Karakterle alakasını çözemedim sonuçta insanız sex ihtiyacımız var neyse siz kabul ettikten sonra bize laf düşmez
Gerçekten inandınız mı? Gerçekten inandırıcı değil...Soğuyan insan illa ki belli eder cinsel
anlamda değil genel tavırlarından belli olurdu ve çoktan bitirirdi evliliği. Ya sağlık sorunu var söylemeyi yediremiyor ya da gay başka açıklaması yok bunun ağlaması da bunları perdelemek için.. Bu kadar ağlaması bile normal değil.
Ama sevgisiz değilmiş canım..Cinsel anlamda bir soğukluk var arada fark var yani. Öpüp koklamaması elini tutmaması da cinsel soğukluğu gösteriyor bak kendin diyorsun tem uyumu yoktu diye. Sevgisiz olmak başka birşey ben inanmadım açıkçası. Mesele soğukluk değil başka birşey. Dediğim gibi soğumuş insan boşar durmaz bu kadar zaman. Soğuma yalnızca cinsel anlamda kalmaz büsbütün soğursun, soğuyorsan.... O yüzden inanma. Örnek vereyim benim ablam boşandı eşi aynı şekilde soğumuştu cinsellik yoktu dokunmadığını söylüyordu ablm ama genel manada da bir soğukluğu vardı yani biz bile görüyorduk hergün kavga gürültü herşeyleri birbirlerine batıyordu . Yani bir soğuma varsa genele mutlaka yansır inanma yani soğuyan insan çoktan bitirir bir de erkek cinsel anlamda soğuyacak beyfendi evliliği devam ettirecek niye? Başka kadın mı yok dünyada.. 2dk durmaz soğuyan adam. O yüzden lütfen inanma canım başka birşey var çok belli.Onu da şöyle anlatayım tamam soğuk bir adam değildi ama kardeşine olduğu kadar arkadaşın olduğu kadar yeğeninin olduğu kadar duygusal anlamda değil de bir insanı insan olarak seven biri kadar çünkü bizim hiçbir zaman aramızda bir ten uyumu olmadı mesela arkadaşlarımdan duyardım ya da filmlerde görürdüm kadın mutfakta iş yaparken adam gelir arkasından sarılır öper koklar eve geldiği zaman ilk iş karısına öper beraber olmak şart değil yatakta sarılır sokakta el ele tutuşur biz de bunlar yoktu
Ama sevgisiz değilmiş canım..Cinsel anlamda bir soğukluk var arada fark var yani. Öpüp koklamaması elini tutmaması da cinsel soğukluğu gösteriyor bak kendin diyorsun tem uyumu yoktu diye. Sevgisiz olmak başka birşey ben inanmadım açıkçası. Mesele soğukluk değil başka birşey. Dediğim gibi soğumuş insan boşar durmaz bu kadar zaman. Soğuma yalnızca cinsel anlamda kalmaz büsbütün soğursun, soğuyorsan.... O yüzden inanma. Örnek vereyim benim ablam boşandı eşi aynı şekilde soğumuştu cinsellik yoktu dokunmadığını söylüyordu ablm ama genel manada da bir soğukluğu vardı yani biz bile görüyorduk hergün kavga gürültü herşeyleri birbirlerine batıyordu . Yani bir soğuma varsa genele mutlaka yansır inanma yani soğuyan insan çoktan bitirir bir de erkek cinsel anlamda soğuyacak beyfendi evliliği devam ettirecek niye? Başka kadın mı yok dünyada.. 2dk durmaz soğuyan adam. O yüzden lütfen inanma canım başka birşey var çok belli.
Adam size her şeyi anlatmış kibarca da ben sana bir derdimi anlatınca kızma bana demiş demek ki siz adamın her lafına kiziyorsunuz ya da cinselliksizligin bedelinde eşinize saygısızlık yapıyorsunuz.Merhaba.. buraya birkaç kez eşimin bana karşı olan cinsel soğukluğu ile alakalı konu açmıştım kendisi artı 18 yetişkin programlarına giriyor demiştim orada kendi tatmin ettiğinden şüphelenmiştim. En son birkaç gündür mental olarak iyi değildim iki gün evden ayrıldım arkadaşımda kaldım eve geldiğimde eşimin banyo yaptığını anladım kendisi sık sık yıkanan biri değildir sonra kirli sepetine baktım ic çamaşırında da beyaz lekeler gördüm az çok tahmin edebilirsiniz ne hale geldiğimi artık emindim yüzümün perdesini yırttım akşam aldım karşıma ben her şeyi biliyorum gördüm dedim bana ilk defa adam gibi geç karşıma doğruları anlat dedim bunun böyle gitmeyeceğini ikimiz de farkındayız dedim ben bu durumdayken iki gün evden ayrıldım senin aklına gelen ilk şey bu mu oldu gerçekten dedim karın ne halde yuvamızı da almak üzere demedin de bunu mu yaptın dedim ne olursa olsun bu kadın yanımda iki konuşup susacak mi dedin dedim.
