Eşimin tavırları

Her yeni mesajda barıştınız sanıyorum ama her seferinde daha ağır bişey yalamış olarak yazıyorsun... dava açıldı mı

O adamın sevgilisi var boşanmada suçlu taraf olmamak için de söylemiyor. Hatta belki kadın hamile olabilir diye düşünüyorum ki kaynananla iş birliği yapmışlar

Konunun ismini unuttum dakikalardır konunuzu arıyorum. Aklimdan hiç çıkmadınız inanın. Durumunuzu soracaktım yazmışsınız zaten.
Allah hakkınızda en hayırlısını versin inşallah.
Dualarımdasınız.

Oglunu eşine birak, esine sifir bekar hayati sunma..
Hem sanmaki eşinin ve kv kanından olan oğlun sana çok iyi olacak, senin yaninda olunca babaya hasret olacak ve hep ayrilik için seni suçlayacak. Bırak babada kalsin, baba o sorumluluk altında ezilsin ve oğlunuz ona hep bir engel oluştursun yeni hayat kurma yolunda..
Oğlunu eşine verirsen hayata bekar gibi yeniden dogarsin.
Ancak sen alirsan dul ve cocuklu olarak devam edersin.
3 çocuğum var, 3 unude canımdan çok severim, ancak boşanma soz konusu olursa birini bile almam. Çalışan anneyim bu arada, iyi bir maasim ve kendime ait gizli birikimimde var, buna rağmen çocukları babada bırakır ona hayatı dar ederim..

Bana sorarsan hayata yeniden sıfırdan başlayan sen ol, eşin olmasın..Her hatayı yapıp eziyet edipte kazanan onlar olmasin

Dediğiniz doğru gayet mantıklı da kimse böyle bir şey onermemisti ama bi baba çocuğunu aramayıp sormayip reddedebiliyorken bir anne çocuğundan ayrı bir gün hayal bile edemez fıtrattan kaynaklı belki.. dediginiz şekilde çocuğu babaya bıraksa o aile anneyi hep kotuleyecek annen seni istemedi diye anlatılacak o çocuk hiç annesinin gecelerce sadece çocuğu için onun geleceği için endişelenip ağladığını hiç bilmeyecek yazık değil mi anaya da oğula da.. bi cocuk bu yaşlarda babasız bir şekilde olur ama annesiz asla olmaz bence... dediginiz şekilde çocuk babaya verilse adam mecburen evlenmek zorunda da kalabilir..

Kadınların kolay harcanmasının nedeninin bu evlada baglilik oldugunu düşünüyorum.
Önceden esime çocuklarımı da alır giderim dedigimde çok kolay "git" derdi.ama artık diyorum ki çocukları da birakir giderim, esimin bogazi düğümleniyor ve konu her ne ise geri adim atmak zorunda kalıyor.

Cocugu bıraksa kv çocuğa bakmak isteuecek mı HAYIR
Adamın yeniden evlendirmek isteseler kaç kişi böyle çocuklu adami kabul eder. Bence kimse kabul etmez.
Mecburen çocuğun annesi ile barışmak ve onu dediklerini yapmak zorunda kalacaklar.
Bizim buralarda boşanma söz konusu olursa cocugu ceza olarak babaya verirler, kadına yaptığı yanına kalmasin diye..

Birde toplumumuzda şöyle bir görüş var. Çocuğu olan kadın çocuğunun hatrina kolay kolay boşanmaz, eger boşanmışsa muhakkak sorun kocasındadir.

Ayrıca çocugu annede olan bosanmis arkadaslarimin çocukları annelerinin tüm fedakarlıklarıni görmelerine rağmen anneye düşman, babaya dostlar. Çünkü babaya uzaklar.
Cocuklar uzak olsuklari ebeveyne daha çok sevgi ile dolu oluyorlar.

Diyelim ki konu sahibinin çocuğu baba ile kaldı, anneye doldurdular...bence hiç problem yok.

Bu kadının hayatı bu cocuktan mi ibaret olacak, yeniden hayatını kurup mutlu olmak varken..
Ayrıca çocuklarda babaya çeker, vefasız esin çocuğu da kolay kolay vefalı olmaz.

Ben çocuk için hayatımı mahvetmeyi secmezdim.

Bazi kadinlar evli ve cocuklu dahi olsa erkekleri kabul edip ikinci kadin olmayi tercih edebiliyor oglumu cok zor sartlar altinda dunyaya getirdim oglum u babasina birakip onu is hayatina erkenden atmalarina razi olamam bu mantiktalar cunku yorumunuz icin tesekkur ederim
Yeniden evlenmeyi dusunuyorum

Önceki evlilikten olan çocuk ile yeni bir evlilik cok zor, kolay kolay da mutluluk getirmez. Erkek çocuğu yeni eşten sizi kiskanacak ve bu eşiniz ile aranızda sıkıntı yaratacak

Aslında çocuğu babaya bıraktığınizda sandiginiz gibi bosanma olmayacak. Mecburen eşiniz size dönmek zorunda kalacak

Yuh artık.

Aslında çocuğu babaya bıraktığınizda sandiginiz gibi bosanma olmayacak. Mecburen eşiniz size dönmek zorunda kalacak
Donmesini istemiyorum ki
Birde oglumu istemeyeni zaten istemem illa evlenmem de gerekmiyor sadece kendimi kapatmadim oglum var evlenmem demiyorum tabiki sevilmek yuva kurmak hayatimi paylasacak birini isterim ama hemen degil tabiki
Daha 32yasindayim gencim ve mutluluk istiyorum

Dönmek zorunda kalipta konu sahibinin gelecekte ki yıllarını da mahvedecekse bunun konu sahibi için bir kazanım ..zafer olmayacagini düşünüyorum.

Ben hala esinizin neden bu kadar sinirlendigini anlamadim, cocugunu bile gormek istemiyor

Ben hala esinizin neden bu kadar sinirlendigini anlamadim, cocugunu bile gormek istemiyor

Kvcik dolduruyordur....
Oğluyla tek kalsınlar da görsünler gelin evdeyken atıp tutmak kolay.
Konu sahibi kendini eşinden mahrum et sesini bile duymasın üzülme o gelip yalvarcak ben eminim o zaman da sen şart suncaksın ya adam ol ya boşan diye bakalım o zaman karar ver kocanla barışmaya. Biz kadınlar çok güçlüyüz sadece farkında değiliz gücümüzün. Iyiniyeti salaklık olarak gören cahiller varsa karşında sen onlardan daha kötü acımasız olcaksın ki değerini bilsinler...

Acin davanızı, alın nafakanızı oturun, aslımda donuna kadar almak lazım. Attıgı mesajları falan sakın silmeyin.

Aynen geçen zamana rağmen aramiyorsa sen davanı aç baroya başvur.baktın yine adam olmuyor. Sonra da bir işe gir derim. Belki o zaman aklı başına gelir böylesinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…