Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimin sürekli beni terslemesi aşağılaması.
- Konu Sahibi nevalan99
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aile #aileterapi #koca -#evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
Bir kaşıntısı vardır. Biraz yoklayın, birazda gizlice izleyin.Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Konu sahibi evine niye bu kadar çok yatılı misafir kabul ediyorsun? İster 1 gün ister 2 gün. Geçen gün yine akraban varmış şimdi yine kardşein evde. Siz ne ara evde yalnız kalıp, beraber oturup, konuşup belki de cilveleşip sorunlarınızı çözebileceksiniz?
Adamın bir şeye morali bozuk olabilir, normalde böyle değilmiş. Oturup konuşun düzgünce. Siz adım atın.
bunların 2-3 gün öncesi de ben kızımı memeden ayırmak istedim ve bir adım attım , eşim benimle kavga etti zaten ek Gıda yapmıyormuşum yedirmiyormuşum beni etrafımdaki herkes bilir imkanın olsa çocuğun poposundan pompalayacaksın derler kızarlar bile çok yediriyorum kızıma diye kaldı ki ben bir anneyim kendim yemem öncelik bebeğime yediririm hangi anne böyle yapmaz??? Bunun üzerine konuşmak istedim fakat bana abartma uzatma vs söyledi hiç bi şekilde bu konuları konuşmuyor , ama eşimin her zamanki huyudur bu oturup konuşamazsın kestirip atar
- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
Evde misafirden sıkılmış olabilir. Üstelemeyin bence. Misafirleri yolcu edince bakarsınız çözümüne. Evde birileri varken iddialaşmayın.Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.878
- 598
Hayatı ne kadar hızlı yaşıyosunuz ya, daha üniversite sırasında olmanız gerekirken kucağınızda çocuk var bile.Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Var bi sıkıntısı bunalmışlığı belli. Git anan yapsın o zaman de pohpohlayıp durma diycem o da sorunu büyütecek. Evde bu kadar yatılı misafiri bırak, al adamı karşına derdin ne diye konuş.
- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
Normalde de böyle değilden kastım zaten ters bir adam onun kendi doğruları var asla başka bir doğru olamaz , yatılı misafir öncelikle kendi ailesi geldi ve inanın onun ailesi dünyalar iyisi gerçekten hiç bir problemimiz yok ve sürekli beni kollarlar zaten , benim kızım bebekken de kolikti hep kendim büyüttüm fakat şuan ne gece uyuyorum ne gündüz uyuyorum çok uykusuz ve huysuz bir kızım var , kaldı ki misafir dahi olsa eşimi o konularda asla ihmal etmedim ama görüşünüz için teşekkürlerKonu sahibi evine niye bu kadar çok yatılı misafir kabul ediyorsun? İster 1 gün ister 2 gün. Geçen gün yine akraban varmış şimdi yine kardşein evde. Siz ne ara evde yalnız kalıp, beraber oturup, konuşup belki de cilveleşip sorunlarınızı çözebileceksiniz?
Adamın bir şeye morali bozuk olabilir, normalde böyle değilmiş. Oturup konuşun düzgünce. Siz adım atın.
Ben az çok tahmin ediyorum aslında malesef slot tarzı oyunlara sardı bu ara büyük ihtimal para kaybedip bana çatıyor anlamadımBegenmediyse kendi yapsin sinir oluyorum yemek şöyle böyle diye konuşan erkeklere.
Bir seylere tavir yapiyordur belki ama 1 ay da tavir yapmak icin uzun bir süre. Oturup konusun bence tavirlarinin sebebini sorun ve rahatsiz oldugunuzu belirtin
- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.588
- 798
Sizi aşağılayan birine niye aşkım diyip duruyorsunuz. Hep eltim aklıma geliyor böyle konularda ve kendisini anıyorum.
Onun eşi de böyle homur homur höt zöt bisey, eltim de aşkım aşkım diyip duruyor, yanlarındayken ben onlarin yerine utanıyorum. Aşkım dememek adam da bir değişiklik yapar mı bilmem ama.en azından normalleştirmeyin yine de nebileyim.
