• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tavırları

Siz adamı barismak icin razi etmeye çalışır,esi dostu onu ikna etsin diye araya koymaya calisir pozisyona girmissiniz bile....Bu
güne kadar babası işe de mi gitmedi de çocuk 5 gün babasını görmeyince depresyona girdi ?Çocuğun yanında sabahtan akşama ağlayıp herkesle herşeyi konuşuyorsunuz çocuk da duyuyor bunları tabi.Hakkinizda hayırlısı olsun

Siz adamı barismak icin razi etmeye çalışır,esi dostu onu ikna etsin diye araya koymaya calisir pozisyona girmissiniz bile....Bu
güne kadar babası işe de mi gitmedi de çocuk 5 gün babasını görmeyince depresyona girdi ?Çocuğun yanında sabahtan akşama ağlayıp herkesle herşeyi konuşuyorsunuz çocuk da duyuyor bunları tabi.Hakkinizda hayırlısı olsun
Bi kere bile aglamadim
Kimseyle de konusmuyorum
Sagolun

Cocugum bugün dr a gitti depresyona girmiş o yüzden tüm çabam
Cocugum bugün dr a gitti depresyona girmiş o yüzden tüm çabam
canım sen çocuğunla ilgilen boşver kocanı dava açarsa alırsın nafakanı demek ki güçlü değilmiş taşıyamadı sen güçlü olacaksın evladın için boşver kocayı şimdi çocuğun psikolojisi bozulursa hiç toparlayamazsın

canım sen çocuğunla ilgilen boşver kocanı dava açarsa alırsın nafakanı demek ki güçlü değilmiş taşıyamadı sen güçlü olacaksın evladın için boşver kocayı şimdi çocuğun psikolojisi bozulursa hiç toparlayamazsın
Bosanma kararim kesin degmezmis 9 yilim başımın gözümün evladimin sadakasi olsun

Bosanma kararim kesin degmezmis 9 yilim başımın gözümün evladimin sadakasi olsun
Zararın neresinden dönersen kardır yirmi yılın geçseydi de böyle olsaydı şimdi yaşın genç kendine yön çizebilirsin.
İnş çok güzel günleriniz olur evladınla cnm

Allah razi olsun cok dua et canım
Hep aklımdasın cnm dua ederim mübarek günler Bim konununa da çok üzülmüştüm Allah ım bu kadar üzüntüden sınavdan sonra oğlunla seni öyle bir mufakatlandırsın ki bollluk bereket içinde mutlu bir hayatınız olsun cnm bnm

Konu sahibi esinden bosanmak istemiyor cunku o istiyor diye kabul ediyor belli ki adam da borclardan bunalmis evi bosaltinca zaten ailelerin yanina siginacaktik demis son raddeye gelmis yani. Bende evimi bosaltmak zorunda kaldim esim yurt disina gidecek bir sure psikolojisi de iyi degil suan hatta konu acmistim bana alttan al adama yazik gibi yorumlar yapildi boyle oldu diye bende bosayayim yani.
Ayrica sizin tavsiyenizden farkli birsey dememisim kisadece birsey yapmadan bekle demisim git yanina baris ugras demedim ama bosanmak icinde ugrasmasi bana dogru gelmiyor acikcasi eger sadece borc yuzunden bu durumdaysa adam tabi.
Konularima bakabilirsiniz borclar ev yurtdisi konusunda hemen hemen konu sahibi ile ayni şeyler yasiyorum o yuzden empati yapabiliyorum yasamayan bilemez.
Sizin konunuzu bilmiyorum. Boşanırsınız boşanmazsınız beni ilgilendirmez.

Ama benim de öyle sen de dayan o borç yüzünden bu halde diyerek hem kendinizi hem de konu sahibini kandırıyorsunuz.

Insanlar borca girince karısından çocuğundan vazgeçmiyor ilk fırsatta hanımefendi.

Böyle biliyorsanız yanlış biliyorsunuz.

Kusura bakmayın canınız kandirilmak istiyorsa kendinize yapın, ama bu kadar yorum içinde bekle duzelir diyen tek sizsiniz

Para olmayınca yalnızca erkek mi bunalıma giriyor?

Siz borçlar çoğaldı diye evi terketseniz kocanız dönüp bi yüzünüze bakmaz ama o kovsun bir şey olmaz borç yüzünden düzelir..!

Sizin konunuzu bilmiyorum. Boşanırsınız boşanmazsınız beni ilgilendirmez.

Ama benim de öyle sen de dayan o borç yüzünden bu halde diyerek hem kendinizi hem de konu sahibini kandırıyorsunuz.