O zaman lafın kısası bana doğru söylemesi için tüm baskıları yaptım bahanelerini hiç dinlemeden reddettim doğru söylemek zorunda kaldı.
Ben ona psikolojik ya da bedensel bir rahatsızlığın mı var öyleyse tedavi ol diye defalarca söylemiştim en sonki konuşmamızda eğer böyle bir rahatsızlığın yoksa eşcinsel olduğundan şüpheleniyorum dedim çok kızdı bir erkek rahatlamadan kaç gün dayanabilir dedim bizim aramızda bir aydır bir şey geçmiyor hiç kendi kendini tatmin ettirme dedim hayır dedi benimle de etmedin dedim evet dedi o zaman sen de bir hastalık var dedim bunları duyunca daha çok doğru söylemek zorunda kaldı. Bizim aramızda soğukluk var dedi nasıl yani dedim sevgisizlik var dedi beni her hasta olsaydım kendimi bilirdim ve bu zamana kadar gidip tedavi olurdum dedi bu benim elimde olan bir şey dedi ben hasta değilim sana karşı soğukum dedi hatırlamıyor musun biz nişanlıyken seni nasıl arzuluyordum dedi peki ne zamandır bu soğukluk var dedim siz nişanlıyken ve düğünde beni oynamaya davet ettin ben gelmeyince elime vurdu kolumdan saatim düştü dedi herkes bize baktı dedi bir ara daha lohusayken sofrayı dağıtmıştım onu söyledi evde daha çok benim sözüm geçer ben biraz daha sinirliyimdir o daha çok alttan alır kına gecemizde birkaç sorun çıktı bunlardan dolayı beni suçladın insanlar içinde beni rencide ettin dedi ben de haklı olabilirsin doğru söylüyorsun ama bunun cezası 7 sene her gün üzülüp ağlamak mıydı dedim sence bu çok fazla değil mi dedim ben sana bir şey söyleyince yani senin bir hatanı görüp söylersem kavga çıkacak diye korkuyorum o yüzden susup içime atıyorum içime attığım zaman da soğuyorum dedi yoksa istemem mi karımın elinden tutup gezeyim aşk dolu bir hayatı yaşayayım umarım da soğukluk var dedi. Daha çok şey söyledi ama diğerlerini neredeyse hiç duymadım çünkü yıllardır düşündüm taşındım adamım gay olabileceğini bile düşündüm ama beni sevmiyor ve arzulamıyor olabileceğini hiç ihtimal vermemiştim beynimden vurulmuşa döndüm yani yıllarca sevmediğini bana belli etmeden nasıl benimle zaman geçirdi ben nasıl anlamıyorum buna çok şaşırıyorum seni sevmiyorum değil dedi seviyorum dedi ama sana karşı içimde Arzu yok dedi evet beni gerçekten seviyor her durumda arkamda destekçim gerek ailesine karşı gerek çevresine karşı beni el üstünde tutan bir dediğimi yapmayan bir adam ama beni eş olarak değil de kadın olarak değil annesi gibi kardeşi gibi arkadaşı gibi görüyormuş o böyle söylemedi ama benim anladığım bu ben ayrılmak istedim madem öyle bunu uzatmaya gerek yok dedim zaten benim içimde de sana karşı sevgi ya da saygı kalmadı dedim bunları anlatırken birden ağlamaya başladı hatta öyle bir ağladı ki sanki hayatında ilk defa ağlıyor gibiydi hiç durmadan bir buçuk saat boyunca hıçkırıkla ve sesli bir şekilde agladı. Ayrılık konusuna geldiğimde aramızdaki sorunları aşabiliriz dedi bizim aramızda açılacak bir sorun yok ki kumar oynasaydın aşardık çalışmasaydın Asardık ama bu sevgisizlik bu aşınmaz bu sonradan olmaz bu zorla da olmaz dedim açık konuşmak gerekirse ayrılsam da ne yapacağım ki bir daha