- 3 Şubat 2018
- 25.550
- 110.092
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Susss kız kanıma girme içimden geçenleri yazmışsınOnce dolaptan baska bir icecek aliyorsun. Sonra acip basindan asagiya dokuyorsun. Sonra siseyi kafasina kafasina vuruyorsun.
Sicak carpmistir. Ruhen bayilmistir. Doktugun icecek serinletir. Kafasina yedigi darbeleride uyaran sayariz..
Ben 23 eşim 32Esiniz kac yasinda?
Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Eşim normalde yemek yiyen birisi değil komik gelebilir belki ama gerçekten yemek yemiyor kahve sigara öyle abur cubur yer kaldı ki hani annesinin yemeklerinden de yemez öyle , çoğunlukla ben kendime ve çocuğuma göre ayarlıyorum yemekleriYapacaginiz sey belli yemegi sadece kendinize kadar yapacaksiniz. Canim benim yemeklerim guzel olmuyor bence yemegi sen yap soyle agiz tadiyla bir yemek yiyelim diyeceksiniz. Simdi ben boyle diyorum ama ne sizi ne esinizi tanimam. Esiniz sert biri ise bu ters tepebilir.
yoğun çalışmak haklı bir gerekçe değil herkesin yanında aşağılamaya. Herkes çalışıyor.Çok yoğun çalışıyor ona da hak veriyorum karşıma alıp konuşmaya da çalıştım hiç bi zaman için benimle konuşmaz bi kavga bile etsek sorun çözülmeden üstü kapanır
Benim için de nu böyledir evde biri varsa oturup kalkmama laflarıma sözlerime ekstra dikkat ederim , sıkıntı benim akrabam yada kız kardeşim olması değil kendi ailesi gelince de bu şekilde hatta kimse yokken bile böyle yapıyorherkes de evde misafir olmasına bahane bulmuş. evde misafir varsa sözlerine daha dikkat etmesi gerekmez mi? çok sinirlendim küçücük kızı almış üstüne çocuk yapmış hala ters ters konuşuyor terbiyesiz
Dolaptan içecek alma meselesinde adamın salak salak homurdanmasına bile aşkım sordum ya niye söylemedin bana diyorsunuz. Umarım en kısa zamanda kendinize gelirsiniz. Adamı bu hale getiren biraz da sizin kocanıza düşkünlüğünüz. İlk seferinde bozup atsanız bu kadar arsızlaşmazdı.Ya bugün ya yarın gerçekten
Ya sıkıntı sadece yemek değil ki yemekle alakası yok zaten adamın , hiç bi zaman sormam kendim yapar kendim yerim çünkü kendisi abur cubur ve kahveden başka bişi sürmüyor ağzınaAnladığım kadarıyla kocanız tarafından sürekli onaylama ihtiyacı hissediyorsunuz. Ben olsam ne yapacaksam asla ona sormam. yemek mi beğenmiyor gitsin zıkkım yesin.
Ah bu tatsızlık çıkmasın diye yaptığım tatlı dil gerçi çokta işe yaradığını söyleyemem haklısınız ama gerçekten çok değişik bi adam benim eşim sevgiliyken falan böyle değildi , ayrıca ikimizin de ailesi bizden uzakta o yüzden arada bir geliyorlarDolaptan içecek alma meselesinde adamın salak salak homurdanmasına bile aşkım sordum ya niye söylemedin bana diyorsunuz. Umarım en kısa zamanda kendinize gelirsiniz. Adamı bu hale getiren biraz da sizin kocanıza düşkünlüğünüz. İlk seferinde bozup atsanız bu kadar arsızlaşmazdı.
Çok erken evlenmişsiniz çok alttan alıyorsunuz. Gıda yapmıyormuşum yediremiyormuşum diyeceğinize al sen yap da görelim diyebilirsiniz. Kavgaysa kavga çıkar. Bu arada 13 ay memeden kesmek için özel bir sebebiniz yoksa erken.bunların 2-3 gün öncesi de ben kızımı memeden ayırmak istedim ve bir adım attım , eşim benimle kavga etti zaten ek Gıda yapmıyormuşum yedirmiyormuşum beni etrafımdaki herkes bilir imkanın olsa çocuğun poposundan pompalayacaksın derler kızarlar bile çok yediriyorum kızıma diye kaldı ki ben bir anneyim kendim yemem öncelik bebeğime yediririm hangi anne böyle yapmaz??? Bunun üzerine konuşmak istedim fakat bana abartma uzatma vs söyledi hiç bi şekilde bu konuları konuşmuyor , ama eşimin her zamanki huyudur bu oturup konuşamazsın kestirip atar
Kapanmıyor birikip dağ oluyor. Başka derdi varsa senden çıkarması onu haklı yapmaz gitsin derdini kiminleyse çözsün. Karlına alıp konuşmaya çalışırken aşkım balım demeyeceksin. Konuşmak zorundayız ben hiç iyi hissetmiyorum benim kendime faydam olmazsa kuzuma da sana da olmaz. Beni gör be herif diyeceksin. Az biraz diş!Çok yoğun çalışıyor ona da hak veriyorum karşıma alıp konuşmaya da çalıştım hiç bi zaman için benimle konuşmaz bi kavga bile etsek sorun çözülmeden üstü kapanır
TBen 23 eşim 32
Çok yoğun çalışıyor ona da hak veriyorum karşıma alıp konuşmaya da çalıştım hiç bi zaman için benimle konuşmaz bi kavga bile etsek sorun çözülmeden üstü kapanır
Siz tepki vermedikçe daha da haddini aşıyor, neden sesinizi çıkarmıyorsunuz?Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Sütten kesmeyi isteme sebebim gece sürekli kalkıyor en az 15defa , ve adet görmüyorum onun içinÇok erken evlenmişsiniz çok alttan alıyorsunuz. Gıda yapmıyormuşum yediremiyormuşum diyeceğinize al sen yap da görelim diyebilirsiniz. Kavgaysa kavga çıkar. Bu arada 13 ay memeden kesmek için özel bir sebebiniz yoksa erken.
Anası güzel yapıyorsa anasından öğrenip önünüze iki kap yemek yapsaymış?
18 yaşındaki gencecik kızı kendine alıp yaptığını beğenmemek yüzüne bakmamak çok ayıp.
Kapanmıyor birikip dağ oluyor. Başka derdi varsa senden çıkarması onu haklı yapmaz gitsin derdini kiminleyse çözsün. Karlına alıp konuşmaya çalışırken aşkım balım demeyeceksin. Konuşmak zorundayız ben hiç iyi hissetmiyorum benim kendime faydam olmazsa kuzuma da sana da olmaz. Beni gör be herif diyeceksin. Az biraz diş!
Sütten kesmeyi isteme sebebim gece sürekli kalkıyor en az 15defa , ve adet görmüyorum onun için
Zaten kesemedim de kızım bırakmadı çok ağladı ben de kıyamadımSütten kesmeyi isteme sebebim gece sürekli kalkıyor en az 15defa , ve adet görmüyorum onun için