Insanlar borca girince karısından çocuğundan vazgeçmiyor ilk fırsatta hanımefendi.

Böyle biliyorsanız yanlış biliyorsunuz.

Kusura bakmayın canınız kandirilmak istiyorsa kendinize yapın, ama bu kadar yorum içinde bekle duzelir diyen tek sizsiniz

Para olmayınca yalnızca erkek mi bunalıma giriyor?

Siz borçlar çoğaldı diye evi terketseniz kocanız dönüp bi yüzünüze bakmaz ama o kovsun bir şey olmaz borç yüzünden düzelir..!

Siz bosanin hanimefndi vara yoka bosanin sonra bosandim mutsuzum ne zaman normal olurum diye konular acin ama oyle akil vermeyin neyse konu sahibine saygim var onun icin uzatmayacagim. Herkes kendi düşüncesini yazabilir kanaatindeyim neticede hangi yolun ilerde daha iyi olacagini sadece allah bilir.

Durum şu öncelikle, hayatında biri yok.
Yaptığı hem suçlu hem güçlülük. Ne yaptığının gayet de farkında bastırmak için bu halleri. Bütün kozlarını oynayacak ve tepkisiz kaldığınız süre kıvranacak. Açlıktan ölmezsiniz bir süre idare edin işe girin, emin olun geri dönecek ve yalvaracak. Hep böyle oluyor ne yazık ki. Hatta boşanma davasını da açın hemen ne kadar ciddi olduğunu görsün meselenin. Öyle kadını evden atıp,aç bırakıp ergen tribi atan adam olmaz olsun. Aklını başına alırsa affet ve gözünü kırpmadan acıt canını. Seni kovarken iyiydi değil mi ? Bir erkek ne olursa olsun karısını korumalıyken, bazı insanlar karısını ezmeyi marifet zannediyor. Ezdirme kendini, anasının kucağına mı yatacak ? Anası mı bakıyor çocuğuna. O evi,huzuru köpek gibi arar. Ailenin yanına dön, işe gir, dava aç ve cevap verme iletişime geçme hiçbir türlü.
1000 kez katılıyorum. Boşanma davasını aç, nafaka bağlat, sonra da işe gir. Kendi ayaklarının üzerinde durduğunu görünce pişman olacak. Sanıyor ki sen ona muhtaçsın. Hiç de değilsin, Allah yeter ki sağlık versin. Çalışır ekmeğini kazanır,dimdik yaşarsın. O çocuğun ağlarken ne haliniz varsa görün, mesajının da ekran fotoğrafını al. İleride çocuğu yanlış bir şekilde etkilemek isteyebilirler, 18 yaşından sonra gösterirsin.

1000 kez katılıyorum. Boşanma davasını aç, nafaka bağlat, sonra da işe gir. Kendi ayaklarının üzerinde durduğunu görünce pişman olacak. Sanıyor ki sen ona muhtaçsın. Hiç de değilsin, Allah yeter ki sağlık versin. Çalışır ekmeğini kazanır,dimdik yaşarsın. O çocuğun ağlarken ne haliniz varsa görün, mesajının da ekran fotoğrafını al. İleride çocuğu yanlış bir şekilde etkilemek isteyebilirler, 18 yaşından sonra gösterirsin.
O konu sahibinin kendi ayakları üzerinde durduğunu görüp pişman olacak hikayenin devamı ne peki hep böyle mi oluyor? Adamın pişman olmasi degilki mesele bi yuva yıkılıyor kavga koyma falan değil maddiyatsizlk adamın planı eşini ailesiniailesinin yanına bırakıp borçları toparlamaya çalışmak o stresle bide eşiyle kavga ediyor bi sinirlendim koyuyor yaralarina tuz basmamak için oğlunu reddediyor belki ama bu hiç doğru değil.
Neticede zor bi durum allah kolaylik versin. .

Siz bosanin hanimefndi vara yoka bosanin sonra bosandim mutsuzum ne zaman normal olurum diye konular acin ama oyle akil vermeyin neyse konu sahibine saygim var onun icin uzatmayacagim. Herkes kendi düşüncesini yazabilir kanaatindeyim neticede hangi yolun ilerde daha iyi olacagini sadece allah bilir.
İlahî hanımefendi güldürdünüz:KK70:

Vara yoka boşan diyen biri degilim.
Sadece boşanmanın seni kovan istemeyen bir adamın yanında durmaktan daha saygıdeğer olduğunu anlatmaya çalışmıştım.

Gönül isterdi ki boşanıp tekrar evlenen bir insan olarak bu tavsiyeyi siz verin. Ama galiba boşanmaya çok kötü bir anlam yuklemeniz yüzunden erkeklere bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapıp yapışıyorsunuz.

