Eşimin tavırları

Annemler o açsın çok ıstiyor sa dediler. Konusamiyoruz ki hemen geriliyor ortalık bende de tek kuruş yok su an için son çare baroya gideceğim bayram sonrası
Siz dik durun, Allah yardımcınız olsun bu gece bol bol dua edelim inşaallah. Bir kapı örtülür biri açılır. Allah akıl fikir versin ne biçim adam bunlar yahu...

Babam gelince sustular hepsi
Babam çok üzgün amcaoğlu vefat etti
Konusamadik bi daha
Kararim degismedi yani iş arayacağım ama işe girdigimi duyunca geri döner buna eminim o yüzden biraz bekleme karari aldim
İyi de @Ber ra sen şu an ailenin bulunduğu ildesin.İse girmen esinin neden dönmesine yol açsın ki.

Bu durumda hemen dava açtı nafaka nida al bitir sende heryerden engelle ve hayatına mutlu mesut devam et onlardan biriyle iletişime gecme

Bu durumda hemen dava açtı nafaka nida al bitir sende heryerden engelle ve hayatına mutlu mesut devam et onlardan biriyle iletişime gecme
Hic birsekilde ben iletisime gecmiyorum arada elti kişisi bir yerlerden yazıyor bende sildim zaten hepsini

Babam gelince sustular hepsi
Babam çok üzgün amcaoğlu vefat etti
Konusamadik bi daha
Kararim degismedi yani iş arayacağım ama işe girdigimi duyunca geri döner buna eminim o yüzden biraz bekleme karari aldim
Anladım. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Annemler o açsın çok ıstiyor sa dediler. Konusamiyoruz ki hemen geriliyor ortalık bende de tek kuruş yok su an için son çare baroya gideceğim bayram sonrası
Efendim bir arkadaşım çok güzel bir kız. Bunu size de anlatmak isterim. Kızın bir kız çocuğu vardı eşi psikopattı kızın üzerinde sigara bile söndürmüşlüğü olan adam ,her türlü kötü iş var. Hem de kızı vermediler buna, kaçarak evlenmişler. Evlendiği ünden beri yaşamadığı kalmamış, kimseye de anlatmamış üç sene dayanabildi. Bu kızı ailesi aldı tabi ki ,boşandı hemen iş buldular. Öyle mesleği de yoktu liseden mezun olmuş,evlenmiş. Bir hastanede işe girdi . Kız bir doktorla evli şu anda. Eğitimine de devam ediyor hemşirelik okuyor. İkinci eşiyle de çok mutlu. Mutluluk =evlilik diye bir şey yok. Ama bir yerden tutunamazsanız ve başınıza tüneyen musibete sarılıp kalırsanız hayattaki güzel şeyleri kaçırırsınız. Kendimi teskin ederken hep bunu hatırlıyorum

Ben neler yapacağım da şartlar

Çünkü ailesi parayı çok sever borçta var ya ayri sehirdeyim ama esimin de memleketi akrabaları vs var
O geri döner diye niye zamanında caliyorsunki gelsin sende s....... tır çek gitsin böyle biriyle barismicaksin dimi zaten çok saçma cahil bir aileler belli bukadar durdugun hata geri donmemelisin bence gir sen ise oda kudursun

Bence başka biri var hayatında. Aile de destekçi olunca kolay olmuştur sizi bırakması. Fotoğraf paylaşması size nispeten değil. Öyle olsaydı sizi engellemez gözünüze sokardı o fotoğrafları. Ama o öyle yapmamış. Başkasına kendisini gösteriyor.

Bilmem yoktur diyemem ama hic yakalamadim şüphe etmedim
Annem babam kardeslerim kuzenlerim ekli tek ben engelliyim kardeslerimin paylaştığı resim vs begeniyormus

Vallaha ben esime sunu demistim bir kere: "Sen benden bosanmak istesen bunu kabul ederim,zorluk cikarmam. Lakin cocuklarimiza sahip cikmadigin andan irtibaren bu hayati sana öyle dar ederim ki,nefes dahi alamazsin!" (Esim huyumu bilirim:Yaparim.) Sizin durumunuz da ayni bu. Delilleri toplayin. Heleki sizi nasil kovdugu ve ortada biraktigina dair. Delillerle davayi siz acin. Hem tazminat icin hemde nafaka icin. Korkmayin ve cocugunuzun hakkini sonuna kadar savunun. Su anda "zaten pisman olup döner" triplerde. Indirin havasini. Su "sen ac! Yok sen ac!" Durumlara gelemem pek avukata danisip hareket edin

Ben başka kadının günahını almayım o delinin hayatında anası var başka kadına gerek yok.

Para yönünden davayı açmıyordur. Kusurlu bulunma hali falan.

Aklı sıra ben mutluyum iyi ki çıktınız hayatımdan pozları veriyor.. Bak salmadım kendimi gibilerinden..
Bu akıllarıda büyük ihtimal kaynanan veriyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…