evlensem evlenemem bir işim yok gelirim yok bir çocuğum var ailem ile anlaşamıyorum çocuğumun düzenini bozmaktan başka bir şeye yaramayacak ama o en azından her konuda arkamda ayrılıp da ailemin yanına gitmişim gibi düşüneceğim aynı evin içinde iki yabancı olarak yaşayacağım o bunu kabul etmedi bundan sonra bir sorunum olduğunda sana söyleyeceğim ama sen de bana kızmayacaksın tatlı dilli her şeyi halledeceğiz bu şekilde de aramızda soğukluk olmayacak dedi ben asla kabul etmedim madem ayrılmak istemiyorsun benden kadınlık bekleme yine çocuğumuzun annesi babası olarak aynı evde arkadaş olarak hayatımıza devam edelim dedim yine çok üzüldü çok ağladı ben sana bunca haksızlığı nasıl yapmışım dedi sen bunları hak etmedin dedi sana söz veriyorum yemin ediyorum Bir daha gözümden tek damla yaş bile akıtmayacağım dedi birgun olsun seni üzdüğümü görürsen işte o zaman yapmak istiyorsan yaparsın bütün hatalarımı telafi edeceğim güvensizliğini onaracağım sevgini yine kazanacağım dedi ama bu söylediği hiçbir şeyin ben de ufacık bir anlamı bile kalmadı İlk birkaç gün aklımı yitirdim zannettim üzüntüden hayal kırıklığından ama şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum herkesin kaderi başka benimki de buymuş bir kadının hayatındaki en zor dönem sevilmediğini kabullendiği dönemmiş ama her kabullenişten sonra bir ferahlık vardır şu an sağlıklı düşünemiyorum sağlıkla hareket edemiyorum ama o ferahlığa erdikten sonra eminim ki hayatım çok başka olacak ben çok başka olacağım bir erkeğin sevgisini muhtaç değilim sevilmeden de yaşayabilirim. Bundan sonra hayatıma sadece evladım ve kendim için devam edeceğim moralimi yüksek tutarak her zaman keyifli ve zinde olarak sağlığıma dikkat ederek bir şey umursamayarak bir süre sonra Allah nasip ederse kendi işimi de kurmayı düşünüyorum ondan sonra Allah büyük ben bı şekilde kendi kendime yeteceğim..
Ama bak kendin söylüyorsun arkadaş gibi seviyor diye. Soğukluk varsa o sevgi de olmaz yani bunu anlatmaya çalışıyorum...Genele yansır. Sen onun eşisin.. Soğuyan insan tümüyle soğur yüzüne bile bakmak istemez her hareketin batar yani. Bunlar var mı? Yok. Demekki mevzu başka ya bir sorunu var söylemeyi yediremiyor ya da maalesef gay . Gerçekten inandırıcı değil soğumak böyle olmaz inanma hiçbir şekildeNasıl birşey olabilir ?
Adam ağzıyla söyledi seni arzulamıyorum bende sevgi eksikliği var soğukluk var dedi bundan daha açık konuşmazdı.
Ayrıca hasta desem istediği zaman telefondaki kadınlara erkekliğini gösterebiliyor ama ben çırılçıplak yıllarca yanında yatsam aa buda kadın demez ben surat yapmadığım sürece.
Sunuda söyledi seninle sohbet etmeyi çok seviyorum vakit geçirmeyi çok seviyorum dedi yani bir arkadaş olarak beni çok seviyormuş o yüzden üzmüyor kirmiyor evde huzursuzluk çıkarmıyor. Sevgi bu demek değil yıllardır bu telefon yüzünden o kadar acı çektim ki onun gözü önünde bi ara nerdeyse her ay hastanede 2 tane sakinleştirici yiyip kendime geliyordum en son beynim olanları stresi kaldıramadı ve beynimden sıkıntı yaşadım zaten benim bu durumundan sonra korkup konuştu.
