Dediğiniz doğru gayet mantıklı da kimse böyle bir şey onermemisti ama bi baba çocuğunu aramayıp sormayip reddedebiliyorken bir anne çocuğundan ayrı bir gün hayal bile edemez fıtrattan kaynaklı belki.. dediginiz şekilde çocuğu babaya bıraksa o aile anneyi hep kotuleyecek annen seni istemedi diye anlatılacak o çocuk hiç annesinin gecelerce sadece çocuğu için onun geleceği için endişelenip ağladığını hiç bilmeyecek yazık değil mi anaya da oğula da.. bi cocuk bu yaşlarda babasız bir şekilde olur ama annesiz asla olmaz bence... dediginiz şekilde çocuk babaya verilse adam mecburen evlenmek zorunda da kalabilir..
Kadınların kolay harcanmasının nedeninin bu evlada baglilik oldugunu düşünüyorum.
Önceden esime çocuklarımı da alır giderim dedigimde çok kolay "git" derdi.ama artık diyorum ki çocukları da birakir giderim, esimin bogazi düğümleniyor ve konu her ne ise geri adim atmak zorunda kalıyor.
Cocugu bıraksa kv çocuğa bakmak isteuecek mı HAYIR
Adamın yeniden evlendirmek isteseler kaç kişi böyle çocuklu adami kabul eder. Bence kimse kabul etmez.
Mecburen çocuğun annesi ile barışmak ve onu dediklerini yapmak zorunda kalacaklar.
Bizim buralarda boşanma söz konusu olursa cocugu ceza olarak babaya verirler, kadına yaptığı yanına kalmasin diye..
Birde toplumumuzda şöyle bir görüş var. Çocuğu olan kadın çocuğunun hatrina kolay kolay boşanmaz, eger boşanmışsa muhakkak sorun kocasındadir.
Ayrıca çocugu annede olan bosanmis arkadaslarimin çocukları annelerinin tüm fedakarlıklarıni görmelerine rağmen anneye düşman, babaya dostlar. Çünkü babaya uzaklar.
Cocuklar uzak olsuklari ebeveyne daha çok sevgi ile dolu oluyorlar.
Diyelim ki konu sahibinin çocuğu baba ile kaldı, anneye doldurdular...bence hiç problem yok.
Bu kadının hayatı bu cocuktan mi ibaret olacak, yeniden hayatını kurup mutlu olmak varken..
Ayrıca çocuklarda babaya çeker, vefasız esin çocuğu da kolay kolay vefalı olmaz.
Ben çocuk için hayatımı mahvetmeyi secmezdim.