vitaminler için besinleri alamıyor yazık değil mi?

İnanın üyenin demek istediği bu değil. O maddi durum iyi de olsa çocuklarını kendisine yük ceza olarak görüyör. Tabiki annenin durumu çok kötüyse çocuk da sürünmesin diye babaya verilir. Ama bir çocuğun babadan çok annesine ihtiyacı vardır. Üyenin anlatmak istediği de çocukları kendisiyle kötü bir hayat süreceğinddn değil sırf eşine inat olsun o bekar gibi yaşamasın diye çocuklarını siliyor. Çocuklarını koz olarak kullanıyor.

İnanın üyenin demek istediği bu değil. O maddi durum iyi de olsa çocuklarını kendisine yük ceza olarak görüyör. Tabiki annenin durumu çok kötüyse çocuk da sürünmesin diye babaya verilir. Ama bir çocuğun babadan çok annesine ihtiyacı vardır. Üyenin anlatmak istediği de çocukları kendisiyle kötü bir hayat süreceğinddn değil sırf eşine inat olsun o bekar gibi yaşamasın diye çocuklarını siliyor. Çocuklarını koz olarak kullanıyor.
Çocukları babaya koz olarak kullanıp da yabana atmıyor ya baba da el değil bu kadar buyutulecek bir durum değil bence nasıl çocukla bırakılan anneler varsa babalar da var..

Back