- 25 Temmuz 2024
- 18
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi merve83452
Hiç gözükmüyor çizgi direk kan tahlili ver ne uğraşıyorsun bu şekildeMerhabalar inşAllah değerleriniz eşinizle beraber normale döner ve sağlıklı gebelik yaşarsınızbizde 2. Gebeliği istiyoruz ama 1,5 senedir olmuyor ben tsh lh falan baktırdıım doktorum yumurtalıkların normal çalışıyor dedi . Yumurtlama çatlamahepsi oluyor . sperm testi istiyorum eşim için de nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum çünkü oğlum çok küçükken hap kullandım ve yakalandım şimdi bana kılıf bulursun gibi düşünmesinden korkuyorum. Dün test yaptım negatif çıktı bugün sabah test yaptım böyle çıktı . 3 gün var reglime şimdi yine erken gebelik testi aldım yarın sabah tekrar edicem. Çooook silik
Regl günümde vereyim dedim kanıHiç gözükmüyor çizgi direk kan tahlili ver ne uğraşıyorsun bu şekilde
Gününüz gelmeden mi test yapıosunuzRegl günümde vereyim dedim kanı
morfoloji 0 em yuksek 1 di esimin dger degerleride dusuk 33 aylık kızım var smdi ıkncıye hamileymBu arada eşimde morfoloji bozukluğu mevcut morfolojisi bu şekilde olup hamile kalan var mı
Belirtilerim vardı kuzum evde test vardı sabah 2.idrarla yaptım daha 3 günüm varGününüz gelmeden mi test yapıosunuz
Herşey gerçekten nasip kısmet maşAllah sağlıkla ilerlesin inşAllahmorfoloji 0 em yuksek 1 di esimin dger degerleride dusuk 33 aylık kızım var smdi ıkncıye hamileym
buda benm adetim 2 agustosta bende belirtilerle yaptımm erken yapmak zorundaydm cnku pıhtılasma bozklugum var iğneye baslamam lazm acılenBelirtilerim vardı kuzum evde test vardı sabah 2.idrarla yaptım daha 3 günüm varinanılmaz mide bulantım ,karnımın içi sızladı,akıntı,halsizlik uykusuzluk , kasık ağrısı ve arka bacak çekilmesi yaşadım şüphelendiğim için yaptım . Ama çooook silik bir çizgi var ilk 4-5 dk daha belirdi şimdi karattım belki görünür
MaşAllah sizin baya çıkmış . Peki bende gördünüz mü yaaa kimseye inandıramıyorum gibi hissedemiyorumbuda benm adetim 2 agustosta bende belirtilerle yaptımm erken yapmak zorundaydm cnku pıhtılasma bozklugum var iğneye baslamam lazm acılen
evet çook silik var belli daha yeni yarın tekrar yapın koyulasıyor gun gectıkce :)MaşAllah sizin baya çıkmış . Peki bende gördünüz mü yaaa kimseye inandıramıyorum gibi hissedemiyorum
Ayyy inşAllah daha 3 günüm var . Dün şüphelendim yaptım çıkmadı . Belime bir sızı girdi gece ona nadiren yaptım aslında böyle çıktıevet çook silik var belli daha yeni yarın tekrar yapın koyulasıyor gun gectıkce :)
Morfoloji 9 geldi canımMorfoloji bozukluğu varsa aşılama etkili olmaz
Allah bağışlasınmorfoloji 0 em yuksek 1 di esimin dger degerleride dusuk 33 aylık kızım var smdi ıkncıye hamileym
Regle 4 gün kala nasıl bu kadar net çıkmış çok ilginçbuda benm adetim 2 agustosta bende belirtilerle yaptımm erken yapmak zorundaydm cnku pıhtılasma bozklugum var iğneye baslamam lazm acılen
2 Ağustosta 3 gun var galiba evet çıktı vallahi bide doktora gozukucemRegle 4 gün kala nasıl bu kadar net çıkmış çok ilginç
daha çook yeni öğrendm adet tarihim 2 agustos benımde kese bile gözukmez henuzAyyy inşAllah daha 3 günüm var . Dün şüphelendim yaptım çıkmadı . Belime bir sızı girdi gece ona nadiren yaptım aslında böyle çıktısizin cinsiyet belli mi
MaşAllah canım Sağlıkla ilerlesin inşAlalhdaha çook yeni öğrendm adet tarihim 2 agustos benımde kese bile gözukmez henuz
amiin inşallah sizde sağlıkla alın kucagınızaMaşAllah canım Sağlıkla ilerlesin inşAlalh
İnşAllah benim hiççç umudum yok amaamiin inşallah sizde sağlıkla alın kucagınıza
maşallah büyükmüş siznki benm kızımda 33 aylık bnimde ıkncı gebelıgm olcak saglıkla gelsnde hcbir istegim yok baskaİnşAllah benim hiççç umudum yok amabenimde 41 aylık oglumm var bu olursa 2. Gebeliğim olacak inşallah
Amin canım çok aminmaşallah büyükmüş siznki benm kızımda 33 aylık bnimde ıkncı gebelıgm olcak saglıkla gelsnde hcbir istegim yok baska