Bak artık bitti benim daha fazla mücadele etme gücüm kalmadı artık ben sonundayim gel noktayı koyalım bugün burda açık açık konuşalım dedim öylelikle anlattı. Bana birşey olursa sebeb olur diye korktu şimdiye kadar o sevgi neredeydi ilk defa sağlığımla sınanmadım ben en son arkadaşımda kaldığım gün beni gördü yine atak geçiriyordum ölüden farksizdim sabah eve geldiğimden pis çamaşırıni gördüm ne olursa olsun bu durum yüzünden bu kadar acı çeken bı insan aynı yerden öyle bı zamanda vurulur mu bu artık vicdan eksikliği bu merhametsizlik sevgisizligin en büyük boyutu
Anne olduğunuz için yapıyor olmasın? Bir anneyi cinsel olarak arzulamak ayıp gelir ya bazı tiplere. Psikolojik bir sorun bu da. O bile asıl sebebi anlayamamış olabilir.Adam net olarak söyleyemese de aslında bana şunu söyledi ben telefonda olan kadınlara gayet de güzel Arzu duyuyorum erakte oluyorum arzuluyorum Arzu durumumda hiçbir problem yok ben sana karşı böyle bir duygum yok dedi üstü kapalı olarak eğer sağlık sorunum olsaydı bizim senin aramızdaki tek problem cinsellik bu problemi ortadan kaldırmak için hangi der tedavi olurdum her şeyin bir çaresi var her şeyin bir ilacı var dedi
Her kadının arzulanmaya hakkı vardır. Yani artık arzularınızı tamamen gömüp ev arkadaşı olmaya devam etmeye mi kabullendiniz? Boşanıp sizi kadın gibi hissettiren birini bulup mutlu olmak gibi bir seçenek varken kendinize bu hayatı seçmeniz de ne bileyim yani. Siz bilirsinizBundan sonra hayatıma sadece evladım ve kendim için devam edeceğim
Eve kamera yerleştir 2 gün daha evi terk et allah aşkınaMerhaba.. buraya birkaç kez eşimin bana karşı olan cinsel soğukluğu ile alakalı konu açmıştım kendisi artı 18 yetişkin programlarına giriyor demiştim orada kendi tatmin ettiğinden şüphelenmiştim. En son birkaç gündür mental olarak iyi değildim iki gün evden ayrıldım arkadaşımda kaldım eve geldiğimde eşimin banyo yaptığını anladım kendisi sık sık yıkanan biri değildir sonra kirli sepetine baktım ic çamaşırında da beyaz lekeler gördüm az çok tahmin edebilirsiniz ne hale geldiğimi artık emindim yüzümün perdesini yırttım akşam aldım karşıma ben her şeyi biliyorum gördüm dedim bana ilk defa adam gibi geç karşıma doğruları anlat dedim bunun böyle gitmeyeceğini ikimiz de farkındayız dedim ben bu durumdayken iki gün evden ayrıldım senin aklına gelen ilk şey bu mu oldu gerçekten dedim karın ne halde yuvamızı da almak üzere demedin de bunu mu yaptın dedim ne olursa olsun bu kadın yanımda iki konuşup susacak mi dedin dedim.
O zaman lafın kısası bana doğru söylemesi için tüm baskıları yaptım bahanelerini hiç dinlemeden reddettim doğru söylemek zorunda kaldı.
Ben ona psikolojik ya da bedensel bir rahatsızlığın mı var öyleyse tedavi ol diye defalarca söylemiştim en sonki konuşmamızda eğer böyle bir rahatsızlığın yoksa eşcinsel olduğundan şüpheleniyorum dedim çok kızdı bir erkek rahatlamadan kaç gün dayanabilir dedim bizim aramızda bir aydır bir şey geçmiyor hiç kendi kendini tatmin ettirme dedim hayır dedi benimle de etmedin dedim evet dedi o zaman sen de bir hastalık var dedim bunları duyunca daha çok doğru söylemek zorunda kaldı. Bizim aramızda soğukluk var dedi nasıl yani dedim sevgisizlik var dedi beni her hasta olsaydım kendimi bilirdim ve bu zamana kadar gidip tedavi olurdum dedi bu benim elimde olan bir şey dedi ben hasta değilim sana karşı soğukum dedi hatırlamıyor musun biz nişanlıyken seni nasıl arzuluyordum dedi peki ne zamandır bu soğukluk var dedim siz nişanlıyken ve düğünde beni oynamaya davet ettin ben gelmeyince elime vurdu kolumdan saatim düştü dedi herkes bize baktı dedi bir ara daha lohusayken sofrayı dağıtmıştım onu söyledi evde daha çok benim sözüm geçer ben biraz daha sinirliyimdir o daha çok alttan alır kına gecemizde birkaç sorun çıktı bunlardan dolayı beni suçladın insanlar içinde beni rencide ettin dedi ben de haklı olabilirsin doğru söylüyorsun ama bunun cezası 7 sene her gün üzülüp ağlamak mıydı dedim sence bu çok fazla değil mi dedim ben sana bir şey söyleyince yani senin