Onun eşi de böyle homur homur höt zöt bisey, eltim de aşkım aşkım diyip duruyor, yanlarındayken ben onlarin yerine utanıyorum. Aşkım dememek adam da bir değişiklik yapar mı bilmem ama.en azından normalleştirmeyin yine de nebileyim.
Var bi karın ağrısı. Çaktırmadan takipte olun.Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Terbiyesiz!!! Gitsin anasının kucağında yesin yemeğini o zaman!
Çok yoğun çalışıyor ona da hak veriyorum karşıma alıp konuşmaya da çalıştım hiç bi zaman için benimle konuşmaz bi kavga bile etsek sorun çözülmeden üstü kapanırHayatı ne kadar hızlı yaşıyosunuz ya, daha üniversite sırasında olmanız gerekirken kucağınızda çocuk var bile.
Var bi sıkıntısı bunalmışlığı belli. Git anan yapsın o zaman de pohpohlayıp durma diycem o da sorunu büyütecek. Evde bu kadar yatılı misafiri bırak, al adamı karşına derdin ne diye konuş.
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
Tabağı suratına ne zaman çarpmayı düşünüyorsunuz?dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi
Haklılık payınız var hani diyorum ben mi abartıyorum büyütüyorum acaba adamın üstüne gitmeyeyim falan normalde nasılsam öyle davranayım diyorum yok kar etmiyor zatenSizi aşağılayan birine niye aşkım diyip duruyorsunuz. Hep eltim aklıma geliyor böyle konularda ve kendisini anıyorum.
Ya bugün ya yarın gerçektenTabağı suratına ne zaman çarpmayı düşünüyorsunuz?
Şımarmış birini görünce. Sizde nazlandırmayın kalk anana git o yapsın o zaman diyin. Misafir varken denilecek laf mı dedikleri.
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
Once dolaptan baska bir icecek aliyorsun. Sonra acip basindan asagiya dokuyorsun. Sonra siseyi kafasina kafasina vuruyorsun.Merhaba hanımlar, ben severek aşık olarak 18 yaşımda evlendim. Bir tane de kızım var daha 13 aylık . Eşim baba olduktan sonra bana karşı aşırı değişti , evet çok güzel iyi bir baba bu konuda bi sorumsuzluğu yok . Geçen gün akrabalarım 2 gün kalmaya geldi , yemek hazırladım eşim de oturdu sofraya ve dedi ki “ hiç güzel olmamış hiç beğenmedim annemin yaptığı yemek daha güzeldi.” Herkes birbirine bakakaldı ( eşim normalde bu tarz konuşmazdı) şuan da da kız kardeşim bende yine aynı şeyi yaptı , eti çok sever kendisi sırf o seviyor diye et yaptım yok ben yemeyeceğim tiksindim falan dedi sesimi çıkartmadım, dün başka bir yemek yaptım bu sefer de yemeğini hiç beğenmedim iğrenç olmuş bir şeyini fazla katmışsın çok kötü olmuş dedi akşamına dolaptan içecek alıyordum içer misin diye sordum ses yok tekrar sordum cıkk dedi aldım kendime ve ablama koydum sonra bunda homur homur kendi kendine söyleniyor açtı dolabı içecek almaya ve ablam da duyuyor bunları aşkım sordum ya niye söylemedin dedim bana dönüp dedi ki sen bana sormadın sordum diyorum ısrarla sormadın diyor belki size ufak tefek bi sorun gibi gelecek ama özellikle son 1 aydır aşırı derecede beni aşağılıyor hep ben hep ben diyor kendi sürekli haklı ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık
Sicak carpmistir. Ruhen bayilmistir. Doktugun icecek serinletir. Kafasina yedigi darbeleride uyaran sayariz..
Ben de o yüzden susuyorum zaten yoksa başbaşa olsaydık kavganın belki de kralını etmiştik çünkü ben bu şekilde susmam kendi de iyi bilir tabi ki bu şekildeki mevzular için söylüyorum her zaman olur olmadık şeylerde konuşmamEvde misafirden sıkılmış olabilir. Üstelemeyin bence. Misafirleri yolcu edince bakarsınız çözümüne. Evde birileri varken iddialaşmayın.