Siz dik durun, Allah yardımcınız olsun bu gece bol bol dua edelim inşaallah. Bir kapı örtülür biri açılır. Allah akıl fikir versin ne biçim adam bunlar yahu...Annemler o açsın çok ıstiyor sa dediler. Konusamiyoruz ki hemen geriliyor ortalık bende de tek kuruş yok su an için son çare baroya gideceğim bayram sonrası
Amin sağolunSiz dik durun, Allah yardımcınız olsun bu gece bol bol dua edelim inşaallah. Bir kapı örtülür biri açılır. Allah akıl fikir versin ne biçim adam bunlar yahu...
İyi de @Ber ra sen şu an ailenin bulunduğu ildesin.İse girmen esinin neden dönmesine yol açsın ki.Babam gelince sustular hepsi
Babam çok üzgün amcaoğlu vefat etti
Konusamadik bi daha
Kararim degismedi yani iş arayacağım ama işe girdigimi duyunca geri döner buna eminim o yüzden biraz bekleme karari aldim
Çünkü ailesi parayı çok sever borçta var ya ayri sehirdeyim ama esimin de memleketi akrabaları vs varİyi de @Ber ra sen şu an ailenin bulunduğu ildesin.İse girmen esinin neden dönmesine yol açsın ki.
Hic birsekilde ben iletisime gecmiyorum arada elti kişisi bir yerlerden yazıyor bende sildim zaten hepsiniBu durumda hemen dava açtı nafaka nida al bitir sende heryerden engelle ve hayatına mutlu mesut devam et onlardan biriyle iletişime gecme
Anladım. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.Babam gelince sustular hepsi
Babam çok üzgün amcaoğlu vefat etti
Konusamadik bi daha
Kararim degismedi yani iş arayacağım ama işe girdigimi duyunca geri döner buna eminim o yüzden biraz bekleme karari aldim
Efendim bir arkadaşım çok güzel bir kız. Bunu size de anlatmak isterim. Kızın bir kız çocuğu vardı eşi psikopattı kızın üzerinde sigara bile söndürmüşlüğü olan adam ,her türlü kötü iş var. Hem de kızı vermediler buna, kaçarak evlenmişler. Evlendiği ünden beri yaşamadığı kalmamış, kimseye de anlatmamış üç sene dayanabildi. Bu kızı ailesi aldı tabi ki ,boşandı hemen iş buldular. Öyle mesleği de yoktu liseden mezun olmuş,evlenmiş. Bir hastanede işe girdi . Kız bir doktorla evli şu anda. Eğitimine de devam ediyor hemşirelik okuyor. İkinci eşiyle de çok mutlu. Mutluluk =evlilik diye bir şey yok. Ama bir yerden tutunamazsanız ve başınıza tüneyen musibete sarılıp kalırsanız hayattaki güzel şeyleri kaçırırsınız. Kendimi teskin ederken hep bunu hatırlıyorumAnnemler o açsın çok ıstiyor sa dediler. Konusamiyoruz ki hemen geriliyor ortalık bende de tek kuruş yok su an için son çare baroya gideceğim bayram sonrası
Ben neler yapacağım da şartlarEfendim bir arkadaşım çok güzel bir kız. Bunu size de anlatmak isterim. Kızın bir kız çocuğu vardı eşi psikopattı kızın üzerinde sigara bile söndürmüşlüğü olan adam ,her türlü kötü iş var. Hem de kızı vermediler buna, kaçarak evlenmişler. Evlendiği ünden beri yaşamadığı kalmamış, kimseye de anlatmamış üç sene dayanabildi. Bu kızı ailesi aldı tabi ki ,boşandı hemen iş buldular. Öyle mesleği de yoktu liseden mezun olmuş,evlenmiş. Bir hastanede işe girdi . Kız bir doktorla evli şu anda. Eğitimine de devam ediyor hemşirelik okuyor. İkinci eşiyle de çok mutlu. Mutluluk =evlilik diye bir şey yok. Ama bir yerden tutunamazsanız ve başınıza tüneyen musibete sarılıp kalırsanız hayattaki güzel şeyleri kaçırırsınız. Kendimi teskin ederken hep bunu hatırlıyorum
Canım bazi bilgileri zaman ve yer gibi doğru yazmıyorum (kavga dogru ve yaşadıklarım)İyi de @Ber ra sen şu an ailenin bulunduğu ildesin.İse girmen esinin neden dönmesine yol açsın ki.
O geri döner diye niye zamanında caliyorsunki gelsin sende s....... tır çek gitsin böyle biriyle barismicaksin dimi zaten çok saçma cahil bir aileler belli bukadar durdugun hata geri donmemelisin bence gir sen ise oda kudursunÇünkü ailesi parayı çok sever borçta var ya ayri sehirdeyim ama esimin de memleketi akrabaları vs var
Eltide masallah ne merakliymis yıkılan yuvanin haberciligini yapmaya bana kaynim öyle dese bi güzel saydirdim hiçte haber etmemHic birsekilde ben iletisime gecmiyorum arada elti kişisi bir yerlerden yazıyor bende sildim zaten hepsini
Bilmem yoktur diyemem ama hic yakalamadim şüphe etmedimBence başka biri var hayatında. Aile de destekçi olunca kolay olmuştur sizi bırakması. Fotoğraf paylaşması size nispeten değil. Öyle olsaydı sizi engellemez gözünüze sokardı o fotoğrafları. Ama o öyle yapmamış. Başkasına kendisini gösteriyor.
O kız bir tuhaf bence normal degil normal olsa dayanamaz zatenEltide masallah ne merakliymis yıkılan yuvanin haberciligini yapmaya bana kaynim öyle dese bi güzel saydirdim hiçte haber etmem
Ben başka kadının günahını almayım o delinin hayatında anası var başka kadına gerek yok.Hayatında biri var miydi bilmiyorum hic farketmedim telefonu hep ortada olurdu şifreleri 10 yildir hic değişmedi ama bilemiyorum tabi
Ailem sen hiçbirşey yapmadan bekle bayramdan sonra bakalım diyorlar .Suan durumlar çok karışık
Annesi kına yaksin varsa daBen başka kadının günahını almayım o delinin hayatında anası var başka kadına gerek yok.
Sinirlenme canım sakınce senin ve çocuğun için plan yapalımAnnesi kına yaksin varsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?