Çok merak ediyorsanız boşanmadım ben. ne zaman normale dönerim diye açtığım konu herşeye rağmen kendi ayaklarının üstünde duran, acısıyla tatlısıyla bu yükü tek başına omuzlayan birinin konusuydu.

Haa asla pişman degilim. Kendimi ezdirmedigimi, gerekirse yeni bir hayata da cesaretim olduğunu gören eşim ve ailesi artik ona göre davranıyor. Bazılarını hayatımızdan çıkardık ve çok mutlu olarak devam ediyoruz. Cunku kendine deger verdigini goren insanlar, sana zarar vermeye cesaret edemiyor. Kesin bilgi. Isinize yararsa, size de tavsiye ederim.

Hoşçakalın...

İlahî hanımefendi güldürdünüz:KK70:

Vara yoka boşan diyen biri degilim.
Sadece boşanmanın seni kovan istemeyen bir adamın yanında durmaktan daha saygıdeğer olduğunu anlatmaya çalışmıştım.

Gönül isterdi ki boşanıp tekrar evlenen bir insan olarak bu tavsiyeyi siz verin. Ama galiba boşanmaya çok kötü bir anlam yuklemeniz yüzunden erkeklere bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapıp yapışıyorsunuz.

Çok merak ediyorsanız boşanmadım ben. ne zaman normale dönerim diye açtığım konu herşeye rağmen kendi ayaklarının üstünde duran, acısıyla tatlısıyla bu yükü tek başına omuzlayan birinin konusuydu.

Haa asla pişman degilim. Kendimi ezdirmedigimi, gerekirse yeni bir hayata da cesaretim olduğunu gören eşim ve ailesi artik ona göre davranıyor. Bazılarını hayatımızdan çıkardık ve çok mutlu olarak devam ediyoruz. Cunku kendine deger verdigini goren insanlar, sana zarar vermeye cesaret edemiyor. Kesin bilgi. Isinize yararsa, size de tavsiye ederim.

Hoşçakalın...
Sizin hayatiniz beni ilgilendirmiyor ama sunu soylemeden gecemeyecegim ben bosandim kimseye bulunmaz hint kumasi muamelesi yapmadim ama siz yapismissiniz belli ki yapamamis savasmissiniz kurtarmak icin ha bu kotu birsey mi bence degil millete olur olmaz akillar vermenize birsey diyemem ama sizinle ayni fikirde olmayanlara saygi gisterin lutfen.

haha köpek gibi pişmanlık çanları çalıcak yakında merake etme. Bu yaptıkları sadece bi inAt hepsi bu. Sen kArarlı durup boşanmak istediğini söylesen o zaman 360 derece değişir eşin :)
Ama çok komik hareketler gerçekten. Herşeyi bırak oğlumun sesini gönderme ne demek hiç mı özlememiş

haha köpek gibi pişmanlık çanları çalıcak yakında merake etme. Bu yaptıkları sadece bi inAt hepsi bu. Sen kArarlı durup boşanmak istediğini söylesen o zaman 360 derece değişir eşin :)
Ama çok komik hareketler gerçekten. Herşeyi bırak oğlumun sesini gönderme ne demek hiç mı özlememiş
Eger oglunu görür duyarsa vazgeçer yumuşar mış arkadaşı öyle dedi arkadaşları yıkılmış durumdalar yenge sen hiç uzulme diyorlar

Bugün hastahanede oldugumu duyup yanima geldi para verip gitti birsey demeden
Dün aksam tüm gunah vebal benim boynuma olsun ben artik seninle olmak istemiyorum sevsemde
deyip kapattı

Bugün hastahanede oldugumu duyup yanima geldi para verip gitti birsey demeden
Dün aksam tüm gunah vebal benim boynuma olsun ben artik seninle olmak istemiyorum sevsemde
deyip kapattı
yoluna bak arkadaşım kolay değil Allah şu ramazanın hürmetine yardım etsin bu konuşmadan şunu çıkardım senden vazgeçtim diyor ayrılmak istiyor sevse böyle mi yapar düzenini kurarsın inşallah sevse seninle konuşurdu bence bu işte başka bir iş var

yoluna bak arkadaşım kolay değil Allah şu ramazanın hürmetine yardım etsin bu konuşmadan şunu çıkardım senden vazgeçtim diyor ayrılmak istiyor sevse böyle mi yapar düzenini kurarsın inşallah sevse seninle konuşurdu bence bu işte başka bir iş var
yinede yanına gelince konuşsaydın bir oturun konuşun arkadaşlarından yardım al

Back