bir hatanı görüp söylersem kavga çıkacak diye korkuyorum o yüzden susup içime atıyorum içime attığım zaman da soğuyorum dedi yoksa istemem mi karımın elinden tutup gezeyim aşk dolu bir hayatı yaşayayım umarım da soğukluk var dedi. Daha çok şey söyledi ama diğerlerini neredeyse hiç duymadım çünkü yıllardır düşündüm taşındım adamım gay olabileceğini bile düşündüm ama beni sevmiyor ve arzulamıyor olabileceğini hiç ihtimal vermemiştim beynimden vurulmuşa döndüm yani yıllarca sevmediğini bana belli etmeden nasıl benimle zaman geçirdi ben nasıl anlamıyorum buna çok şaşırıyorum seni sevmiyorum değil dedi seviyorum dedi ama sana karşı içimde Arzu yok dedi evet beni gerçekten seviyor her durumda arkamda destekçim gerek ailesine karşı gerek çevresine karşı beni el üstünde tutan bir dediğimi yapmayan bir adam ama beni eş olarak değil de kadın olarak değil annesi gibi kardeşi gibi arkadaşı gibi görüyormuş o böyle söylemedi ama benim anladığım bu ben ayrılmak istedim madem öyle bunu uzatmaya gerek yok dedim zaten benim içimde de sana karşı sevgi ya da saygı kalmadı dedim bunları anlatırken birden ağlamaya başladı hatta öyle bir ağladı ki sanki hayatında ilk defa ağlıyor gibiydi hiç durmadan bir buçuk saat boyunca hıçkırıkla ve sesli bir şekilde agladı. Ayrılık konusuna geldiğimde aramızdaki sorunları aşabiliriz dedi bizim aramızda açılacak bir sorun yok ki kumar oynasaydın aşardık çalışmasaydın Asardık ama bu sevgisizlik bu aşınmaz bu sonradan olmaz bu zorla da olmaz dedim açık konuşmak gerekirse ayrılsam da ne yapacağım ki bir daha evlensem evlenemem bir işim yok gelirim yok bir çocuğum var ailem ile anlaşamıyorum çocuğumun düzenini bozmaktan başka bir şeye yaramayacak ama o en azından her konuda arkamda ayrılıp da ailemin yanına gitmişim gibi düşüneceğim aynı evin içinde iki yabancı olarak yaşayacağım o bunu kabul etmedi bundan sonra bir sorunum olduğunda sana söyleyeceğim ama sen de bana kızmayacaksın tatlı dilli her şeyi halledeceğiz bu şekilde de aramızda soğukluk olmayacak dedi ben asla kabul etmedim madem ayrılmak istemiyorsun benden kadınlık bekleme yine çocuğumuzun annesi babası olarak aynı evde arkadaş olarak hayatımıza devam edelim dedim yine çok üzüldü çok ağladı ben sana bunca haksızlığı nasıl yapmışım dedi sen bunları hak etmedin dedi sana söz veriyorum yemin ediyorum Bir daha gözümden tek damla yaş bile akıtmayacağım dedi birgun olsun seni üzdüğümü görürsen işte o zaman yapmak istiyorsan yaparsın bütün hatalarımı telafi edeceğim güvensizliğini onaracağım sevgini yine kazanacağım dedi ama bu söylediği hiçbir şeyin ben de ufacık bir anlamı bile kalmadı İlk birkaç gün aklımı yitirdim zannettim üzüntüden hayal kırıklığından ama şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum herkesin kaderi başka benimki de buymuş bir kadının hayatındaki en zor dönem sevilmediğini kabullendiği dönemmiş ama her kabullenişten sonra bir ferahlık vardır şu an sağlıklı düşünemiyorum sağlıkla hareket edemiyorum ama o ferahlığa erdikten sonra eminim ki hayatım çok başka olacak ben çok başka olacağım bir erkeğin sevgisini muhtaç değilim sevilmeden de yaşayabilirim. Bundan sonra hayatıma sadece evladım ve kendim için devam edeceğim moralimi yüksek tutarak her zaman keyifli ve zinde olarak sağlığıma dikkat ederek bir şey umursamayarak bir süre sonra Allah nasip ederse kendi işimi de kurmayı düşünüyorum ondan sonra Allah büyük ben bı şekilde kendi kendime yeteceğim..
Ayy tam okumayı bıraktım bu yorumu gördüm merak ettim kına gecesinde ne olmuş, özet geçer misiniz?Tamam hatalariniz yüzünden sizden sogumus, gay değilmis.
Kina gecesi facianizdan sonra retinam alarm verdigi icin birakmak zorunda kaldim, sonuc olarak bosaniyor musunuz?
Damat beyin saati dusmus (sanirim buydu) yere dusunce gelin hanim azarlamis, minnos kalbi kirilmis damadin.Ayy tam okumayı bıraktım bu yorumu gördüm merak ettim kına gecesinde ne olmuş, özet geçer misiniz?
Ama tekrar dönüp okumaya cesaretim yok gözlerim böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?